Alışveriş & Hediyeler Sitedeki arkadaşlarınızdan hiç hediye aldınız mı? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Işık hızında doğum günü hediyem geldi bugün😄 iyi ki doğmuşum ozaman 🌺🥰 Sitedeki arkadaşlarınızdan hiç hediye aldınız mı? Cevapla Doğum Soruları İş Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Doğum günün bugün müydü abla yoksa 30 Haziran mıydı, doğum günün kutlu olsun bu arada nice sağlıklı güzel yıllara 🥰✨🌺🥳🎂 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Saol barışcığım, 30 Haziran erkenden hediye kabul etmeye başladım 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Doğru hatırlıyormuşum :D Rica ederim abla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Sitede ki arkadaşlarım candır. Benim hediye senin tarafından daha kargoda 😃 2 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben hediyemi aldım arayıp iptal edeyim djfkg. Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Bak ya 😂😂 iptal edemezsin gerçi 😎 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Yapmam öyle şeyler.Çok bir bileklik veya kolye de lazım ona bakalım fjfjg. Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Sana mı bana mı Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok bee kim bizim kitabımızı okusun..Tekrar iyi ki doğdun çiçeğim 🌺 1 3 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Daha doğamadımki djsjfjf.25 gün daha çekiceksiniz mecbur 😄 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Doğru ya daha var 🤦🏻♀️ doğru ya daha var kafam fazlasıyla karışık mazur gör 💞 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Sen mazur gör bir süre daha darlıycam. Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet bana hediye veren arkadaş oldu hediye çekini kullanmadı bana hediye edip eve bsyler yollamıştı 1 0 Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Ayın 30 unda değilmiydi senin doğum günün 1 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Eveet 30'u.Hediyelerim erkenden geliyo.Sen neyi bekliyorsun hala acabaa 😄😄😄 Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Son dakikaya kadar beklemek lazım. Ölüm var kalım var 🤣 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Zalımmm Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Ne alaka 😀 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Doğum günü diye diye başımın etini yedin 😀😀 1 10 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Ahahah hergün mü doğuyorum canım Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Her gün doğmuyorsun ama her gün burnumuzdan getiriyorsun zalım 😃 Yorumla FloraBacchus +1 yıl @Abdurrahman00t ahahsh sizsin ben olamam iyi ki varsınız beee 😘aşklarım 🥰 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Olursun olursun abartma. Seni tanıdığımda 25 yaşında falandın, benden önce gayet varmışsın 😂 Aşklarım nedir ya 🧐 Yorumla FloraBacchus +1 yıl @Abdurrahman00t ahahahdh 😄Sevgi belirtisi nolmuş yani. 😄 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Başka kelimede belirt ne olmuş yani 🧐 Yorumla FloraBacchus +1 yıl @Abdurrahman00t 😄 benim için aşkım kelimesinin kanka kelimesine eş değer olduğunu biliyorsun fjfjf.Ayyhh sitede yengemiz felan varda kaos çıkarsa, pardon yenge dikkat ederim kızma fjfjg. Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Yenge çıkmaz da benim için eş değer değil işte 😬🧐💪🏻 Yorumla FloraBacchus +1 yıl @Abdurrahman00t aman ne halin varsa gör 🤣 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Hajahha🤣🤣🤣 Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Trendyol dan ne gelmiş 🤪 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Sanane 😄Bilmenizi istesem paketi açınca paylaşırdım fkfkg. Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl İyi ya sn bilin 😛 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun 🎂🥳 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Teşekkür ederim 😄 Yorumla Girlymami +1 yıl Rica ederim Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 811 cevap paylaştı. Çıtayı yükseltmeyin 😁 1 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Arşa çıktı biz de fkfkg Yorumla Ksproff +1 yıl Tamam çok dillendirme bunu Allah mutlu mesut etsin 🙂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Sadece arkadaşım fkfkg. Yorumla Ksproff +1 yıl Özgünün sarkısı degilmiydi Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 429 cevap paylaştı. Siteden arkim yok 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Nice yıllara 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Doğum günün bugün müydü abla yoksa 30 Haziran mıydı, doğum günün kutlu olsun bu arada nice sağlıklı güzel yıllara 🥰✨🌺🥳🎂
Saol barışcığım, 30 Haziran erkenden hediye kabul etmeye başladım 😄
Doğru hatırlıyormuşum :D Rica ederim abla
Sitede ki arkadaşlarım candır. Benim hediye senin tarafından daha kargoda 😃
Ben hediyemi aldım arayıp iptal edeyim djfkg.
Bak ya 😂😂 iptal edemezsin gerçi 😎
😄 Yapmam öyle şeyler.
Çok bir bileklik veya kolye de lazım ona bakalım fjfjg.
Sana mı bana mı
Yok bee kim bizim kitabımızı okusun..
Tekrar iyi ki doğdun çiçeğim 🌺
Daha doğamadımki djsjfjf.
25 gün daha çekiceksiniz mecbur 😄
Doğru ya daha var 🤦🏻♀️ doğru ya daha var kafam fazlasıyla karışık mazur gör 💞
😄 Sen mazur gör bir süre daha darlıycam.
Evet bana hediye veren arkadaş oldu hediye çekini kullanmadı bana hediye edip eve bsyler yollamıştı
Ayın 30 unda değilmiydi senin doğum günün
Eveet 30'u.
Hediyelerim erkenden geliyo.
Sen neyi bekliyorsun hala acabaa 😄😄😄
Son dakikaya kadar beklemek lazım. Ölüm var kalım var 🤣
Zalımmm
Ne alaka 😀
Doğum günü diye diye başımın etini yedin 😀😀
😄Ahahah hergün mü doğuyorum canım
Her gün doğmuyorsun ama her gün burnumuzdan getiriyorsun zalım 😃
@Abdurrahman00t ahahsh sizsin ben olamam iyi ki varsınız beee 😘aşklarım 🥰
Olursun olursun abartma. Seni tanıdığımda 25 yaşında falandın, benden önce gayet varmışsın 😂
Aşklarım nedir ya 🧐
@Abdurrahman00t ahahahdh 😄
Sevgi belirtisi nolmuş yani. 😄
Başka kelimede belirt ne olmuş yani 🧐
@Abdurrahman00t 😄 benim için aşkım kelimesinin kanka kelimesine eş değer olduğunu biliyorsun fjfjf.
Ayyhh sitede yengemiz felan varda kaos çıkarsa, pardon yenge dikkat ederim kızma fjfjg.
Yenge çıkmaz da benim için eş değer değil işte 😬🧐💪🏻
@Abdurrahman00t aman ne halin varsa gör 🤣
Hajahha🤣🤣🤣
Trendyol dan ne gelmiş 🤪
Sanane 😄
Bilmenizi istesem paketi açınca paylaşırdım fkfkg.
İyi ya sn bilin 😛
Doğum günün kutlu olsun 🎂🥳
Teşekkür ederim 😄
Rica ederim
Çıtayı yükseltmeyin 😁
😄Arşa çıktı biz de fkfkg
Tamam çok dillendirme bunu Allah mutlu mesut etsin 🙂
😄 Sadece arkadaşım fkfkg.
Özgünün sarkısı degilmiydi
Siteden arkim yok
Hayır ve istemiyorum.
Nice yıllara