Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Var tabii :D

Cevap
8Cevap
Bilgisayar
Özellikle teknolojik ürünler aşırı pahalı. Eskisi gibi alamıyoruz maalesef. Hem telefonlar çok gereksiz ve aşırı pahalı hemde bilgisayar tarzı teknolojik ürünler. İndirime girsede bence çok ucuzlamaz ya.
Evet haklısınız
indirimini beklediğim bir cilt maskeleri var girsinler stok yapacağım 10 tane
Evet ya bende almayı düşünüyorum. Çünkü şom zamanlarda çok pahalandı makyaj malzemeleri. Eskiden dolu dolu alırdım şimdi maalesef eskisi gibi alamiyorum. İndirime girmesini bekliyorum öyle alacağım..
Evett geçen hafta toplu rimel aldım ben de önümüzde ekonomik olarak zor günler bekliyo belli ki diş macunu bile stoklamak lazım
Bütün kıyafetler valla
Evet kıyafetlerin indirime girmesini bende bekliyorum çünkü çok pahalı maalesef. Bir kıyafet alıyorsun 200 TL falan benim bütçemi aşıyor şahsen bu o yüzden indirime girmesini bekliyorum genelde.
ben bilgisayar toplardım... Oyun oynamayı çok seven biriyimdir.. oyun bilgisayarı oluştururdum...
Siz denizcimisiniz. Gemi tersane falan
Hayır değilim
Evet , gümüş 1933 replika zippo 😔
Var
Miele süpürgeleri😍
Hayır yok, direkt alırım!
kışlıklarımı yaz
yazlıklarımı kış alıyorum
Cilt bakım ürünleri
Nedenn
Ama indirime girsede diyo
Anladım knk
Dogru soyluyosun, yapacak bisey yok.
Hayır, yok.
araba
Araba bence bu saatten sonra indirime falan zor girer. Artık ikinci el araba sahibi bile olmak çok zor ne yazık ki. Yani ben şahsen bu saatten sonra arabaların fiyatının indirime gireceğini sanmıyorum..
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?