sana şöyle söylim bi aptallık yaptım bütçem yeter sanıp sana hediye aldım dedim çok ısrar etti gösterdim almadığım gözlüğü.. bütçem yeter sandım alamadım başta hediyeyi göstermekle hatta yaptım zaten. Şey diyeceğim sürpriz olmasını istiyorum farklı hediyelere bakıyorum çünkü o hediye için benimde heyecanım kaçtı deyip başka hediyelere yöneleceğim bu yüzden güneş gözlüğü düşünmüyorum :/
Aşkım ona versace güneş gözlüğü alabilir misin severse ya da gucci al bence Prada da iyi aslında ama gucci Ama benim favorim versace kesinlikle çok tarzzz Havalar da ısındı kullanır
dolce gabbana alcam bütçeyi toplarsam amaaa doğum gününe saat aldım ama erken vercem tatilde taksın diye sana şöyle söylim bi aptallık yaptım bütçem yeter sanıp sana hediye aldım dedim çok ısrar etti gösterdim almadığım gözlüğü.. bütçem yeter sandım alamadım başta hediyeyi göstermekle hatta yaptım zaten. Şey diyeceğim sürpriz olmasını istiyorum farklı hediyelere bakıyorum çünkü o hediye için benimde heyecanım kaçtı deyip başka hediyelere yöneleceğim bu yüzden güneş gözlüğü düşünmüyorum ya d toplarsam alcam 19 yaşında öğrenciyim baba eline bakıyorum çok zor..
Çok haklısın versace güneş gözlükleri 2-3 bin arası aslında ama fiyat performans ürün bakarsan daha iyi olur tabi Dur aklıma bi şey geldi bulursam link atayım
ama kendisi beni hergün çiçeksiz bırakmaz her hafta neredeyse hediyelerle gelir asla yanında elimi cebime götüettürmez.. az bile aslında :/ manevi desteğinden bahsetmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Parfüm tişört-gömlek beğendiği ayakkabı varsa o olabilir, erkeklere hediye almak daha zor valla 🙄
aldım aldım her şeyi aldım
Gözlük olabilir hem yazda geliyor
sana şöyle söylim bi aptallık yaptım bütçem yeter sanıp sana hediye aldım dedim çok ısrar etti gösterdim almadığım gözlüğü.. bütçem yeter sandım alamadım başta hediyeyi göstermekle hatta yaptım zaten. Şey diyeceğim sürpriz olmasını istiyorum farklı hediyelere bakıyorum çünkü o hediye için benimde heyecanım kaçtı deyip başka hediyelere yöneleceğim bu yüzden güneş gözlüğü düşünmüyorum :/
Yalnız kalırsan haber ver benim malzemeler eskimeye başladı :D
tabi efenim
T-shirt, gömlek, spor yapıyorsa spor malzemeleri alabilirsin
Ayakkabı al gömlek al tuttuğu takımın formasını al
hepsi alındı.. fenerliydi son seneler ilgilenmiyor artık forma alamam..
Aklıma başka bir şey gelmedi
Bebiş o sana aldı mı ki ya
krallarını alıyor öyle söylim..
Vaaayyy
Aşkım ona kendi ellerinde en sevdiği yemeği yap
askim hem babalar günü hem yıldönümümüz arka arkaya napcağımı bilmiyorum yemek hediye niyetine geçer mi ki ya :/ bilmem ki
Manevi
Şeyler daha değerli olmaz mı
Onu sen tanıyorsun ne sever mesela
Bir kutlama olabilir bak 🥳🎉🎊
Aşkım kutlama sürpriz yap ona anısı olan bir şey olsun bi de değerli bir hediye alırsın tamamdır
aaa kutlamayı düşünebilirim çok saolll
ama hediye hala yok hahahhgg
Demek aşko 🥰
Güzel bir saat marka
Aşkım ona versace güneş gözlüğü alabilir misin severse ya da gucci al bence Prada da iyi aslında ama gucci
Ama benim favorim versace kesinlikle çok tarzzz
Havalar da ısındı kullanır
dolce gabbana alcam bütçeyi toplarsam amaaa doğum gününe saat aldım ama erken vercem tatilde taksın diye sana şöyle söylim bi aptallık yaptım bütçem yeter sanıp sana hediye aldım dedim çok ısrar etti gösterdim almadığım gözlüğü.. bütçem yeter sandım alamadım başta hediyeyi göstermekle hatta yaptım zaten. Şey diyeceğim sürpriz olmasını istiyorum farklı hediyelere bakıyorum çünkü o hediye için benimde heyecanım kaçtı deyip başka hediyelere yöneleceğim bu yüzden güneş gözlüğü düşünmüyorum ya d toplarsam alcam 19 yaşında öğrenciyim baba eline bakıyorum çok zor..
Çok haklısın versace güneş gözlükleri 2-3 bin arası aslında ama fiyat performans ürün bakarsan daha iyi olur tabi
Dur aklıma bi şey geldi bulursam link atayım
Bu tarz bi
Şey düşünürmüsün?
DG 4k fiyat eğer ki Versace 2-3k ise iyi ona dönerim ona da şey derim hediyeyi gösterince hevesim kaçtı sürpriz olmasını istiyordum derim
ya da zen den erkek bilekliği
Bencede aşko
Bence daha iyi
En azından sen
Endoles doğal taş bilekliği olabilir mi?
Tudors slim fit gömlekler
Böyle bir kız bulmalıyım
ama kendisi beni hergün çiçeksiz bırakmaz her hafta neredeyse hediyelerle gelir asla yanında elimi cebime götüettürmez.. az bile aslında :/ manevi desteğinden bahsetmiyorum
çok bambaşka desteğiyle arkamda
O zaman hakediyor sevgilin mutluluklar dilerim
Kibrit akıllı saat vr gözlük dar pantolon cüzdan
alındı hepsi başka çeşit ne var
arabası varsa arabası için birşeyler olabilir
mesela
Arabanın dikiş aynasina asmaya süs olabilir. benim arabama annem minnacık çorap ördü onları astım çok hoş duruyor
milka çıtır gofret
tabi efenim
hay hay efenim
ayakkabı
onu da aldım başka
gömlek tshirt 🙄
alındı eşofman takımları şortlar tişört gömlek bileklik.. başka ne geliyor aklına
valla başka bir şey gelmiyor 😂 hepsini almışsın
oyyy oyyy
o zaman kendini kurdeleyle bağla ve aşkım sana en güzel hediye benim bence de 😂
Bileklik olabilir
forma olur
Prezervatif al
Parfüm