Güncellemeler
+1 yıl
Vücudumun ya da başka bir şeyimin değerli olduğundan değil, günah olduğundan. Kapalıyım, açıklara saygım var ki olmak da zorunda. Ama sizin o yobaz kafanız bunu böyle anlamıyor. Size göre sadece sizin sevdiğiniz şeylere saygı duyulmalı. O cahil, tertemiz, kullanılmamış 0 boş kafanızla benim başımdaki örtüye laf etmek hiç kimsenin haddine değil. Siz kim köpeksiniz de Allah in koyduğu kurallara saygısızca hakaret ediyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tamam kanka söyleriz senin için özel kapı yaparlar
Zahmet olmasın ya
kadınların kabini ayrı diye önemsememişlerdir ama erkek girmeyeceğinin garantisi yok. Bana fark etmez ama kapalıları düşünüp daha düzgün yapmalılardı evet
Gitme ozaman mağazalara ve zaten kadın erkek kabini ayrı
şu an da "iyagetler pahalıysa giyme, yemekler pahaliysa yeme" Diyen cahiller gibisin
Yaa aşık cahil sensin madem rahatsız olduğun bir şey var git şikayet kutuları var oraya yaz böyle bir durum var rahatsızlik duyuyorum diye niye buraya yazıp pirim kasma derdindesin zaten mağazalar da kadın ve erkek deneme kabinleri farkli çok rahatsız oluyorsan gitme buraya yazdığın zaman düzeliyor mu
Hadi senin için yoğurt kırmızı olsun tamam
Boş insanlara laf anlatmak kadar zor bir şey yok ya söylediklerim karşısında soylecek bir şey bulamayınca saçma sapan şeyler söylemeyi tercih ediyorsun
Peki erkek kadın deneme kabinleri ayrı mı neresi burası
wc lerde böyle
Bağ bah bağ gizliye bak sen
Kotona gidiyom ben biraz ayak görim
Jdlslclv hangi şube bu
Gaziantep sankopark
Bence gitme bidaha
bu kapalilar akil hastasi mi sakasiz
Ne alaka şimdi
Lan ne biçim konuşuyosunuz ya nerde kaldı demokrasi insan hakları insanların giyim tarzına inanışına saygı
@benyilmaz onların saygilari sadece kendileri gibi olanlara. Dışarıda havlayan itler gibi Allahın koyduğu kurallara hakaret ediyorlar. Cahilligine ver ve muhatap olma.
Sen onların kusuruna bakma ya
Estağfurullah ❤️
Normal yav
Saçma
Değişik bir stil
Oha cidden bu fazla kısa ya
geçmiş olsun :D