Alışveriş & Hediyeler Babalar gününde sevgiliye hediye alınmalı mı? Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bunu bana arkadaşım sordu. Ne alacan be baban mı değil boş ver dedim. Babalar gününde sevgiliye hediye alınmalı mı? Cevapla Babalık Soruları Hediye Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır. ben kimseye hediye almam. sevgilim ve arkadaşım dışında 0 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bencw guzel davranis sonucta yola ciktigin adam ilerde belki cocuklarinin babasi olacak diye bence ala bilirsin hem onuda mutlu etmis oluRsun 0 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Baban olmayan birine babalar günü hediyesi almak çok saçma ve alınmaz. 1 0 Yorumla
muratyalçın55 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Evlenme teklifi gibi birsey olur.. ya kaçar ya da seninle kalır. Aslında mantıklı niyetini anlarsin 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sevgililer gününde alındıysa ikinci bir defa qlmaya gerek yok. Bu anneler günü için de geçerli. 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Anneme kot ceket alacağım 1 3 Yorumla Eylulemira +1 yıl Annen ne alaka Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Babam yok çünkü Yorumla Eylulemira +1 yıl Pardon Yorumla
kursunasker0 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ne kadar kaba bir bayan kadını 0 2 Yorumla Eylulemira +1 yıl Babası mı değil ne diye alacak Yorumla kursunasker0 +1 yıl O günde alması saçma da öylesine alabilir Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Alınmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır. ben kimseye hediye almam. sevgilim ve arkadaşım dışında
Bencw guzel davranis sonucta yola ciktigin adam ilerde belki cocuklarinin babasi olacak diye bence ala bilirsin hem onuda mutlu etmis oluRsun
Baban olmayan birine babalar günü hediyesi almak çok saçma ve alınmaz.
Evlenme teklifi gibi birsey olur.. ya kaçar ya da seninle kalır. Aslında mantıklı niyetini anlarsin
Sevgililer gününde alındıysa ikinci bir defa qlmaya gerek yok. Bu anneler günü için de geçerli.
Anneme kot ceket alacağım
Annen ne alaka
Babam yok çünkü
Pardon
Biraz saçma bir hareket olur
Sevgilin evli ve çocuklu değilse alma gerek yok
Doğru demişsin. Sevgili ne alaka
Ne kadar kaba bir bayan kadını
Babası mı değil ne diye alacak
O günde alması saçma da öylesine alabilir
Cok sacma
Yalakalıkta son nokta