Alışveriş & Hediyeler Hangi piknik setini almalıyım, hangisi daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 1. Numara 2. Numara 3. Numara Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi piknik setini almalıyım, hangisi daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Piknik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence ikincisi 0 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aslında en güzeli sarı olan ama piknik sonuçta. Üzerine bir şey dökülse kabak gibi ortada olur lekesi. Fiyatı ne kadar aceba?🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sarı olan 490 TL Yorumla kalbisükûn +1 yıl Normal bir sofra bezi ve hasır piknik sepetini düşünürsek fiyatı iyiymiş. Yorumla
PYSCHO777 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl 1 numaralı piknik sepeti daha iyi duruyor onu kullanabilirsin bence 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle sarı o kadar tatliş ki 💛bence kaçırmamalısın onu çok şirin 0 0 Yorumla
RB1905 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl hepsi aşırı güzel de iki hem kültürel hem de romantik duruyor bebce 0 0 Yorumla
nazmonaroza Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl İkincisi fevkalade. Hem diğerlerine göre daha şık bir havası var bence. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 393 cevap paylaştı. üç hoş görünüyor 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 3. numara kırmızı olan çok hoş beğendim 0 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl hepsini al aklin orada kalmaz ablasi kökten cözüm 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. 2 bence 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı. 2 Numara 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 663 cevap paylaştı. 3 numara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence ikincisi
Aslında en güzeli sarı olan ama piknik sonuçta. Üzerine bir şey dökülse kabak gibi ortada olur lekesi.
Fiyatı ne kadar aceba?🤔
Sarı olan 490 TL
Normal bir sofra bezi ve hasır piknik sepetini düşünürsek fiyatı iyiymiş.
1 numaralı piknik sepeti daha iyi duruyor onu kullanabilirsin bence
Kesinlikle sarı o kadar tatliş ki 💛bence kaçırmamalısın onu çok şirin
hepsi aşırı güzel de iki hem kültürel hem de romantik duruyor bebce
İkincisi fevkalade. Hem diğerlerine göre daha şık bir havası var bence.
Hepsi yatak örtüsü gibi
Bence sari daha hoş ve tatlı
Sarı olanı çok beğendim...
üç hoş görünüyor
1. Numara diyorum ve gidiyorum
1 benim çeyizimdeki wq sldkdj
Renkleri güzel değil amaa
3 numara benlik bıcır bıcır. <3
ay herkes 1 demiş ama bence 3 :)
Bence sarı olan güzel
3. numara kırmızı olan çok hoş beğendim
hepsini al aklin orada kalmaz ablasi kökten cözüm