Alışveriş & Hediyeler Aradığınız ürünü internetten mi daha kolay buluyorsunuz mağazadan mı? ShippingGloss Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnternetten Mağazadan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aradığınız ürünü internetten mi daha kolay buluyorsunuz mağazadan mı? Cevapla İnternet Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben internetten daha kolay buluyorum 1 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Trendyol bile bizlere uymaya başladı sanal alışverişte kalite profesyonellik çok önemli. piyasa oluşmuşken , satıcı kılıklıları eklememeliler. 1 0 Yorumla
mynameismynameis Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl iki yerden de araştırıyorum hangisi daha uygun ve kaliteliyse alıyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. internetten daha kolay 1 0 Yorumla
RealistPitbull Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mağazalardan pek bulamıyorum maalesef 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 393 cevap paylaştı. internet alışverişini çoktan bitirdim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Netten tabi ki 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 732 cevap paylaştı. İnternet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben internetten daha kolay buluyorum
Trendyol bile bizlere uymaya başladı sanal alışverişte kalite profesyonellik çok önemli. piyasa oluşmuşken , satıcı kılıklıları eklememeliler.
iki yerden de araştırıyorum hangisi daha uygun ve kaliteliyse alıyorum
hem daha ucuz internet
internetten daha kolay
İnternet tabiki
Mağazalardan pek bulamıyorum maalesef
internet alışverişini çoktan bitirdim
Netten tabi ki
Bazen internet
açık ara internet
Mağazada çeşit yok ki
Trendyol sağ olsun
İnternet