Sayarım
Saymam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hem de ne hakaret. Aşağılık insan müsveddesi seni, sana hediye alan da kabahat. Adam yerine koyduk it çıktın der,. çöpe atar bir daha selam vermem.
Aynen öyle ya. Sonuçta karşındaki insan seni düşünmüş almış o hediyeyi beğenmemek bence büyük saygısızlık olur karşındaki insana ya. O yüzden ben bir tık pişman olurdum diye düşünüyorum.
Karşımda incelikten nezaketten anlamayan bir öküzün olduğunu görür ve geçerim. Ama hediyeye verdiğim parayada acırım 🤔 gider ona bi kokoreç yerdim 🤤😂
Aynen insan öyle bir şey olduğunu gördükten sonra keşke almasaydım hissine kapılıyor genelde. Yani haketmediğini gördükten sonra karşındaki insanın bir pişmanlık falan sarıyor insanı.
Haliyle.
Beğensin beğenmesin o değil, önemli olan bir insan vakit ayırıp emek etmiş, düşünmüş buna karşı gereken nezaket gösterilmeli. Teşekkür eder mutlu olduğnu söyler vs. Öküzler anlamaz ama bunu
Hayır tabi ki de yani beğenmek zorunda değil zaten ben içimden geldiği için alıyorum zorunda olduğum için değil bu yüzden de beğenmek zorunda değiller
Cevap
4Cevap
Saymam ama kırılırım çünkü ben beğenmesem o kişinin hediyesini belki etmem o belki edip dile getiriyor ise üzülürüm
Aynen ya bende belli etmem sırf karşımdaki insan üzülüp kırılmasın diye. Ama bunu eğer karşımdaki insan yapıyorsa eğer aldığım hediyeyi beğenmiyorsa o zaman bende birdaha hediye falan almam.
Onu da göz önünde bulundurularak değiştirme kartsiz hediye almıyorum
Bu çok güzel bir düşünce bence. Karşındaki insan aldığın hediyeyi beğenmez falan değiştirme şansının olması bence çok güzel bir şey. En azından değiştirir bir şekilde ne bileyim.
Tabiki arkadaşıma ya sorcam hangisi seversin sec beni uğraştırma sksksjs ya da değiştirme karti sart
Saymam hata yaptığımı anlarım ve ya bir hediye çeki ya da birlikte gitmeyi öneririm
Hediye aldık diye illa beğenecek değil ya. Beğenmez, söyler. Anlayışla karşılamak gerekir.
Hayır, hediyeyi bunu beğenecek birisine teslim ederim.
cut.
Olabilir beğenmeyebilir değişim fişi bu yüzden var ya
Beğenmek zorunda değil
Beğenmek zorunda değil saymam
Saymam
Ayıp eder beğenmeyen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?