Alışveriş & Hediyeler Hepsiburada ürün sipariş iptali yaptım, param ne zaman hesabıma aktarılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bilen varsa, beni aydınlatabilir mi? Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler arkadaşlar umarım dediğiniz gibi olur Hepsiburada ürün sipariş iptali yaptım, param ne zaman hesabıma aktarılır? Cevapla Sipariş Soruları Ürün Soruları HepsiBurada Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
magnate Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl az sonra yatmazsa sabah yatar. hepsipaya iade olduysa sen iade yapacaksın karta hepsipaya iade olan parayı 0 0 Yorumla
Hangover96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Genelde siparişten hemen sonra iptal yaptıysan aynı gün geçiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 veya 8 gün dediler Yorumla Hangover96 +1 yıl Tabi bankayla da ilgili olabilir bu süre Yorumla
CigaramınDumanı Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ürün iade edilince hesabına yatar 3-5 gün sürer 0 0 Yorumla
Jolelikel Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl 3 iş günü içinde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 veya 8 gün dediler Yorumla Jolelikel +1 yıl Bayram tatili olduğu için öyle demişler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
az sonra yatmazsa sabah yatar. hepsipaya iade olduysa sen iade yapacaksın karta hepsipaya iade olan parayı
Genelde siparişten hemen sonra iptal yaptıysan aynı gün geçiyor
3 veya 8 gün dediler
Tabi bankayla da ilgili olabilir bu süre
Ürün iade edilince hesabına yatar 3-5 gün sürer
3 iş günü içinde
3 veya 8 gün dediler
Bayram tatili olduğu için öyle demişler