Arada bir
Her zaman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Alışveriş yapma sıklığı kişiden kişiye ve yaşam tarzına göre değişebilir. Bazı insanlar haftalık veya aylık bir alışveriş listesi yaparak, birkaç hafta veya ay boyunca ihtiyaçları olan tüm ürünleri satın alabilirler. Diğerleri ise daha sık alışveriş yapmayı tercih ederler ve ihtiyaçları olduğunda markete veya mağazaya giderler. Birçok insan, haftada bir kez alışveriş yapmayı tercih eder. Bu, market veya mağazanın taze yiyecekleri ve ihtiyaç duyulan diğer ürünleri stoklamak için yeterli bir süredir. Ancak bu süreç kişinin ihtiyaçlarına ve yaşam tarzına bağlı olarak değişebilir. Örneğin, bir kişinin ailesi büyükse veya evde sıkça yemek pişiriliyorsa, daha sık alışveriş yapmak gerekebilir. alışveriş yapma sıklığı kişisel tercihlere ve yaşam tarzına bağlıdır ve kesin bir cevap vermek mümkün değildir. Ancak genellikle haftada bir kez alışveriş yapmak, birçok insan için uygun bir süre aralığıdır.
Genelde hafta sonu yapıyorum
Cumartesi giyim Alışverişine gideceğim
Market alısverişini de ayda 1 yapıyorum
Herşeyi alıyorum uğraşmıyorum
Tabi arada ufakta olsa eksik oluyor alıyorum
Market alışverişini biz hemen hemen hergün yaparız. Yani kalabalık bir aileyiz genelde evde hemen bitiyor aldığımız bir ürün falan. O yüzden arada bir bizde market alışverişi yaparız. Kıyafet ayda bir.
Anladım tek olunca böyle bir sorun kalmıyor ama büyük aile olunca zor gerçekten
Cevap
10Cevap
Market alışverişi neredeyse her gün
Giyim kuşam ayakkabı çanta elektronik arada bir
Aynen market alışverişini bizde çok sık yaparız genelde. Çünkü günden güne ihtiyacımız azalıyor mecburen yapıyoruz ihtiyaç yani yapmasan olmuyor. Ama giyim kuşam alışverişini bizde arada yaparız sık değil öyle.
Para sicmadigim için her zaman değil. Haftada bir ihtiyacım olan bazı ürünleri alırım..
Aynen bende öyle her zaman alışverişe çıkan biri değilim zaten. Genelde sadece ihtiyacım olduğu zaman falan çıkarım. Yani gereksiz bir alışveriş yapmam hergün zaten alışveriş yapılmaz gerek yok.
Alışverişkolik bir insan değilim arada alışveriş yapıyorum o kadar.
Aynen bende öyle biri değilim. Arada yaparım zaten alışveriş her zaman alışveriş yapan biri değilim. Öyle canımın her istediği zaman alışveriş yapmış olsaydım eğer evin yolunu çok zor bulurdum.
Her hafta çıkıyorum. Çıkmadığım zamanlar sanal alışveriş yapıyorum
Yani hemen hemen zaten evde hergün bir ihtiyacımız olan şey azalıyor. Yani biz istemesek bile mecburen alışveriş falan yapmak zorunda kalıyoruz. Mecbur yapıyoruz ihtiyaç yapmasan olmuyor.
Kıyafet vs için çok fazla çıkmam ama market için 3-4 günde bir giderim
Pek sık değil şekerim genelde alışveriş soruları soruyorsun sen de
alışverişe çıkmak mi o da ne shshs uygulamalar sağolsun
Haftada bir mutlaka alışveriş yapıyorumdur kesin
Yani mecbur yapıyoruz çünkü ihtiyaç bu yapmayınca olmuyor. Birde kalabalık bir aile iseniz hergün evde bir şey eksiliyor mutlaka o yüzden istesekte istemesekte mecbur alışveriş yapıyoruz.
İhtiyaç oldukça çıkıyorum..
Aynen bende ihtiyaç olduğu zaman çıkıyorum. Yani genelde en çok market alışverişine falan gideriz çok sık olarak. Çünkü evde günden güne bir ihtiyaç çıkıyor yani ister istemez alışveriş yapmış oluyorsun.
Kıyafetse sene 1 defa
Evet bende genelde kıyafeti arada bir yaparım yani çok sık alışveriş yapan biri değilim öyle. Ama market alışverişini falan neredeyse hemen hemen her zaman yaparız. Sonuçta ihtiyaç azalıyor günden güne.
ihtiyacım olduğu zaman
Aynen genelde bende sadece ihtiyacım falan olduğu zaman alışveriş yaparım ya da alışverişe falan çıkarım. Öyle canımın her istediği zaman alışverişe çıkan biri değilim zaten. Sadece ihtiyaç olduğu zaman.
En doğrusu da bu. Canım sıkıldı deyip durduk yere avm ye gidiyim iki dolanıyim deyince bile inan para gidiyor 😅 ihtiyacın olunca al sonra çıkana kadar gözün kapalı dursun 🤣🤣
Günü yok beğenirsem alırım
Bir haftadır her günüm alışverişte maalesef
Internetren alirim genelde
çıkmıyom uzun zamandır
İhtiyaç durumuna göre değişiyor
Gerektiğinde
Aynen ihtiyaç falan olur o zaman o şekilde çıkarım. Ama evde birşeye eğer ihtiyacımız yok ise öyle canımızın istediği gibi alışverişe falan çıkmayız. Yani genelde arada yaparız ama tam yaparız alışverişi.
Ayda 1 veya 2
Yani bizde kıyafet alışverişini falan genelde ayda bir veya iki defa falan yaparız. Ama market alışverişini neredeyse hemen hemen hergün yaparız. Yani sonuçta ihtiyaç bu günden güne azalıyor.
İhtiyaç duydukça.
Aynen bende genelde sadece ihtiyaç duyduğum zaman alışverişe çıkarım. Yani öyle canımın her istediği zaman alışverişe falan çıkayım demem. Bir ihtiyaç falan olur o şekilde çıkarım yoksa çıkmam öyle.
her zaman
alışveriş tartışılmaz
Günde 1 derken 🤔
İhtiyacım oldukça
Nadir cikalim
Arada vir
Evet bende arada bir çıkarım. Yani her zaman alışverişe çıksak zaten evin yolunu zor buluruz. Bir ihtiyaç falan olduğu zaman alışveriş yapmayı tercih ederim ben. Yani sadece ihtiyaç olan bir şey varsa çıkarım yoksa çıkmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?