Beklerim
Beklemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben özel günleri beklemem eğer hediye almak istiyorsam bir insana alırdım çünkü bunun için illa özel gün olmasına gerek yok Ancak insanlar özel günleri bekleyerek hediyeler vermeyi tercih edebilirler. Örneğin, doğum günleri, yılbaşı, evlilik yıldönümleri, sevgililer günü gibi günler genellikle hediyelerin verildiği özel günlerdir. Bununla birlikte, herhangi bir zamanda bir kişiye hediyeler vermek, onların hayatında özel bir anı yaratabilir ve mutlu edebilir. Önemli olan, hediyenin anlamlı ve düşünceli olmasıdır.
Beklerim bence hediyeleşmek özel günlerde anlamlı sürekli hediyeleşirsen anlamda heyecanda kalmaz kimseye de sık sık hediye alacak kadar değer vermemek lazım yoksa enayi yerine koyarlar
Hiç beklenmedik bir anda gelen süpriz bir hediyenin etkisi de o derece büyük olur.
Özel günlerde değil, sıradan bir günde hediye vermeyi daha çok tercih ederim
Cevap
14Cevap
Hayır. Bir şey görürüm "ne kadar da..'luk" derim ve alıp ona hediye ederim. İlla doğum günü, özel bir gün falan olması gerekmez. Yani ben bekleme₥
Beklemem hatta çoğu zaman özel günlerden önce veya sonraya denk getiririm. Bazen unuttuğum düşünülebiliyor o yüzden gününde de yapıyorum :D
ben şu özel günlerden oldum olası nefret ediyorum
her gün anımsamak hatırlamak ona kendini özel hissettirmek varken!!!
Yanlış butona bastım 😞 Hediye için özel gün beklemem. Değer verdiğim insan için her an hediye alabilirim.
Beklemem fakat asıl gününde almazsan hiç bir şey almamış gibi tekp alırsın.
Ben günü falan beklemem içimden geldiği her an alırım
Sırf özel bir gün diye kimseye hediye almadım. İçimden geldiği her an hediye alıyorum.
Ben beklemem her fırsatta herkese hediye alırım ama bana bana hiç kimse almaz doğum günümde bile 😂
Beklemem. Bir şeye denk geldim bak bu tam onu yansıtıyor diyorsam ve alma imkanım da varsa alırım
Hediyeleşmeyi hiç sevmem özel günleri de unutan birisiyim 🤦🏻♀️
Aslında şöyle, karşıma o kişinin veya kişilerin hoşuna gidicek veya yüzünü güldürücek bir şey çıkarsa özel günü beklemem
Gerek yok istediğim zaman alırım
Beklemem de özel gün dışında hediyeleşmedim hiç 😂
Hediye falan pek sevmiyorum
Hediyenin günü olmaz jestttir sonuçta.
Hayır ama artık gönül defterini kapattım
Bekleri cunku kimse ykk
Beklemem ama buna değecek insan yok
Hayır öylesi sıkıcıı oluyor
Hayır.
Hayır beklemem. Hediye almayı severim
beklemem
Her an hediye alınabilir