Alışveriş & Hediyeler Erkek için hangi ayakkabı daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Erkek icin hang ayakkabi 1. 2. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkek için hangi ayakkabı daha güzel? Cevapla Ayakkabı Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Birincisi güzel 0 0 Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Adidas.Benzer modelini 5 yıl önce almıştım. Hala kullanıyorum. Sayasında en ufak bir deformasyon oluşmadı. Rahat ve havadar. Muhtemelen bu da farklı değildir. 1 0 Yorumla
melihyakicii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Alttaki adidas galaxy 5 i şu an kullanıyorum ve aşırı memnunum. Çok güzel bir ayakkabı bebeğim gibi😍 0 0 Yorumla
Starlordd_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Ulan haytimda hic bir kiz bana ayakkabi almadi ne kadar sansliymis 1 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Boyu uzunsa sağdaki siyah, kısaysa soldaki lacivert 0 0 Yorumla
kararsızbiriisi7 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bence 1 daha cool duruyo resmen beni al diyoo :) 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 699 cevap paylaştı. + Biri seçtim. 0 0 Yorumla
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Siyah beyaz olan güzel kesinlikle. 0 0 Yorumla
yavrrumbabannereli Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisi de kotu. Alicaksan ya dızgun bisi al ya da alma 0 0 Yorumla
nurkac Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl bence siyah erkeklerin çoğu siyah veya beyaz giydikleri için 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 2 nin somon rengi var bende çok sağlam ve rahat 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı. Bence 1. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 güzel 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 393 cevap paylaştı. siyah iyidir 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 334 cevap paylaştı. Hiç biri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Birincisi güzel
Adidas.
Benzer modelini 5 yıl önce almıştım. Hala kullanıyorum. Sayasında en ufak bir deformasyon oluşmadı. Rahat ve havadar. Muhtemelen bu da farklı değildir.
Alttaki adidas galaxy 5 i şu an kullanıyorum ve aşırı memnunum. Çok güzel bir ayakkabı bebeğim gibi😍
Ulan haytimda hic bir kiz bana ayakkabi almadi ne kadar sansliymis
Boyu uzunsa sağdaki siyah, kısaysa soldaki lacivert
bence 1 daha cool duruyo resmen beni al diyoo :)
Siyah beyaz olan güzel kesinlikle.
İkisi de kotu. Alicaksan ya dızgun bisi al ya da alma
Benim zevkime göre 2. olan bana daha hoş gözüküyor.
Erkekler platform giymesin ya çok itici siyah olan iyi
bence siyah erkeklerin çoğu siyah veya beyaz giydikleri için
2. daha güzel ama mavi renk alma.
altta ki adidas olanı
Laci ikiside platform siyah basit.
2 nin somon rengi var bende çok sağlam ve rahat
Siyahı daha hoş
Niye tabanları çok beyaz
Mavi olan
Puma ya, pumayı çok severim.
Siyah beyaz olan
Siyah beyaz olan birinci