Sevgimi çok üzdum kalbini kırdim beni seviyor ama afedemiyor. gönlünü almak istiyorum sizce resimdeki hediye affet beni olarak kişilestirirsem uygun olur mu?
Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeğe özür dileme hediyesi olarak resimdeki alınır mı?
Hımmm, sen de sanki biraz sinsi gibisin adfadfdf Affetmemesi onun hayrına olur gibi görünüyor ama bu kadarla tabi bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun bakalım.
Yaa gül gibi adamı çok fena kırmışsın, kim bilir ne yaptın. Ama tabi senin de hakkını yemeyelim, en azından "ne olmuş saki, ne var" falan demiyor, hatanı kabul ediyor, affettirmeye çalışıyorsun. O kısmı hallolur bir şekilde de, bir daha tekrarlama bari. 😉
Çok uzun aldatmak dışında tabi. Arkadaslarinin yanında rezil ettim. benim yüzümden mekanda atıldık benim yüzümden arkadaşı ile kavga etti. Oda yetmedi sosyal medyadan kıskandirmak için fake sevgili fotoraflari kullandim. oda yetmedi numaramı değiştirdim bana ulaşamadı. daha daha var bu kadarı bilmeniz kafi 😔
Hayır bence alma ben erkeklerin bu tür şeylere ilgisi olduğunu düşünmüyorum ayrıca ileriye dönük düşünürsek değerin de düşebilir çünkü ilişki de yer değiştirmiş oluyorsunuz resmen ayıcık ne kalpli çikolata ne özür için bir de kemer saat demişsiniz bunların hiçbiri olmaz git yüz yüze konuş adam akıllı hatanı anladığını bu yüzden de ondan özür dilediğini söyle bu biraz zor olabilir ama bunu yapmalısın başarılar 😌
Aynen öyle Muhammed abi bu görüşleri de dikkate al eğer kızıp bağırırsa boş ver ya sevmemiş ya çok kırılmış ama seven insan küs kalmaya da dayanamaz bilgin olsun bi iki sevimlilik yap belki olayı kurtarabilirsin hoşçakal
Teşekkürler 🙏 2 aydır mucadele veriyorum tamam diyor sonra aklına üzdugum geliyor. soguk davranıyor. adam evde durmuyor evine gittim şehirler arası nakliye ve hep yoğun birisi yoksa yüz yüze konuşmayı çok istedim hep şehir dışında. Karasiz bir şekilde onu mutlu etmek istiyorum hiç beklemediği bir şey olsun
Çok üstüne düşme derim ben "2 aydır mucadele veriyorum tamam diyor sonra aklına üzdugum geliyor." Ne bu çocuk falan mı sürekli aynı şeyden nemalanıp bu hale geliyor? İlişki de ayağı yere basmalı erkeğin, üzülse bile belli etmeyip güçlü kalabildiğine dair adımlar atmalı, eğer ciddiyse tabi
Onlar ona rüşvet gibi gelir barissak neler alırım sadece onu bir an olsun güldürmek hiç beklemecegi bişey olsun istiyorum. Tatli sevimli gönlunu o anlık alması için