- 1 yıl
Çiçekler dalında güzel ve soluyor yerinden olunca, onun için çiçek hediye etmem.
En sevdiğim çiçek de papatya bu arada, nerede papatya görsem, o çiçeklerin güzelliğini izliyorum , bana göre en sevilesi çiçektir papatya. En çok beyaz papatya seviyorum00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Her çiçeğin kendine has bir güzelliği vardır, ama mavi kızıl güller bir başkadır; özgürlük, sonsuzluk gibi anlamlar içerir, fakat doğada mavi gül olmadığı için en çok sevdiğim gül harı-bülbül`dür, Karabağda, Azərbaycanda yetişiyor, mütevazı bir yüksekliğe ve muhteşem bir duruşa sahip görkemli bir çiçektir, sevginin, mutluluğun, umudun sembolüdür, ayrıca da eski Türk mitolojisinde savaşta ağır şekilde yaralanan bir askerin son umudu olarak biliniyordu..
02 Yorumla- 1 yıl
Harı-bülbül gülüne dikkatli bakarsanız üzerinde bir kuş görebilirsiniz, adı üstünde bülbül kuşu. Efsaneye göre, Har-ı Bülbül dalına konan bülbülü sever, okşar... alt dallara konan arı bülbülü kıskanır, sokar ve öldürür... Bu yüzden de çiçek üzerine konmuş bülbül gibi yetişmeye başlar..
- 1 yıl
Ben hemen hemen her çiçeği beğenirim beğenmediğim bir çiçek yok öyle. Yani sevdiğim değer verdiğim birine çiçek alırım sadece. Aynı şekilde banada sevdiğim çiçeklerden oluşan bir buket çiçek hediye edilseydi eğer bu tarz ince bir hediyeye şahsen ben bayılırdım diye düşünüyorum. Böyle manevi değeri olan hediyeler beni çok mutlu ediyor.
00 Yorumla
- u1 yıl
Benim en sevdiğim çiçek bek yok kaktüs diyebilirim bunların dışında kokusunu beğendiğim çiçeklerde şuanlar ve sevdiğime sürekli çiçek alırdım
Gül
Lale
Menekşe
Papatya
Orkide
Zambak
Papatya
Sardunya
Kır Çiçeği
Gülhanım
Sümbül
Kardelen
Papatyalı Gazel
Yasemin
Begonya
Hortensia
Lavanta
Kasımpatı
Kır Çiçeği
Fulya00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,3b cevap paylaştı. En sevdiğim çiçek papatya. Evet sevdiğim kişiye çiçek hediye etmeyi isterim.
10 Yorumla- 1 yıl
en sevdiğim çiçek karanfil hediye etmeyi de severim ama daha çok canlı şekilde buket tarzı değil
10 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadın ☺️
https://youtu.be/ngTtp6el9wI02 Yorumla- 1 yıl
Sen bir çiçeksiz sana seni hediye etmek gibi bişey yani ama ederim sana yinede
00 Yorumla - 1 yıl
Beyaz papatya
Hediye etmem beraber gider alırız o beğendiğini almalı00 Yorumla - 1 yıl
hayır çiçek almayı sevmiyorum
en sevdiğim ise papatya00 Yorumla - 1 yıl
Çok hediye ederim ben sarı papatya severim.
00 Yorumla bana bi çiçek hediye etsene dicem de KS yokki hediyeli sistem çiçek yollim :d
00 Yorumla- 1 yıl
Orkide ve papatya severim ama çiçek yerine kullanışlı bi ürün hediye etmeyi tercih ediyorum daha çok
00 Yorumla Kardelen en sevdiğim çiçek tabiki sevdiğim kişiye hediye ederim 😂
00 Yorumla- 1 yıl
En sevdiğim çiçek papatya bayılıyorum papatyalara
Evet sevdiğim insanlara çiçek alıyorum özellikle anneme
00 Yorumla - 1 yıl
Hanımeline bayılırım çok güzel kokuyorlar anneme alırım 🥰😀
02 Yorumla- 1 yıl
🥰☺️
Orkide seviyorum ben ya nedense hoşuma gidiyor hediye de ederim
00 Yorumla- u1 yıl
Lilyum severim, mimoza çiçeği mi bu
04 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel görünüyor :D soğan gibi mi kokuyor dhjs
- 1 yıl
Anladım ☺️
- 1 yıl
Isırgan seviyorum ben
02 Yorumla- 1 yıl
Yerken güzel değil , birilerine sürmek güzel 🤪
Hediye etmem sana çok ediliyordur ama
02 Yorumla- 1 yıl
Papatya güzeldir bence
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı. Çiçek sevmez benimki 😊
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 804 cevap paylaştı. Gül, yasemin ve lotus çiçeği
00 Yorumla- 1 yıl
Gül sevdiğim. Kişiye hediye ediyon zaten
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 632 cevap paylaştı. Leylak kokusunu severim bu mevsim tam zamanı
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 344 cevap paylaştı. Evet ediyorum. Japon gülü en sevdiğim cicek
00 YorumlaGül tabi ☺️ hediye ederim evet
00 Yorumla- 1 yıl
Papatya ederim
00 Yorumla - 1 yıl
Karanfil.
00 Yorumla Papatya
00 Yorumla- 1 yıl
Gül 🌹
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çiçeklerle aram yok
00 Yorumla- s1 yıl
Kırmızı gül.
00 Yorumla Beyaz gül.
00 Yorumla- 1 yıl
Kaktüs, evet
00 Yorumla - 1 yıl
Şakayık ve gül
00 Yorumla - 1 yıl
Papatya
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 663 cevap paylaştı. gül papatya
00 Yorumla- 1 yıl
Menekşe