Alışveriş & Hediyeler Pijama ile markete gidebilir misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor pijama ile kişinin markete gitmesi cesaretli olduğunu gösterir mi? Pijama ile markete gidebilir misiniz? Cevapla Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Evet giderim pek takılmıyorum ben bunlara 1 0 Yorumla
gizemligizemama Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Marketi birak avm ye bile giderim ki markete gitmişligim var kime ne ben nssil rahat mutlu isem o yeterli başkalarının düşüncesi bakışı ilgi beni 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ulan ben kalpli pijama ile kaç sokak ötedeki A101 gittim. Ayıcıklı pijama ile fotoğrafçı vesikalık çektirmeye gittim. 1 0 Yorumla
mujde2121 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl Kareli pijamalar olur hani kırmızı mavi falan ondan giyer giderim 😂😂 2 2 Yorumla Hoplatır +1 yıl Cesursun Yorumla mujde2121 +1 yıl Gözü Karayım 😂 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl bırak marketı ben secımde oy vermeye gıttım pıjama atlet hahaha 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl 10 yaşıma kadar falan boxerla gidiyordum ben askdjas sonradan anladım yapmamam gerektiğini :D 1 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Benim pijama kavramım gül bahçesi yemek takımından terk olduğu için, asla gidemem. 1 0 Yorumla
Aişeyılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Valla ben gidemem pijamayla😂balkona çıkarken bile makyaj yapan biriyim. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Gitmem, gideni de iğrenç bulurum. Bi insan hiç bir zaman yatağında giydiği şeyle dışarı çıkmamalı. 1 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Tek renk pijama ile gidilir neden gidilmesin 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Market evimin altında olduğu için bazen terlik eşofmanla giderim 1 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ama ben giderim. Ailem izin verse işe bile öyle gidderim 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Gidebilirim ama gitmem. Çevreye saygısızlık gibi gelir… 1 0 Yorumla
11Sessizlik11 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Kendi memleketimde hiç gitmedim ama üni okuduğum yerde otogara bile eşofmanla terlikle gitmişliğim var 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Giden gidiyor ama öyle takım pijama ile değil sadece alt 0 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yani ustte genelde hırka kazak falan oluyordur xd Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Aynen ksjsjdj Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gidiyorum çok da rahat bi şekilde hem de😂 2 0 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl ayol gecen gün tişörtü ters giyip inmisim aşağı 😏 1 0 Yorumla
erenoffline Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Eşofman altı ile gittiğim oluyor ama pijama ile gitmiyorum 0 0 Yorumla
Blackangel10 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gidiyorum kimseyi takamam ben nasıl iyiysem o şekilde devam ederim millet ne derse desin hihh 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 732 cevap paylaştı. Gideriz 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 663 cevap paylaştı. giderim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet giderim pek takılmıyorum ben bunlara
Marketi birak avm ye bile giderim ki markete gitmişligim var kime ne ben nssil rahat mutlu isem o yeterli başkalarının düşüncesi bakışı ilgi beni
Ulan ben kalpli pijama ile kaç sokak ötedeki A101 gittim. Ayıcıklı pijama ile fotoğrafçı vesikalık çektirmeye gittim.
Kareli pijamalar olur hani kırmızı mavi falan ondan giyer giderim 😂😂
Cesursun
Gözü Karayım 😂
bırak marketı ben secımde oy vermeye gıttım pıjama atlet hahaha
10 yaşıma kadar falan boxerla gidiyordum ben askdjas sonradan anladım yapmamam gerektiğini :D
Benim pijama kavramım gül bahçesi yemek takımından terk olduğu için, asla gidemem.
Valla ben gidemem pijamayla😂balkona çıkarken bile makyaj yapan biriyim.
Gitmem, gideni de iğrenç bulurum. Bi insan hiç bir zaman yatağında giydiği şeyle dışarı çıkmamalı.
Tek renk pijama ile gidilir neden gidilmesin
Market evimin altında olduğu için bazen terlik eşofmanla giderim
Bilmiyorum ama ben giderim. Ailem izin verse işe bile öyle gidderim
Gidebilirim ama gitmem. Çevreye saygısızlık gibi gelir…
Kendi memleketimde hiç gitmedim ama üni okuduğum yerde otogara bile eşofmanla terlikle gitmişliğim var
Giden gidiyor ama öyle takım pijama ile değil sadece alt
Yani ustte genelde hırka kazak falan oluyordur xd
Aynen ksjsjdj
bu pijama çok conconlu ya sade birşeyle giderim ne olacak
Gidiyorum çok da rahat bi şekilde hem de😂
Gittim ben kaç defa 😂
Hayir pijamayla gitmem.
Zaten markete pijamayla gidilir
Her yere pijamayla gitmek istiyorum🙄
Gidiyorum bile😂
ayol gecen gün tişörtü ters giyip inmisim aşağı 😏
Gidiyorum :ddd
ben hep gidiyorum direkt altımda zaten
Eşofman altı ile gittiğim oluyor ama pijama ile gitmiyorum
Gidiyorum kimseyi takamam ben nasıl iyiysem o şekilde devam ederim millet ne derse desin hihh
Asla hiçte görmedim öylesini
gidilmez
Hayır
Pomponlu pijamalarımla gidiyorummm
Giderim
Hayırr
Giderim
Gideriz
Hayır gidemem.
Giderim
Yakınsa gidebilirim.
giderim