BİM
A101
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
BİM bence
İkisinde de fiyatlar neredeyse aynı. Ama BİM'in ürünleri 101e göre daha kaliteli oluyor
Aynen hemen hemen her ürünün fiyatı aynı. Aynen gerçekten BİM sanmıyorum A101 e göre çok daha kaliteli ve hesaplı. BİM yine daha kaliteli yiyecekler üretiyor. A101 çok gelişmesi lazım.
BİM bana daha samimi geliyor A101'i hiç sevmiyorum.
Evet bimden genelde daha çok alışveriş yaparız daha samimi geliyor gerçekten dediğin gibi. A101 den biz hiç alışveriş falan yapmayız öyle. Genelde en çok alışveriş yaptığımız market bir falan
Ben ikiside hemen hemen ayni
Aynen ikiside aynı hemen hemen. Çokta uygun ürünler yok yani eskisi gibi ucuz değil ne yazık ki. Al birini vur ötekine iki markette bence birbirinden pahalı. Eskiden daha indirimli ürünler vardı.
Aynen canım aktüel ürünler bile uçtu artik
Bence BİM daha hesaplı
Aynen bencede BİM en azından diğer yerlere göre çok daha hesaplı ve uygun ürünler satıyor. Diğer marketlere BİM kadar kaliteli ürünler ve yiyecekler satmıyor bence. BİM yine onlara göre çok daha iyim
A 101 Hadi uygulaması ilgi çekici
Harca harca bitmez dediydiler
Köşem :P adgfssagag
Fark mı kaldı hepsi vasat
Fotoyu çozemedim bi tek
Bence BİM
Aynen bencede BİM. BİM en azından daha uygun ve daha kaliteli diğer marketlere göre hem çok daha ucuz oluyor. BİM dışında diğer marketlere fazla uğramayız biz genelde hem bimden yaparız.
Zaman zaman ikiside.
Yani bazen gerçekten bir market diğerinden çok daha hesaplı oluyor bazen ise daha pahalı falan oluyor. Ben genelde en çok bimi diğer marketlere göre daha çok hesaplı ve daha çok uygun fiyata buluyorum.
BİM iyi