Ben severim az önce çocukla tokalardan bunu yaptık 20 dakikamız çalındı diyebilirim 🤣

Ben severim az önce çocukla tokalardan bunu yaptık 20 dakikamız çalındı diyebilirim 🤣
Benim için hediyenin büyük küçük olması önemli değil yani sevdiğim birinin beni düşünmesi yeterlidir. Hediyenin büyük veya küçük olması aslında kişisel tercihlere ve duruma bağlıdır. Hediyenin değeri veya boyutu, kendinizi ifade etme şekliniz ve karşı tarafın beklentileri üzerinde etkili olabilir. Ancak, hediyenin gerçek değeri, içerdiği düşünce ve duygudan gelir. Bir hediye seçerken, karşı tarafın ilgi alanlarını, hobilerini veya isteklerini göz önünde bulundurmanız önemlidir. Bazen küçük ve anlamlı bir hediye, büyük bir jestten daha değerli olabilir. Önemli olan, karşı tarafın sevgi ve ilginizi hissetmesini sağlamaktır. Hediyenin büyük veya küçük olması, ilişkinin niteliği ve karşı tarafın beklentileriyle de ilişkilidir. Örneğin, bir ilişkide önemli bir dönüm noktasında veya özel bir kutlamada daha büyük bir hediye bekleniyor olabilir.
bunları yapıp yapıp satardık ne gülerdi be :D
Severim çok tatlilar tebrikler nasil yaptiniz yaaa 🤗
ugrasmis emeksiz ekmek olmaz haha iyi yapmis valla
🤗🤗🤗
Cevap
14Cevap
Hiçbir küçük hediye benim için küçük değildir ben çünkü hediyenin kendisine fiyatına kalitesine bakmıyorum onun verdiği mutluluk hediyenin fiyatını geçiyor mutluluğu daha büyük daha pahalı benim için mahçup olduğum kadar mutluluğum da var ucuz hediye de olsa neticesinde bir değerin var ki ucuz da olsa sana bir hediye geliyor herkes kolay kolay yapmıyor böyle bişiy çünkü hediye vermek zorunlu bişey değil mecbur değilsin içinden gelip de verilebilecek bir şey bu
Henüz hediye alanım olmadı.
Resmen boşa yaşıyorum.
Bir çok kişi için sıradan ve hayat rutini olan şeyler bile benim için hayal.
Sevmiyorum yaşamayı
Açıkçası hediyeleri hiçbir zaman ayırt etmem hediye veren bir insan bana değer veriyor demektir hediye verilmesindeki ve hediye alınmasındaki amaç Ben sana değer veriyorum demektir O yüzden evet mutlu olurum severim.
Eskiden bir tanıdığım hediye etmişti bana bundan halen daha duruyor
Evet güzel beğendim sveerim illaki hediye almayı vermeyi severim bebeğim ♥️
Evet mesela tek taş bile olur, küçücük ama çok mutlu eder😄
Bunları biliyorum bir ara baya popülerdi ama zararlı bir şey diye biliyorum
Evet severim. Küçük şeylerle de mutlu olabilen biriyim zaten.
Düşünüp almış olması bile yeterlidir benim için.
Bi ara ne kadar popülerdi ya saatlerce bir sürü bileklik yapıyordum setiyle ne boş iş
Ama o zaman hiç öyle gelmiyor
Fazla emek istemiyor mu bunlar
Helal olsun be ona :)
@usrr_1 Bilmiyorum bana zor gibi geldi
@usrr_1 Zor değilmiş o zaman :D
@usrr_1 bakayım bi videoları var mı bunun
@usrr_1 Eeee bu kolay
fake olmayan hesapları daha çok sveeriz
Severim
Sevmem
Evet
Severis