Alırım
Almam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben kendime arada bir hediye alırım zaten. Tek doğum günümde değil. Hak ediyorum hediyeyi her zaman. Kendime ancak kendim değer verebilirim istediğim boyutta
Aynen bende arada kendime hediye falan alırım öyle. Bence bir insanın kendini arada bu şekilde şımartması lazım. İnsan zaten en güzel hediyeyi kendine alır. Kimsenin almasına falan gerek yok yani.
Cevap
11Cevap
Hayır kendime hediye almıyorum zaten kimse kutlamıyor sadece sosyal medyada beni tanıyan arkadaşlarım kutluyor o kadar.
Daha bu sene başında aldım. Iphone 12 mini, Apple Watch 8 ve Airpods 3ncü nesil çünki ben buna değerim… Loreal reklamı gibi oldu 😂
Aynen en güzeli kendine hediye almak kendine değer vermek. Hep başkalarına değer veriyoruz birazda kendimize değer verip kendimize bu şekilde hediye almamız lazım diye düşünüyorum ben..
Valla ben çok oldu birilerine hediye almayalı 😀 canım kendim… Ben olmasam etrafımdakiler bu hayattan çok sıkılırdı..
Küçük bir şey de olsa alırım. Bu büyük gün kutlanmalı canım kendim 🥰😆
Aynen ya en güzeli insanın kendine hediye alması kendini bu şekilde ödüllendirmesi. İnsanın birazda kendine değer vermesi bu şekilde hediye falan alması lazım. Hep başkalarınamı hediye falan alacağız.
Evet, hatta bu ay doğumgünüm olduğu için aldım bile 😌
Aynen ya ne güzel kimseden bir beklenti içinde falan olmuyorsun ya bence en güzel olan o. Kimsenin sana hediye falan almasını falan beklemiyorsun kendine hediye alıyorsun ne kadar güzel.
Evet, insan kendini mutlu edebilir kesinlikle. Hediye illa satın alınan bir şey değil benim için, sevdiklerim tarafından düşünülmeyi beklerim ve kıymeti bambaşkadır.
Ben genelde yaş pasta falan alıp biraz kendimi şımartıyorum 🤤🤤
En güzelini yapıyorsunuz. Hep başkalarına yapıyoruz arada kendimize bu şekilde güzellikler yapmamız lazım. Mutlu olmak birazda bence bizim hakkımız falan diye düşünüyorum ben..
Haklısın.
Bende geçen sene aldım başlamaya kendime ilk hediyem bir şişe viski oldu iyi de yapmışım
Kendime her zaman alırım özellikle almam o yüzden
Hayır almam bu sene niyet ettim sonra geri vaz geçtim ya
Kendime doğum günü pastası yapıyorum o yeterli.
Olsun o bile yeter. Kendine ne güzel değer veriyorsun hediye alıyorsun bence bu bile çok güzel bir şey. Kendin ile barışık olman kendini sevip kendine bu şekilde değer vermen bile çok iyi.
Hediye almamda aksma kadar telefonu kapatırım
Kendime pasta alıyorum kdjsjsj😅
En güzelini yapıyorsun bence ne kadar güzel kendine değer verip hediye alman falan. En azından başkalarına değer verdiğimiz kadar kendimizede değer verip kendimizide seviyoruz bu bile güzel..
Kendimize yetiyoruz cok şükür değişik mi değişik biraz ama hoş şeyler
Yeni kıyafet diktiriyorum
Yok almam kutlanmasınıda istemen
Bazen alırım ama bu doğum günümde almadım.
Yaş alınca günler unutuluyor?
Hayır kendime hediye almam
Almam kimsede hatirlamaz
Alırım
Evet bende alırım. Hep başkalarınamı yapacağız bazen kendimize de hediye almamız kendimizide bu şekilde şımartmamız lazım diye düşünüyorum ben. Ben kendime özel gün olsun normal gün olsun hep alırım..
almam.
almam
Hayır hiç almadım.
alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?