Kıyafetin
Sebze ve meyvenin
Marketteki ürünlerin
Abur cuburun
Ayakkabının
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tavuk, kırmızı et, yumurta, sebze, meyve.
Kiralar. (1-2 bine sabitlenmesi lazım. Günlük 300 lira isteyen yerler var)
Taşıtlar. (Ortalama en pahalı araç 500 bin olması lazım)
Aynen öyle hepsi eskisi gibi olmalı bence. Tavuk ve et son zamanlarda zaten iyice zamlandı. Yani anlamıyorum bu kadar pahalı olmsunane gerek var. Kimse eskisi gibi artık ne alıp yiyor ne de başka bir şey yapıyor.
Cevap
31Cevap
Genelde teknolojik şeyler
Evet teknolojik ürünlerin bende ucuz olmasını isterdim. Ama maalesef bizim isteğimizle olmuyor ne yazık ki. Daha geçenlerde zam geldi telefona falan. Artık mecburen elimizdekinin kıymetini bilmek zorundayız.
Market ürünleri olunca zaten sebze meyve, abur cubur, yiyecek içecek ve ilaçlar oluyor.
Kıyafet ayakkabı olmasada olur.
Aynen son zamanlarda zaten fiyatları oldukça artmaya başladı. O yüzden bende aynı şekilde market ve pazar alışverişinin biraz olsun ucuz olmasını ve fiyatlarının eskisi gibi düşmesini isterdim.
Ama düşmeyecek maalesef.
Diğer seçeneklerden bazıları da market içerisinde satıldığı için genel olarak market ürünlerinin diyorum.
Evet bende market ürünleri diyorum. Çünkü çok pahalı marketteki ürünler genelde o yüzden birazda olsun fiyatının düşmesini isterdim. Yani eskisi gibi olsun isterim fiyatların hepsinin ben..
Kesinlikle katılıyorum. Eski dönemlerde çok uyguna aldığımız ürünler şu an çok pahalı. Umarım yakın zamanda fiyatlar azalır da eskisi gibi rahat rahat ürün satın alabiliriz
Her şeyin düşmesi lazım !!! Alım gücü yok jilet olmuş 90 tl. 1 tl ye aldığım arko tıraş sabunu 30 tl olmuş!
Aynen öyle herşeyin düşmesi lazım. Son zamanlarda her şey aldı başını gidiyor ya yazık günah bu insanları düşünen kimse yok gerçekten. İki kıyafet alıyorsun dünya kadar para yazık günah.
Cep telefonu tablet gibi elektronik eşyaların
Evet onlarda çok pahalı ne yazık ki. Teknolojik ürünler zaten oldukça pahalandı son zamanlarda. Yani artık bir telefon sahibi bile olmak neredeyse çok zor gibi. Mecbur elimizdekinin kıymetini bilmek zorundayız.
Kıyafetler biraz uygun olsa keşke.2 gün sonra solacak gidecek şey için dünya para. Yazık vallahi.
Aynen öyle ya. İki güne rengi solacak ürünler için dünya kadar para ödüyoruz. Yani ne gerek var hepsi sonuçta bir kumaş parçası. Bir kumaş parçasına neden bu kadar para ödüyoruz onu hala anlayamadım.
Ekmek süt yumurta peynir gibi ürünlerin fiyatı düşsün. Ayakkabı kıyafet sonraki iş.
Aynen öyle bende bu saydıklarının düşmesini isterdim. Yani zaten pahalı birde üzerine git gide fiyat ekleyerek daha da pahalı yapıyorlar. Ayakkabı kıyafet falan zaten aldı başını gidiyor bile.
Türk lirasının alım gücünün acil olarak artması gerekiyor. Yani enflasyonla adam gibi mücadele edilmeli.
Sigara ve market ürünlerinin özellikle temel gıdaların düşmesi halkımız için çok iyi olurdu
Elektronik ürünlerin ve elektronik ürün yedek parçalarının ucuzlamasını isterdim.
Vitaminlerin.. İhtiyacı olan herkes kullansın djdjsj
Market ürünleri şarküteri falan düşsün
Beslenme en büyük sıkıntı millet için
Hepsi açıkçası ama eti geçtim sebze yiyemez olduk bu ne
Aynen pazarda oldukça pahalı. Yani geçen gittik yine fiyatlar biraz olsun sanki iyi gibi. Ama patates ve soğan çok pahalı yine her zamanki gibi. Yani ne gerek var sanki patatesin bu kadar pahalı olmasına.
Ahududu antep fıstığı kahve suşi
et ürünleri kısaca herşeyin
Herşeyin fiyatı uygun olsun ulasabilsin herkes ya azıcık insan gibi yaşayalım biraz
Yakıt fiyatları düşmeli. Yakıt fiyatları düşerse her ürünün fiyatı düşer.
Abur cubur şeyler
Abur cubur şeyler pek önemli değil yine ya. Diğer yiyecekler ucuz olsunda bunun pek önemi yok öyle. Abur cubur zaten her türlü alınır. Önemli olan bence pazar ürünleri ve market ürünleri olmalı.
Evet haklısınız ama ben sağlıksız beslendiğim için abur cubur dedim
Hepsinin ama en çok marketteki ürünlerin
Evet bende marketteki ürünlere indirim gelmesini çok isterim. Yani eskiden bol bol alırken şimdi ne yazık ki alamaz oluyoruz. Yani sadece ihtiyacımız olan ürünleri alıyoruz artık kafamıza göre bir şey alamıyoruz maalesef.
Ev kiraları, ev fiyatları, araba fiyatları
Aynen hepsinin eskisi gibi olmasını isterdim. Ev kiraları tavan olmuş ya bu devirde kirada oturanlara Allah sabırlar versin gerçekten çok zor. Araba fiyatları zaten onu hiç demiyorum bile. Ev zaten kimse alamaz bu kadar kötü bir ekonomide.
Ev fiyatları..
Evet ev fiyatları çok pahalı. İnsanlar artık ev sahibi olamıyor ne yazık ki. Eskiden ev sahibi olmak daha kolaydı. her şey pahalı olunca artık İnsanlar ev sahibi bile olamaz oldu ne yazık ki.
He ya
sebze meyve ülkem insanı bol bol yesin
Aynen öyle ya. Niye yiyecekler bu kadar pahalı anlamıyorum ya. Ucuz yapın her insan bol bol alıp yesin. İnsanlar artık sadece ihtiyacı olanı alıyor onun dışında bol bol alamıyor çünkü çok pahalı her şey.
bana ilk okulda öğretilen Anadolu bir tahıl ambarıdır eee neden hala böyle?
Karacabey belediye başkanı açıklama yapmış yağmurlardan dolayı soğan hasadında gecikme oldu ondan diye yahu buna kargalar güler kargalar, ekliyor birde bir aile haftada kaç kilo soğan yer ki? yiyecek sebze vs alamayınca kuru soğan ekmek bile lüks artık dangalak herif
Marketteki ürünlerin düşmesi gerekiyor bence
Aynen market hele çok pahalı. Bir yağ olmuş kaç para yazık günah hadi biz yine alıyoruz ya alamayan insanlar ne yapacak. Gerçekten el insaf ya. Anlamıyorum niye her şey birden bu kadar artmaya başladı.
Hayat kadınlarının ya da genelevi fiyatlarını düşmesini çok isterdim ya kadınım yok evlenemedim
Enflasyon düşsün gerisi halledilir
Herşeyin ucurduklari ne varsa
Bütün derdim kiyafet... 😂🤷🏻♀️
Kıyafet, ayakkabı ve temel gıda ürünleri
Market ürünleri çok aşırı pahalandı.
İnsanların almak zorunda olduğu herşeyin.
Devamlı aldığımız şeylerin
Herşeyin düşmesini isterim.
gıda ürünlerinin
Sigara ve alkol düşerse memnun oluruz sdkjs
İphone 14 pro max ☹️
Evet bende aynı şekilde. Zaten teknolojik ürünler aldı başını gidiyor olmuş ateş pahası. Zaten çok pahalı idi iyice fiyatlar artmaya başladı. Artık telefon bozulunca bir yenisini almak çok çok zor bence.
Hersey biraz düşmeli
Evet bencede her şey düşmeli. Sadece bir iki parça ürünün düşmesi ile indirim olmuş olmuyor ne yazık ki. Arabaların, evlerin, marketteki ürünlerin, yiyeceklerin hepsinin tek tek düşmesi gerekli.
Kıyafetin
Evet kıyafette oldukça pahalı. Ama bu saatten sonra bence düşmez ya. Böyle gelmiş böyle gider her şey. 2 parça kıyafet dünya kadar para olmuş ne yazık ki. Bir pantolon bir badi dünya kadar para.
herşeyin
Evet herşeyin düşmesi gerek. Sadece bir iki şeyin düşmesi ile olmuyor ne yazık ki. Marketteki ürünlerin düşmesi gerekiyor pazardaki yiyeceklerin aynı şekilde düşmesi gerekiyor. Sonra ev fiyatlarının araba fiyatlarının.
Ev araba
Ev ve araba sahibi olmak bu devirde artık çok zor. İnsanlar eskiden aldığı evleri arabaları ne yazık ki artık alamıyor. Yeni araba sahibi olmak ev sahibi olmak çok zor artık. Keşke hepsine toplu indirim gelse.
Otomobil
Evet otomobilde çok pahalı. Artık sadece 3,4 insandan sadece 1i araba sahibi olabiliyor. Yani ikinci el araba sahibi olmak bile neredeyse çok zor gibi. Acil indirim gelmeli bence hepsine diye düşünüyorum.
Kesinlikle aynen
Kiyafet
Evet kıyafette çok pahalı. Yani her zaman kıyafetten alışverişi yapan biri değilim ama genelde gerçekten çok pahalı. 2 parça kıyafet alıyorsun dünya kadar para falan ödüyorsun yazık günah ya.
insan herşeysiz yaşar ama temel gıdasız asla !!
Evlerin 🙂kendim için değil insanlar icin
benzin ve teknolojinin
Market ürünleri
Abur cubur
Kısaca hepsinin
her şey cok pahalı biri düşse bar :/
Aslında hepsi..
Hayatın fiyatı düşse iyi olucak
Herşeyin 😄
doların
Kitapların mangalarin
her şey düşsün be
arabaların
Marjettttt
Evet marketede iyi bir indirim gelmeli. her şey çok pahalı ya. Onun dışında pazar alışverişi eskisi gibi ucuz olmalı insanlar eskisi gibi evine çanta dolusu alışveriş yapmalı bence. Yeter artık bu pahalılık.
Doların
C hepsi
Gıdanın
Bilgisayar
Ev araba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?