Alışveriş & Hediyeler Bugün aldığın bir şeyi bana verseydin benim neyim olurdu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Buğün aldığın bir şeyi bana verseydin benim neyim olurdu? Bugün aldığın bir şeyi bana verseydin benim neyim olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Sigara ve kahve olurdu bugün bunları aldım. afiyet olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol barış :))
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Nur topu gibi avucunda bir çeyrek altın olurdu Bu gün aldığım en son şeyi sana vermiş olsaydım 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yükseldiği zaman size veririm 😂 Yorumla Çilek_22 +1 yıl Tamam anlaştık iyi sakla çeyreği sakın bozdurma sende dursun şimdilik yükseliş devam ederse geri alırım 😂 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Valla bugün bişey almadım ama en son aldığım şey permatikti. İşini görür bence 😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Traş olurum 😀 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok şey aldım bugünde sana birazcık çağla kaysı vereyim, bak valla özel sipariş ile getirttim. 😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙃 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Afiyet şeker. Yorumla
Mari_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Eteğin, bluzların, fırfırlı gömleklerin, kol çantan ve karpuzlu sakızın olurdu 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haah o sizde kalabilir 🙃 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Güneş gözlüğün, smoothie blenderin, sigaran ve diyet kolan olurdu.. 😀 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahh teşekkür ederim 🙃 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Dahası oldu mu, bakmadım yorumlara 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ohoo ziyafet çektim.. arabasının anahtarını bile veren var 😂 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Bu devirde araba alan mı varmış.. Kim o acun 😄 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bugün bir şey almadım o yüzden eline bir şey geçmezdi 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağlık olsun :)) Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl bir şey satın almadım bugün.Kahve yaptım şimdi istersen onu vereyim : ) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olurrr 🙃 Yorumla u lotus-patra +1 yıl ☕ Al bakalım en sanalından 😂😂 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Buğünü bir düzeltseler adminler. 😃Bugün bir şey almadım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen farkettim ama geç gördüm 😀 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Düzeltmişler. 😃 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 818 cevap paylaştı. Sanırım öğlen saatlerinde 2 ekmek aldım en son. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Şiştim artık 😀 Yorumla novel +1 yıl Çok yedin dimi :D Yorumla Soran +1 yıl Aynen herkes yemek veriyor 😂 Yorumla novel +1 yıl Beleş iyidir :D Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Tereyağlı simitin, uzun Parlıamentin olurdu.. 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yeriz 😀 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı. En son bugün sigarayı bırakmak için puff aldım inşallah faydasını görürüm şu an sarz oluyor daha denemedim onu size verebilirim 😊 1 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ben genelde almıyorum o yüzden verecek bir şeyim olmazdı ve sana şey derdim kusura bakma mahçup olduk ama :D :D hahahha 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Domates, salatalık, muz, kayısı, şeftali, süt, kola, tuzlu fıstık 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı. Bugün bir şey almadım ama en son saç kremi aldım. 1 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bugün almadım da dün aldığım şey soğuk çay ve çekirdekti 🤣 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sandviç ekmeğin, salamın, metro çikolatan, çilek reçelin, tavuk kanatın olurdu 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hiç bir şey almadım bugün. Her gün bir şey almak zorunda mıyız 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çok dua aldım bugün o olabilirdi belki sana yarar 😬 0 4 Yorumla İzmirli2735 +1 yıl O, gerekli duayı alıyor zaten canım. Aldığın dualar sana yarasın insallah..;) Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Noldu ki şimdi 😃 Yarıyor şükür hep kedi gibi dört ayağımızn üstündeyiz biz 😃 Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Ne mutlu sana ;) Dört ayağının dördüne de Allah zeval vermesin..:) Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Amin canım sağol 😌 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çiğ köfteniz olurdu ama vermezdi₥ 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😳 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl çiğ köfte kırmızı çizgim üzgünüm üzgün değilim bjkhvgj Yorumla Soran +1 yıl Sen üzüldün mü üzülmedin mi ona bi karar ver 😂 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Tabiki de üzülmedim ndndnfn Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Dondurman olurdu.. Ama ben vermezdim.. 😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Size afiyet olsun o zaman ☹️ Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Teşekkür ederim.. Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Limonata cilek karpuz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İsterim.. Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Göz çevresi bakım kremin olurdu 😁 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağol ya 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ne demek lafı mı olur 🤣 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Armut ve şeftali sjsjjsjssjj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yerizzz 😂 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 334 cevap paylaştı. 2 tane Tadelle ve enerji içeceği 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol :)) Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Bisküvi veriyorum afiyet olsun... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Vildrov Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl 2011 model bir Dodge Charger anahtarlarin olurdu. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Vay be sevdim bu teklifi Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 978 cevap paylaştı. Filtre kahven olurdu. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙃 Yorumla angelofthecity +1 yıl 🙏💙 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En son 20 TL aldım. O sizin olurdu. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun bahşişimde geldi :)) Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sigaran olurdu, en son onu aldım. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Haki renkli yeşil ip sizin olurdu. 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Tuborg içermisin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İçerim:)) Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Yarasın Yorumla
ghiblimovieaddict Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bitter çikolatan olurdu, sever misin? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet severim teşekkür ederim 🙃 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Jelibon ☺️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler:)) Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Pc mouse 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayy tesettür ederim :)) Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Coca cola zero aldım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kanka kola zero içemiyorum ya 😀ama yinede teşekkür ederim Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Senin neyi zero. Sana kristal kola :D Yorumla Soran +1 yıl Coca cola olcak 😂 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 😂😂 maskara 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben yüzümü komple boyarım 😀 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sigara 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkes sıgara almış 😀 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Onu da ben almadımm aldırdım 😄 Yorumla
Wrampyu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 1 paket winston slender blue afiyet olsun kankam 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ohh tesekkür ederim bugün paket almam 😂 Yorumla Wrampyu +1 yıl İçmiyosanda başla zaten Yorumla
Sevdademli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 1 paket sigaran var artık acvsbd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :)) Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı. Yumurta 🤣 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. sigaran ve benzinin 1 0 Yorumla
coktaşedeilya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Whiskey 😅 1 1 Yorumla coktaşedeilya +1 yıl Başka şeyler de aldım ama onlar hiç işini görmez gibi 😆😆😆 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sigara ve kahve olurdu bugün bunları aldım. afiyet olsun
Sağol barış :))
Nur topu gibi avucunda bir çeyrek altın olurdu
Bu gün aldığım en son şeyi sana vermiş olsaydım
Yükseldiği zaman size veririm 😂
Tamam anlaştık iyi sakla çeyreği sakın bozdurma sende dursun şimdilik yükseliş devam ederse geri alırım 😂
Valla bugün bişey almadım ama en son aldığım şey permatikti. İşini görür bence 😂😂
Traş olurum 😀
Çok şey aldım bugünde sana birazcık çağla kaysı vereyim, bak valla özel sipariş ile getirttim. 😄
Teşekkür ederim 🙃
Afiyet şeker.
Eteğin, bluzların, fırfırlı gömleklerin, kol çantan ve karpuzlu sakızın olurdu 😄
Haah o sizde kalabilir 🙃
Güneş gözlüğün, smoothie blenderin, sigaran ve diyet kolan olurdu.. 😀
Ahh teşekkür ederim 🙃
Dahası oldu mu, bakmadım yorumlara 😀
Ohoo ziyafet çektim.. arabasının anahtarını bile veren var 😂
Bu devirde araba alan mı varmış.. Kim o acun 😄
Bugün bir şey almadım o yüzden eline bir şey geçmezdi 😄
Sağlık olsun :))
bir şey satın almadım bugün.
Kahve yaptım şimdi istersen onu vereyim : )
Olurrr 🙃
☕ Al bakalım en sanalından 😂😂
Buğünü bir düzeltseler adminler. 😃
Bugün bir şey almadım
Aynen farkettim ama geç gördüm 😀
Düzeltmişler. 😃
Sanırım öğlen saatlerinde 2 ekmek aldım en son.
Şiştim artık 😀
Çok yedin dimi :D
Aynen herkes yemek veriyor 😂
Beleş iyidir :D
Tereyağlı simitin, uzun Parlıamentin olurdu.. 😄
Yeriz 😀
En son bugün sigarayı bırakmak için puff aldım inşallah faydasını görürüm şu an sarz oluyor daha denemedim onu size verebilirim 😊
Ben genelde almıyorum o yüzden verecek bir şeyim olmazdı ve sana şey derdim kusura bakma mahçup olduk ama :D :D hahahha
Domates, salatalık, muz, kayısı, şeftali, süt, kola, tuzlu fıstık
Bugün bir şey almadım ama en son saç kremi aldım.
Bugün almadım da dün aldığım şey soğuk çay ve çekirdekti 🤣
Sandviç ekmeğin, salamın, metro çikolatan, çilek reçelin, tavuk kanatın olurdu
Hiç bir şey almadım bugün. Her gün bir şey almak zorunda mıyız
Çok dua aldım bugün o olabilirdi belki sana yarar 😬
O, gerekli duayı alıyor zaten canım. Aldığın dualar sana yarasın insallah..;)
Noldu ki şimdi 😃 Yarıyor şükür hep kedi gibi dört ayağımızn üstündeyiz biz 😃
Ne mutlu sana ;)
Dört ayağının dördüne de Allah zeval vermesin..:)
Amin canım sağol 😌
Çiğ köfteniz olurdu ama vermezdi₥
😳
çiğ köfte kırmızı çizgim üzgünüm üzgün değilim bjkhvgj
Sen üzüldün mü üzülmedin mi ona bi karar ver 😂
Tabiki de üzülmedim ndndnfn
Dondurman olurdu.. Ama ben vermezdim.. 😄
Size afiyet olsun o zaman ☹️
Teşekkür ederim..
Limonata cilek karpuz
İsterim..
Göz çevresi bakım kremin olurdu 😁
Sağol ya 😀
Ne demek lafı mı olur 🤣
Armut ve şeftali sjsjjsjssjj
Yerizzz 😂
2 tane Tadelle ve enerji içeceği
Sağol :))
Bisküvi veriyorum afiyet olsun...
Teşekkür ederim
2011 model bir Dodge Charger anahtarlarin olurdu.
Vay be sevdim bu teklifi
Filtre kahven olurdu.
Teşekkür ederim 🙃
🙏💙
En son 20 TL aldım. O sizin olurdu.
Allah razı olsun bahşişimde geldi :))
Meyveli soda, muzlu pop kek 💛🙃
Sigaran olurdu, en son onu aldım.
Oda kokusu aldım oda kokun olurdu...
Yufka ekmek 😂
Tchibo filtre kahven olurdu.
Haki renkli yeşil ip sizin olurdu.