Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tarih okuyorum ben. Orada karşılaştım hoşuma gitti yaptırmayı düşündüm bak bakım var mı herhangi bi işaret yoksa i katillerin eşyalarını giyer miyim ben!
Yaptırmak için terzinin altına bi araba çekmek istemiyorum :)
Not: bunun bir üniforma olduğunu biliyorum bu yüzden üzerindeki işaretler olmayan halini uzun aramalar sonunda buldum ama yabancı sitedeydi ve 140 dolardi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
E diktirebiliyorsan diktirsene terzide falan.
Çok fazla para istedi dedim belki daha uygyna hazır bulurum dedim. 2. el bi telefon parası istedi aşağı yukarı (3k)
Yuh
Tarzı çok hoş.
Aslında bu ss lerin üniforması Ama üzerindeki işaretleri sökünce çok güzel bir ceket oluyor.
Özel dikim yaptırma imkanınız yok mu peki?
Zaten yazdim ya terzi çuvalla para istedi belki aynısını ucuz bulurum diye adam 3 bin lira istedi ya 2. el telefon parası
Hem toplumdan da korkuyorum. Ben antika seven biriyim arabamdan tut kafamdaki fotr şapkaya kadar antikacilardan 2. elcilerden mezattan hatta hurdaliktan toplama. Millet bana dede falan diyor okula palto şapka gomlek gittim diye. Bi de sokakta waffen ss üniformasıyla gezersem artık neler olur bilmiyorum
Çok istiyormuş gerçekten... Aslında güzel bir şey. Farklı tarzların ve nostaljinin yaşaması kötü bir durum değil ama toplum biraz yargılamaya müsait...
Kendileri 30 beden dar yarısı paramparça pantolonlar giyen herkesle seri üretim gibi aynı giyinen bana laf ediyor
Kim laf ediyor?
Karşıma çıkan herkes özellikle de siz kızlar. Ha yanlış anlamayın sizlerin fikirleri hiç umrumda değil ama bizim avanak apti erkekler sırf size yaranmak için onların yanında bana soverler kenara geçince kanka şu saati takim mi bee kanka senin arabayla bi tur atam mi bee
W126 mercedes benz arabam var babasının golf üne binen çocuk bana hava atiyor guya
Başkalarıyla aranızda geçen diyaloglardan ben sorumlu değilim beyefendi...
Sizin için demedim siz kızlar dedim. Size deseydim tüm kizlar belki sen de dahil hepsi derdim
Tek derdi tüketim olan bir toplumdan ne bekleyebilirsiniz ki?
O da doğru ki ne diyim... kendimizi bu toplumdan uzak tutunca da asosyal psikopat oluyoruz
Mercedes w126 Mercedes'in en sevdiğim modellerinden birisidir. Tarzınız anlattığınıza göre hoşmuş, bence bu kadar aykırı hissetmeyin yine de. Nadir de olsa sizin tarzınızdan hoşlanan birisini bulursunuz, kız olsun erkek olsun... İyi geceler.🙏🏻
Valla tuhaf gelecek ama hiç öyle düşünmedim. Kimse umrumda olmadi pek. Beni gıcık eden bu avanak erkeklerin sırf kızlara yaranmak için her şeyi yapmaları. Guzel bir Kizin biri gidip n. ziler kahramandi dese 10 bin kişi var sırf sohbet etmek için yaranmak için sieg h. il viktoria söyleyerek gelecek sayısı.
Size de iyi geceler hanımefendi 🙋♂️
Ha şunu da itiraf etmem lazım neden kızlara karşı nefretim var bilmiyorum ama şöyle düşündükçe hareketleri davranışları giyinmeleri konuşmaları hatta yedik içtikleri bile beni çileden çıkarıyor bazen ama kimisi var beni pişman ediyor onlar da 100 tanede 1 tanedir. Neyse bu kadar lafa tuttuğum yeter tekrardan iyi geceler
Anlıyorum ama herkes də bir değildir sonuçta. Günümüzdeki bir diğer sorun da her şeyin görsellikte takılı kalması, kimse kabuğun içinde çöp mü var hazine mi var diye merak etmiyor. Midye gibi, oysa inci çıkarıyor... Derin sosyopsikolojik məsələlər. Umarım aradığınız ceketi bulursunuz (uygun fiyatlı). Size də tekrardan iyi geceler.💫
Çok teşekkürler. En son gidip alacam 3 bine o olacak