Alışveriş & Hediyeler Kullanmadığınız halde hala taksitini ödediğiniz bir şey var mı? ShippingGloss Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Var Yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kullanmadığınız halde hala taksitini ödediğiniz bir şey var mı? Cevapla Taksit Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır şu an yok 1 0 Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Arabaya ışıklandırma aldım taksitle hem takamadım hem ödemesini yapıyorum 1 0 Yorumla
intergalacticvoyager Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl kışlık koşu ayakkabısı, taksiti erteleniyor şimdilik 1 1 Yorumla ShippingGloss +1 yıl Aynen bende genelde alırım parasını öderim ama kendisini hiç kullanmam atarım bir kenara. Öyle kötü bir huyum var sadece. Alırım çok beğenerek sonra eve gelince yüzüne bakmam atarım bir kenara. Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 358 cevap paylaştı. kredi kartım yok o yüzden yok 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır şu an yok
Arabaya ışıklandırma aldım taksitle hem takamadım hem ödemesini yapıyorum
kışlık koşu ayakkabısı, taksiti erteleniyor şimdilik
Aynen bende genelde alırım parasını öderim ama kendisini hiç kullanmam atarım bir kenara. Öyle kötü bir huyum var sadece. Alırım çok beğenerek sonra eve gelince yüzüne bakmam atarım bir kenara.
kredi kartım yok o yüzden yok
Hayır yok.