Alışveriş & Hediyeler En pahalı kişisel eşyanız ne? Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bilgisayar ve telefoncuğum. En pahalı kişisel eşyanız ne? Cevapla Bilgisayar Soruları Telefon Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. takılarım o zaman onlar bilgisayarımdan da elektroniklerden de pahalı çünkü 1 2 Yorumla Lokiningecesi 1 yıl Kıskandım 🥺 Benim takılarım iki haneli fiyatları geçemiyor sjwmdjdnd merakettimmişte 1 yıl daha 21 yaşındasın olur ileride
elifbee Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 73% 1 yıl emin deilim? buraya yazdığım anda aklıma başka bir şey gelicek ama kjdfnkjrd. herhalde peluşlarım 1 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl kramponum. muhtemelen tüm kişisel eşyalarımın toplamından daha pahalı 😅 1 0 Yorumla
Fth37 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 35% 1 yıl Motorum, 40 bine almıştım. Sayılmazsa takım elbisem var 2800 1 0 Yorumla
Yalnızkurt0634 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl lan benim kişisel eşyam yok :D araba sayılıyorsa o var :D 1 3 Yorumla Lokiningecesi 1 yıl Daha ne olsun servet değerinde arabalar Yorumla Yalnızkurt0634 1 yıl saolasın. ama kişisel diyince takı eşya tarzı şeyler anladım. telefon var bi de işte. Yorumla CinderellaXxX666 1 yıl Abi me yazdin bana? Ne ictin sen Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 13,1b cevap paylaştı. Bilgisayarım diyebilirim çünkü parçalarından dolayı çok para ediyor başka pahalı kişisel eşyam yok zaten 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Çok nadiren taktığım değerli bir kolye var o. 2 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Şirket aracım 60 bin TL ama 50 bine satacağım 1 0 Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 90% 1 yıl telefon ve bilgisayarım altın takılarım 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,4b cevap paylaştı. Mac Bilgisayar ve telefonum )) 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 409 cevap paylaştı. Laptobum 🤔 1 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 311 cevap paylaştı. Otomobil 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 676 cevap paylaştı. Motorsiklet 1 0 Yorumla
Diferente_05 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 30% 1 yıl Baya var🧿 1 1 Yorumla denizkaradeniz 1 yıl neler var mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
takılarım o zaman onlar bilgisayarımdan da elektroniklerden de pahalı çünkü
Kıskandım 🥺 Benim takılarım iki haneli fiyatları geçemiyor sjwmdjdnd
daha 21 yaşındasın olur ileride
emin deilim? buraya yazdığım anda aklıma başka bir şey gelicek ama kjdfnkjrd. herhalde peluşlarım
kramponum. muhtemelen tüm kişisel eşyalarımın toplamından daha pahalı 😅
Motorum, 40 bine almıştım.
Sayılmazsa takım elbisem var 2800
lan benim kişisel eşyam yok :D araba sayılıyorsa o var :D
Daha ne olsun servet değerinde arabalar
saolasın. ama kişisel diyince takı eşya tarzı şeyler anladım. telefon var bi de işte.
Abi me yazdin bana? Ne ictin sen
Bilgisayarım diyebilirim çünkü parçalarından dolayı çok para ediyor başka pahalı kişisel eşyam yok zaten
Çok nadiren taktığım değerli bir kolye var o.
Kulaklık olabilir ∝
Bilgisayarımdir.
Oyun bilgisayarım
bilgisayarım sanırım
steteskopum sanırım
Şirket aracım 60 bin TL ama 50 bine satacağım
telefon ve bilgisayarım altın takılarım
Sırasıyla araba, bilgisayar, steam hesabı, telefon
Mac Bilgisayar ve telefonum ))
Gariban telefonum 😅
Bilgisayar ve telefonum.
Laptop'um