Dogru diyosun 1 sene en fazla 2 sene kullanir satarim Naked tarzı alıcam da chopper duruşu güzel duruyor biraz karasız kaldım sadece hangisinin satması daha kolay
Motor sevdası iyidir kardeşim. O heyecan o özgürlük hissi muhteşem duygu. Sen 125 -200 cc bir şey alıp kazasız belasız öğren kullanmayı. Kuryelik sonra düşünürsün
Perşembe veya cuma günü internet kafeye gta5 de motorla duşmeden tüm haritayı gezmeyi palnliyordumda adamalr düzgün kullanıyor Türkiye'deki gibi motorcunun önüne kıran çıkmıyor ki hiç olmazsa yol izlenim tecrübesi ediniriz 😂😂
Bu öyle degil kanka valla motoru ilk aldim dusmekten motora yaklasamiyordum korkuyordum duse kalka duse kalka arkadaslarin yardimiyla işin ehli olduk hevesimizide attık 1 milyon tllik araba var altımızda ama motoru unutamiyoruz oyle bir aşk motor 😂
Biliyordum ben çabuk ögrendim kapali alanda çok sürdüm başimda bilen dostum vardi çok dustum dizlerim hap yaraydi dusmekten ama 150lik motor 20 ile dussen öldürmez yavas yavas ogrenirsin sifir motor alma cok dusuruceksin üzülürsün baya
A ehliyetin olsa pulsar 150 al derdim iste onun 2. el ucuz piyasasi ogrenir satar guzrl bir sey alirdin zaten bir yerden sonra 125lik motor oyuncak gibi gelecek eline illa cc yukseltmek isticeksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
birincisi
Tarzını belirle ona göre seç bro. Hepi topu 125 cc makıneler.
Git gel makineleri
Dogru diyosun 1 sene en fazla 2 sene kullanir satarim Naked tarzı alıcam da chopper duruşu güzel duruyor biraz karasız kaldım sadece hangisinin satması daha kolay
Sizce
İkisini de satarsın almadan satmayı düşünme.
Rks daha rahat olur , benelli oturuş pozisyonu açısından daha spor.
Tarzına karar ver sen
Benelli alırsam 0 alıcam rks 2 el olur ama dediğim gibi çok kararsız kaldım ilk motor olucak da senin tercihin hangisi olurdu
Rks alırdım ben olsam. Tarzı bana daha uygun geliyor.
Rks sıfırı ne kadar bir türlü giremedim siteye
Sıfırı yok galiba. Baktım şimdi k-light 250 var 118.424 lira fiyatı
Sıfırını bulamazsam benelli alırım o zaman direk 250 cc alırsam d duşunmeden mt25 geçerim
Mt25 ilk motor için fazla iddialı. Çift silindir ve 40 beygıre yakın güç veriyor sanırım.
Yok 😂 2 motor olarak düşünüyorum ikk motor olarak alsam ekmegimden olurum
Kuryelik olarak mı düşünüyorsun sen?
Yok gezmek tozmak için birazda motor sevdası var
Part time olarak belki kuryelikde yapabilirim belli olmaz
Motor sevdası iyidir kardeşim. O heyecan o özgürlük hissi muhteşem duygu.
Sen 125 -200 cc bir şey alıp kazasız belasız öğren kullanmayı.
Kuryelik sonra düşünürsün
İnşallah hocam 1 sene zaten tecrübeye dayalı olur duşe kalka ogrenicem bir şekilde
O motor illa ki düşecek zaten 😂 düşmeyen motorcu yoktur henüz düşmemiş motorcu vardır 😂
Büyük kazaya karışma gerisi kolay
Perşembe veya cuma günü internet kafeye gta5 de motorla duşmeden tüm haritayı gezmeyi palnliyordumda adamalr düzgün kullanıyor Türkiye'deki gibi motorcunun önüne kıran çıkmıyor ki hiç olmazsa yol izlenim tecrübesi ediniriz 😂😂
İkisi de boş
Biliyorum mt125 için bütçe fazla yok
Bekle duzgun bir sey al yoksa tamirciden cikamazsin valla en iyisi honda yamaha gerisi cebine zarar anca
0 alıcam zaten 2 el ler pahalı 1 yeva 2 sene kullanicam acemiyim motoru çok fazla kaza geçiririm diye duşunuyorum ardından mt25 alırım belki
Parçası daha ucuz hem
Kanka ben pulsar ns150 kulandim baya guzel motor parca bol başlangıç motoru tam tavsiye ederim
B ehliyetiyle surucem en fazla 125 CC kadar geçemem yoksa 150 olsa CK 150NK alıcakdım
Cbr125 al dicem de temizi bulunmaz
Bursa'dayım biraz inişli yokuşlu yollar çok sports motor pek gitmez diye düşünüyorum
Kanka valla naparsan yap acemiysen zaten saglam bir dusuceksin önce 😂
Yapıcak bir şey yok akıcak kan damardan cılmazmış alişigiz biz duşmelere
Bu öyle degil kanka valla motoru ilk aldim dusmekten motora yaklasamiyordum korkuyordum duse kalka duse kalka arkadaslarin yardimiyla işin ehli olduk hevesimizide attık 1 milyon tllik araba var altımızda ama motoru unutamiyoruz oyle bir aşk motor 😂
Ne yalan soyliyim var biraz bende de korku ama napalım aea sağolsun zehri onun sayesinde kaptık
Bu arada motor sürmeden önce bisiklet falan sürmesini biliyormuydun
Biliyordum ben çabuk ögrendim kapali alanda çok sürdüm başimda bilen dostum vardi çok dustum dizlerim hap yaraydi dusmekten ama 150lik motor 20 ile dussen öldürmez yavas yavas ogrenirsin sifir motor alma cok dusuruceksin üzülürsün baya
Ekipmansız kullanmam zaten bu arada motorun 0 fiyatı 58 kusur ikinci el 69 bin TL ye kadar çıkıyor 2 el 0 dan pahalı
A ehliyetin olsa pulsar 150 al derdim iste onun 2. el ucuz piyasasi ogrenir satar guzrl bir sey alirdin zaten bir yerden sonra 125lik motor oyuncak gibi gelecek eline illa cc yukseltmek isticeksin
20 yasında olsam direk A alirdım hiç uğraşmadım hiç olmazsa ama yüksek CC sürebilirmiyim bilmiyorum sınavda kalırdım muhtem. elen
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!