3. numara guzel lakın sureklı ayakta olan bırı ıcın bence zara dan yenı teknolojı urunlerı var sport ayakkabılar cok rahat sankı ayagında ayakkabı yokmus gıbı hıssıyatı var brnce bır bakmalısın
2 gun once puma aldim , asiri rahat kokus sifir , 750 Turk lirasi orjinal ayakkabi (Kanada da yasiyorum) ne den benim guzel insanlarim pahaliya giyiniyor, telefon aliyor , araba aliyor hatta alamiyor, bu yonetenlerin yatacak yeri var mi acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bende 1 . den var kendime yakıştırıyorum. Bu arada hep beyaz ayakkabı favorimdir.
3. numara guzel lakın sureklı ayakta olan bırı ıcın bence zara dan yenı teknolojı urunlerı var sport ayakkabılar cok rahat sankı ayagında ayakkabı yokmus gıbı hıssıyatı var brnce bır bakmalısın
Zara mı 😳
evet 2 3 ayakkabım var ve ınan cok guzell
2 gun once puma aldim , asiri rahat kokus sifir , 750 Turk lirasi orjinal ayakkabi (Kanada da yasiyorum) ne den benim guzel insanlarim pahaliya giyiniyor, telefon aliyor , araba aliyor hatta alamiyor, bu yonetenlerin yatacak yeri var mi acaba
Sürekli ayaktaysan böyle düz taban alma biraz daha yürüyüş ayakkabısı falan al
Link atabilir misiniz
www.hepsiburada.com/arsama-kadin-adidas-gnlk-spor-ayakkabi-gri-p-HBCV000042U9D0
Konfor olarak adidas lar ayni
Nike bir tık daha rahat geliyor bana
Sen biraz önce ki kızsın sanırım.
Altı lastik bir ayakkabı bakman daha dogru olur
Ben de 2. Sırada ki var aralarından en çok onu beğenmiştim.
giy dene bence fotodan anlaşılmaz rahatlığı
Adidas Forum Low bütçene uygunsa çok güzel.
İlki bende var ve çok rahat
Evet denedim çok rahat
Rahatlık arıyorsan ben in street mağazasından lumberjack finster ayakkabı almıştım o kadar rahat kiii hemde uygun fiyatlı
Alttaki nike’a benziyor
street Mağazasından ayakkabı almayacağım çünkü Nike aldım sorunlar yaşadım geri değişim yapmadılar 🥹 alttaki evet nike
Hayır bahsettiğim ayakkabı nike’a benziyor
Linki
...
https:// ty. gl/fwrrg9x2oe
Birleştirirsin
Mesajlardan atabilir misin
Soruyu beğendim
Soruyu beğendiğin için teşekkür ederim
2. Benim ayakabbaım dkxkcı
Sketchers
Ablam da bana ondan al dedi ama tarzı hoşuma gitmiyor
Yüksek taban ayakkabı rahat ettirir, her modeli değil, yüksek tabanlı modellere bak
Hepsi güzel 1 bence
İş yerinde herkeste var ama
O zaman 3
3. Çok rahat 36 ayağıma olmadı ama
2 olsun 😆😆😆😆
2 numara
2. yi al
İkinci bencee
2 ya da 3
1 veya 4
İkinci
ikinci