Ortalam günde toplam 30 tl harcıyorum sizler kaç harcıyorsunuz ve neden?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yani bazen evde hiç, bazen işte 2-300 , bazen dışarıda 2-3 bin :/
dünyada cenneti yaşıyorsunuz ben 30 40 tl nin hesabını yapıyorum
ne cenneti :/ sen öğrencisin sanırım değil mi
Kendim öğrenciyimde internette işler yapıyorum 18 yaşındayım 2 günde 300 400 tl falan alıyordum ayda 2 3 defa. şu an 2 ayda topladığım 1400 tl em var çok param var diye seviniyordum günde 5 tl simit 2 tane simit alıp 3 tl ye limonatalı içecek alıp geçiyorum. arkadaş ortamım sosyal hayatım hiçbirşeyim yok ama o yüzden hiç harcamam olmuyor
ama mutsuzum ama allaha şükrediyorum buda olduğu için
Azıcık sık dişini, öğrencilikten kaynaklı şimdi. Mesleğini eline almaya başlarsan rahatlarsın, harcamalarda artar. Bakma 2000 3000 i yemeğe vermiyorum alışveriş oluyor bakım oluyor. Kazanınca gözden çabuk çıkarıyorsun. Tabi toplayınca çok gelir :)) Normal yani sıkma canını. Allah sana daha çoğunu versin
Ben çok cimriyim öyle bir şey yapamam asla
orası ayrı işte 😂😂 ben annemden geleni harcamazdım ama kendi paramı çokça harcıyorum. Buhar oluyor
O kadar çok degısıyo ki ama günlük sigaram zaten 40 lira günlük en az 500 gıdıyodur
200-300 tek başınayken, sevgilim yanımdayken 500-600
Surekli para yenmez yatirim yaparsin gun boyunca maaş yatcana surekli onu borsada calistirarak cogaltirim boyle para yerseniz iyi bi gelecek hayali kuramassiniz
sonunda adam akıklı gibi
Helal olsun sana Allah herşeyi gönlüne göre versin
200 altına düşmüyor sigara ve alkol yok gerisini sen var hesapla
En son harcadım 1.800 euro
nasıl okadar fazla harcayabildiniz
Almanya da alım gücü yüksek olduğu için alabiliyorsun
Oha ya günde 200 tl ye neler neler alırım örnek olrak tabi ben küçük şehirde yaşadığım için günde 2 simit bi tane 4 tl ye içecekler doyuyorum dışarıda.
Sigara zaten 42 lira. Günluk 200-300 oluyor.
Oha ya günde 200 tl ye neler neler alırım tabi ben küçük şehirde yaşadığım için günde 2 simit bi tane 4 tl ye içecekler doyuyorum dışarıda.
😁😁
1000 TL harcadıgım oluyor
Değişiyor bazen çok bazen az.
500 -1000 arası değişiyor
aylık ne kadar kazanıyorsunuzki okadar fazla harcıyabiliyorsunuz ben 30 40 tl nin hesabını yapıyorum
Harcadığımdan çok fazlasını kazanıyorum işte 30-40 la nasıl idare ediyorsun ki
18 yaşındayım. aylık ailemin kazancı 12 bin tl kendimde internetten az buz para kazanıyorum. sosyal hayatım yok arkadaş yok dışarı gezme tozma yok. evde yemek yiyorum bilgisayar başında hayatımgeçiyor psikolojik ilaç kullanıyorum bu şekilde yaşıyorum o yüzden harcamam hiç yok
İnternetten nasıl kazanıyorsun ne yaparak
grafik tasarım yapıyorum ortalama 200 300 tl ye işler yapıyorum
Anladım
En aşağı 200 gidiyor
nerede yaşıyorsun. ben evden dışarı çıkmıyorum. okulda 2 simit alıyorum 10 tl tutuyor. bide 5 tl ye içecek 15 tl öğle yemeğim oluyor.
Antalya, yemek yemeye kalksam 100 lira evde yapınca aldığım malzemeler daha fazla tutuyor. Sigara var benzin parası var zaten dışarda bi kahve içsem 50 lira
büyük şehir bu yüzden çok kötü her şey çok pahalı burada misal kiralar 3000 bin tl den başlıyor 2400 tl ye hocam kalıyor 3+1 de
günde 400 tl harcıyorum
Nasıl okadar çok harcıyorsun
baba parası
Minimum 100 Max 500
600 falan
1500-2000 gibi
Masraflar ağır
0 tl
Hiç..