Alışveriş & Hediyeler Kara harp okulunda okuyan sevgiliye ne hediye alınır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor sevgilim Ankara kho da okuyor. mutlu olsun diye güzel bi hediye almak istiyorum ne alabilirim Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar biraz ciddi işe yarar cevaplar verirseniz sevinirim lütfen. Kara harp okulunda okuyan sevgiliye ne hediye alınır? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tüfek al 0 10 Yorumla Soran +1 yıl ne tüfeği beyefendi sizce okula sokabilir mi onu Yorumla Johncois +1 yıl Süs tüfeği arada seninle oynar Yorumla Soran +1 yıl duymamıştım daha önce araştıracağım Yorumla Johncois +1 yıl Aferin Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Johncois +1 yıl Niye? Koydun Yorumla Soran +1 yıl aferini anlamsız buldum Yorumla Johncois +1 yıl Her şeye bir anlam yüklendirmek zorunda mıyım senin için Yorumla Soran +1 yıl hayır değilsin. bence biraz sakinleş gerginsin baya Yorumla Johncois +1 yıl Onu nereden çıkardın Yorumla
Cesur075 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sen nerelisin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl niye sordunuz Yorumla Cesur075 +1 yıl Merak ettim sevgilinin meslek güzelmiş Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Cesur075 +1 yıl Hımm baklava al canı ister o yeterli 🙈 Yorumla Soran +1 yıl iyi fikirmiş 🤭 daha çok uzun süre saklayabileceği bişey olsun isterim Yorumla Cesur075 +1 yıl O zaman kolye al biraz tak sonra ona gotur kokunu unutmasın hiç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bitane ikinci el tank al
Tüfek al
ne tüfeği beyefendi sizce okula sokabilir mi onu
Süs tüfeği arada seninle oynar
duymamıştım daha önce araştıracağım
Aferin
?
Niye? Koydun
aferini anlamsız buldum