hepsiburada'dan telefon almak istiyorum ama kargoda hasar görme ihtimali, kutuyu teslim alıp açtıktan sonra bir sorun görürsem bunu kullanıcı hatası olarak kabul ederler mi? o zaman kimle konusmam gerekir ne denli güvenilir ve sorun çözücüler bilmşyorum
Güncellemeler
+1 yıl
satıcı kısmında hepsiburada yazıyorsa sıkıntı çıkmaz deniyor genelde.. Bir de telefonu alınca imei kontrol edin diyorlar ama ne işe yarar kontrol edilmesi bilen var mı?
Elbette ama mutlaka paketi kendin teslim al ve kurtenin yanında açıp kontrol et. Olmazsa diyelim aksilik oldu hemen tutanak tuttur iade et yenisi gelir
durmayın yanında neyini kontrol edebilirim? terslemek amacıyla söylemiyorum yani gerçekten bilmiyorum da. sadece açılıyor mu diye tuşa basarak bakabilirim sanırım değil mi kuryenin yanında? İmei numarası kontrol etme işine ne diyorsunuz?
Yani dış kısımda jelatinler duruyor mu, herhangi bir çizik ya da kutuda eksik var mı bakmam yeterli mi.. kapalı kutuda gönderdiklerini yazıyorlardı gerçi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sorun yaşamazsın merak etme. Çok arkadaşım aldı hiç sorun yaşayanı görmedim.
Satıcının hepsıburada olmasına dikkat et yeter
satıcı hepsiburada ama bi hasar vs olursa geri alırlar mı onlar
Elbette ama mutlaka paketi kendin teslim al ve kurtenin yanında açıp kontrol et.
Olmazsa diyelim aksilik oldu hemen tutanak tuttur iade et yenisi gelir
durmayın yanında neyini kontrol edebilirim? terslemek amacıyla söylemiyorum yani gerçekten bilmiyorum da. sadece açılıyor mu diye tuşa basarak bakabilirim sanırım değil mi kuryenin yanında?
İmei numarası kontrol etme işine ne diyorsunuz?
Gerek yok kozmetik sıkıntı yoksa kargoda oluşan bir deforme sorun olmaz.
Yani dış kısımda jelatinler duruyor mu, herhangi bir çizik ya da kutuda eksik var mı bakmam yeterli mi..
kapalı kutuda gönderdiklerini yazıyorlardı gerçi
Kapalı kutu ama kargocular malum fırlatıp atıyorlar. Kutusunu aç kontrol et ezik büzük var mı güç butonuna basıp aç tamamdır
teşekkürler
bazı kargocular ürünün onların yanında açılıp kontrol edilmesine izin vermiyor,, umarım öyle bir durum olmaz
Mecbur edecek. Faturalı sıfır ürün alıyorsun üstelik elektronik.
Beklemek zorundalar.
Bence öyle bi hata yapma. Arkadaşım aldı garanti konusunda çok sıkıntı yaşadı.
garanti konusunda ne sıkıntısı yaşadı?
hepsiburada satıcısından mı aldı?
Evet öyle aldı. Garantiye göndereceği zaman firma kabul etmedi. Satan kişi yetkili bayi ile görüşün falan dedi. Bir sürü tantana çekti.
Ben bilgisayar aldım sorun yaşamadım satıcıya dikkat etmen gerek.
Ben 2 tane aldım sorun yaşamadım
Hiç bir şey olmaz rahat ol
Daha önce aldım sorun yok
kargoda sorun olmazda detayı iyi okuyun
Düşük ihtimal