Her bir günümüzün bir önceki Günden çok daha iyi olmasını hulusi kalple diliyorum. Hayırlı cumalar ❤️

Her bir günümüzün bir önceki Günden çok daha iyi olmasını hulusi kalple diliyorum. Hayırlı cumalar ❤️
Önemli bir şey için sıra beklenir ama bazı kadınlar mum için süs eşyası için sabahın köründe sıra bekliyorlar. Ben 10 yıl önce monitör almıştım. Hala kullanıyorum TV olarak. Bir kere sıra bekledim o da onun için. İşin kötüsü tek monitör alan da benmişim 😂
Sabahın köründe sıra beklemeyi, açılış esnasında izdiham yaratıp yaralandıktan sonra itiş kakış insana yakışmayan görüntülerle istediği ürüne kavuşup zafer tebessümüyle eve dönmeyi marifet sayan bir toplum olduk.
Bu görüntünün ekonomiyle alakası yok. Millet aç gözlü.
Tamamen saçmalık yazık günah ya böyle şeylere
Cevap
25Cevap
Hayır mantıklı değil ama herkesin kendi hayatı ne yapıyorlarsa yapabilirler. ben hiç bir ürün için sabah beklemem.
mantıklı çünkü bime gelen o dandik şey bir çok insan için ultra cahillik ve fakirlikte devreye girince bulunmaz hint kumaşına dönüşüyor ve 1 lira olan şey dışarıda 3 5 lira olunca insanlar akın ediyor. Yani bizi fakirleştiren cahilleştiren ülkede kaliteyi yerle bir eden devletin suçu.
bak daha yeni airfly vergisi getirildi. bu vergi sebebiyle büyük firmalar çekilmeye başladı. sonra çinden noname markayı alıp türkiyede kiwi domates yazıp bu insanlara satıyorlar. onlarda ultra fakirlikten alıyor. ben anneme philips meyve suyu sıkıcı alalım dedim bimden aldı 2 güne bozuldu peki neden aldı ucuz diye.
seçim bitti vergi geliyor vergiden sonra satışlar bile duracak. sadece airflly değil saç kurutma makinesi düzleştirici küçük mutfak aletleri meyve suyu sıkıcı mikser blander tost makinesi hepsi etkilenecek ve ülkemiz çin mallarıyla dolu saçma sapan bir hale gelecek. amerikada adam azıcık paraya en iyisini alırken biz en pahalı fiyata en dandiğini alacaz. neden vergi sebebiyle ülkeye giremeyecek. şimdi 1 tost makinesi 50 bin olsa kim alır doğal olarak marka getirmeyecek ülkeye
yurtdışında yaşayan gurbetciler
türkiyede yaşayan mülteciler
parasıyla ev arsa altıktan sonra vatandaşlık alan araplar
ve oy veren cahiller sebebiyle
Ülkenin rahat %60 ı onlar cefa sürsün diye eziyet çekiyor.
kusura bakma ama davulla zurnayla kutlayan mallar yüzünden ben hak ediyorlar diyerek oy vermeyen seni beni de onlara dahil edemem.
En sinir olduğum durum ya. Bırakın diğer insanlarda alsın görmemiş gibi sabahın köründe nöbet tutuyorlar marketin içinde ya. Bir teknolojik ürün geliyor hemen kapısının önünde bekliyorlar almak için. Bırakın birazda başka insanlar alsın ya da faydalansın ne bileyim. Ya zaten getirdikleri bu üründen 1 ya da bilemedin en fazla 2 falan.
Allah akıl fikir versin diyeceğim de, kabul olmayacak tek duam bu olabilir.
Hayatımda bir kere bekledim zaten son oldu o günden sonra bidaha gitmedim en ondeydim yerini bilmedigim için aradım o sıra herkes eline almış alacağım ürünü ve bana kalmamsti sıra beklemek de mantıksız hele böyle kavga çok saçma ya Allah akıl fikir versin bunlara 😅😬
Bence saygı duymak lazım
Herkesin yüce bir hayat amacı yok
Ayrıca halk fakir, 3lira az vermek için değer mi? Demek ki değer...
Bazen çok fantastik ürünler geliyor çok uygun fiyata, overlok makinesi gibi. Hiç yapmadım ama öyle ihtiyacım olan bir şeye denk gelsem gurur yapmam, beklerim ya.
Ya şöyle, bunu hobi haline getirmiş ve başka hiçbir hayatı olmayan bir kesim var hakikaten, onlara şifa diliyoruz. Sırf tabak çanak için o zulüm çekilmez yani. Ama bazen çok güzel ve gerçekten gerekli ürünler, çok sınırlı sayıda geliyor. Onun için hakikaten o kuyruğa girilir.
Gazeteci bir arkadaşım dikiş makinesi için hava karanlıkken gidip kuyruğa girdiydi misal asdgfhs.
😂 😂 😂 Ya 100 200 fazla veririmde kendimi rezil etmem gerçekten açlık başka bisey degil.
Değil tabiki. Hele o insanların itiş kakışları.. kadınlar normal zamanlarda erkekler yanından geçse uzak dur derler, ama söz konusu böyle durumlar olduğunda erkeklerin üstüne çıkıyorlar
Kınamıyorum ama bir sefer de ben yaşamıştım sakar şakirin bir sahnesi oldu aynen bunlara ben paralı yağmacı diyorum ki içlerinden biri Mercedes arabayla gelmişti
Elini kolunu bırakmak isteyen gidebilir, saçınızı da yolabilirler aman aman 🤭
İki keklik bir kayada ötüyor, uzunda geceler aman aman
Ben bir kere böyle tartışmaya denk geldim niye ise hep 40 yaş üstü kadınlarda oluyor 😂
Bu tarz manzaralar daha çok görürüz. Şaşırmadım.
görselller bime ait değil yalnız a101 e ait hatırlatayım :)
O fotodaki teyzelerden biri sensin dimi?
Kapagin bende
Kapatirsam anlarsin tepkisiz
Iyi avlarim
Avlamama fırsat ver
Bu çok banel benya yaaaaaaaaaa sende çok banelsin yaaaaaa
Sağol yaa tatlım.
Hayır sensin ponçik
Uygunsa neden olmasın
Savaşa gidiyor teyzeler 🤣
Mantıksız çok ahmakça
İnsanlar ne yapacağını şaşırmış durumda
Salamancalar beklemez