Elbiseyi aldım bu arada 🌺🌺🌺 😊
İndirimler başladı, indirimde kendine ne aldın?
Elbiseyi aldım bu arada 🌺🌺🌺 😊

Ben bu elbiseyi alacağım 🌺🌺
ben alırken indirim olmaz online da genelde 😒 ben alırım ondan sonra indirim olur zaten hep
neyse avmye gidicem bi kaç gün sonra ordan kaparım herhalde indirimlerden bişeyler özellikle Gratis watsons falan gibi bayram indirimlerini kaçırmam 😀
Güle güle kullanın bana oluyor bazen alıyorum ertesi gün fiyatı düşüyor 🤣
İndirim: olması gereken fiyatın 2 katıni yazıp yüzde elli indirimle olması gereken fiyata satmaktır Türkiye'de 😂
O yüzden indirim falan takip etmem. İhtiyacım olana gider bakarım. Hoşuma modelin aynı bedeninin ne kadar rengi varsa alırım 😂
Ama şöyle de bişey var. Aldığım ürünü 5 yıldan aşağı giymem. Geçen hâlâ kullandığım bir thsirt 12 yıl önceki fotomda giymişim. Minimum 12 ama daha fazlası da olabilir. Uzun zaman giydiğim için verdiğim paraya da acımam. Zaten ben alışverişe sanırım 3-5 yolda bir gidiyorum 😂
3-5 yılda bir alışveriş herhalde hiç bir Kadin için geçerli değildir🤣Erkekler genelde aynı modelin tüm renklerini alıyorlar. Ben sadece basic bir ürünün 3 rengini alırım oda siyah beyaz ve bej dir.
Evet ne yazıkki indirim diye bir şey kalamadı. son gün. Fiyatlar şişirilip tekrar iniyor sezondaki fiyattan satılıyor. Yapacak bir şey yok Türkiye burası hep beraber yalancıyız🤣üçkağıtçıyız.
Teşekkür ederim 👍
Valla bu hikaye İtalya'da başladı aslında. Onların kahvaltısı cheesecake+ ekpresso. Hayatta yiyemem. Dedim başka ne bişey bulabilir miyim? Bir kahvalti salonu buldum, baktım sadece 3 tane kruvasan var farklı. Garson kadına 3 tane kruvasan alabilir miyim dedim. Kadın sesli bir şekilde neeeee 3 tane kruvasan mi diye öyle bir tepki verdi ki anlatamam. Ohaaaa dedim lan iyi ki 5-10 tane yoktu. 3 kruvasan benim dişimin koğunu doldurmaz ama 3 tane var diye o kadar istedim. Sonra merak ettim neden bu tepkiyi verdi diye. Sokakta dikkat ettim. Yaşlı genç, kadın erkek farketmeksizin fit olmayan bir tane İtalyan yok sokaklarda. İşte o zaman anladım ve bir daha da ekmek yemedim çok özel yemekler haricinde. Gerçekten de göbek vs. Gitti. Şimdi de özel bişey yapmıyorum. Biraz geç kalvalti yapıp öğle yemeği yemiyorum. Günde 2 öğün yiyorum. Ekmek de yok. Başka bişey yapmadan kilo sıkıntısı çekmiyorum.
Sanırım enerji açısından veriyorlar o ekmekleri. Sonuçta uzmanlık alanım değil o konulara giremem ama benim gördüğüm şey ekmek aslında sigara gibi, alkol gibi bir bağımlılık. Ekmeksiz karnım doymaz lafı da bağımlı Türk milletinin kendini avutma şekli. İleri yaşlardaki romatizma, tansiyon, şeker, kolesterol vs. Gibi kronikleşmiş hastalıkların da 30-35 yaşlar arasında zemin hazırlığı. O yüzden uzak duruyorum. O neeee 3 kruvasan mi diyen kadina da minnettarım bu konuda. Beni rezil etti ama müthiş bir farkındalık yarattı istemeden de olsa 😂😂😂
🤣🤣3 kruvasan çok olmuş biraz. Geç kahvaltı ve günde 2 öğün yemek şimdi çok revaçta, aralıklı oruca giriyor sanırım. Neyseki siz yolunu bulmuşsunuz. Zaten insan kendi yemek yeme şeklini değiştirebilirse kalıcı oluyor. Diyetisyenler kısa sürede işe yarıyor sonra gelsin lahmacunlar, iskender ler 😃İtalya da da kilolular vardır , ilk anda gözünüze çarpmamıştır. Belki ama ülke geneli nasıl bilmiyorum, bende Berlin e gidince öyle düşünmüştüm, kadınar çok fit görünmüştü gözüme. Bisiklete biniyorlar, sokaklarda bir düzen var, bisiklet güzel zayıflatıyor.
Tansiyon, şeker artık 30 yaşa kadar indi . Dikkat etmek lazım. Şeker çok sinsi maşallah alttan alttan sessizce 🤣
Konu nerden nereye geldi yahu :) Ama İtalyanlar gerçekten fit. Öyle Almanlar, Hollandalılar gibi değil. Ruslar, Hollandalılar genelde gençken fit olurlar ama sonra bira, fastfood vs. derken genelde yağlanırlar ama İtalyanlar (Bu arada kendilerini hiç sevmem, şark kurnazı Türk insanının hallicesidir kendileri) gerçekten beni şaşırtmıştı. Eşimle saatlerce , günlerce bunun gözlemini yaptık ve bu karara öyle vardık. Yoksa öyle 2 dakikada ha böyleymiş dediğimiz bir şey değil.
Aynen konu aldı başını gitti🤣Halbuki çenemde hiç düşük değildir 🤪 şark kurnazı 😃iyiymiş. İtalyan, Alman, Rus…yaş ilerledikçe hareket kısıtlanması , metabolizma yavaşlaması derken kilo gelip tapılıyor insanın üstüne , hele şu cafe ler de bi kahve içelim diye oturunca yanınada küçük bir dilim kek , tiramisu derken almamak mümkün değil. Kontrolü elden bırakmamak lazım. 👍
Ah neler almadım ki 18.00 görünce elim ayağım titredi beğendiğim her şeyi aldım
Teşekkürler 🥰 tükenmedi mi bu elbise ya
02.08 kadar süre varmış
Tnx 🥰
Cevap
29Cevap
Ben henüz bir şey almadım. alır mıyım bilmiyorum geçen yazdan kalanlar yeterli olur sanırım. ama elbise çok güzelmiş abla. 🌺
Teşekkürler😊🌺belli olmaz belki önüne hah işte bu dediğin bir şey çıkar alırsın 😉
Rica ederim 🌺😊
Ben kıyafette indirime denk gelmedim. Gratiste denk geldim, deodorant ve ped aldım
bir şeyler aldım bu gün geldi bir şeyler daha alacağım :)
Güle güle giyin 🌺
sizde öyle aldığınız da:)
Aldım valla😊
güle güle kullanın :)
Sağolun sizde güle güle kullanın
İndirimden hiçbir şey almadım. Almam gereken ne varsa aldım.
Teşekkür ederim 🥰😘
Elbise almadım daha farklı büyük masraflar var bu aylarda
Evet yaa.. Ailenin genel ihtiyaçlarını karşılamak lazım
Yazlık birkaç parça birseyler lazımdı bikini falan artı sandalet terlik falan aldim😊
kız kardeşim toplamış baya bir şey de pek indirim takip olayım yok ya. Direkt alıyorum beğenince
Pantolon alacaktım hemde 2 adet 4 mağaza dolaştım beden bulamadım internet stoklarıda yoktu vazgeçtim
Bir şeyleri almak için indirime girmesini beklemem, istiyorsam alırım.😈
Daha dün whey protein, kreatin, arginine siparişi verdim.😅
Elbise kadınlara çok yakışıyor keşke yakın akrabalarıma da bunu anlatabilsem
Geçen gün iç çamaşırı takımı aldım ama saten etek ve bikini alcam malum sezon geldi😇
Elbise güzelmiş. Daha bir şey almadım. Elbise bakacağım kendime bende
Bir şey almadım ama pantolon, askılı falan bakacağım.
Ben tum eurolarimi burada biraktim uc ay daha buradayim
Eheh artık ben de bu elbiseyi alıcam kusura bakmazsın kank ajdj
Sağ olasın bi bakayım
Güle güle kullan. ✌️ indirimi takip etmem, ihtiyacım olanı alırım.
Dün elbise baktım kendime hiçbirini beğenmedim
Bana da mankeni al, espeisi yapmayacağım.🙂 Pantölön aldım🙂
Bu sene kendime hiç bir şey almadım.
Daha bir şey almadım ama bikini alabilirim
Teşekkür ederim canım model önerin var mı
Tenkyuu
Çok güzelmiş link gelir mi
İndirim mi var sanıyorsunuz 😄
Hayırlı olsun o zaman
Iyi günlerde giyin inşallah. Henüz bakmadım.
Indirimler var akşamüstü en son şöyle bir gezindim mağazalar kapanmaya yakındı alma fırsatım olmadı ama yine de fiyatlar yüksek Benim gördüğüm ya da Benim baktığım mağazalarda daha doğrusu Ama indirimli olan yerler var ise lütfen bizlere buradan bildirin ona göre bakalım alalım isterim tabii ki teşekkürler bu konudaki hatırlatmanız için
Ben lee den bir kaç pantolon polo yaka almıştım
Sizlerde
Ben de yazlık alışveriş yapacağım
Çok tatlı bu elbise 🌸
Levi’s tan pantolon aldım.
Teşekkürler.🩷
Hangi alışveriş sitesinde indirim var
Nerede başladı ki?
Instagram güvenli oluyor mu, alışveriş için.
Ben de öyle yapıyorum. Bedenler uyarsa iyi oluyor.
hiç bir şey almadım
İndirim kovalamıyorum ki :)
Halen bir şey almadım
hiç bir şey almadım
Yaslisin sen yakışmaz
Giy bana at bakim nasıl olmuş 🙃
Güzel elbise
Nerde başladı bende faydalanayim
Thanks
Güzelmiş, ne indirimi Başladı kız 😊
Nerde indirim varmış hangi marka
Haftasonu bakacağım