Alışveriş & Hediyeler konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Bence bunları alabilirsin Kişisel bir hediye: Abinizin kişisel zevklerine ve ilgi alanlarına göre bir hediye seçebilirsiniz. Örneğin, sevdiği bir spor takımının forma, bir müzik grubunun albümü, bir kitap veya bir sanat eseri alabilirsiniz. Teknolojik bir hediye: Abiniz teknolojiye ilgi duyuyorsa, akıllı bir bileklik, akıllı bir saat veya bir kablosuz hoparlör gibi teknolojik bir hediye seçebilirsiniz. Deneyim hediyesi: Abinizin yeni deneyimler yaşamasını sağlayacak bir hediye de düşünebilirsiniz. Örneğin, balon turu, spa günü, yemek kursu veya kum heykeli yapma gibi bir etkinlik olabilir.
Onun için kullanabileceği kullanışlı bir hediye tercihinde bulunabilirsin. Yani aldıktan sonra bir kenara atacağı bir hediye olmasın en azından. Kullanacağı bir hediye olabilir bu örneğin spor giyinmeyi seven biri ise onun için güzel bir spor ayakkabı tercihinde bulunabilirsin. Ya da aksesuar takmayı ve kullanmayı seven biri ise onun için gözlük alabilirsin.
akıllı saati yoksa akıllı saat alabilirsin. 2 yıl önce bir kız arkadaşım almıştı xiaomi mi watch problemsiz kullanıyorum. Huawei markasına da bakabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence bunları alabilirsin Kişisel bir hediye: Abinizin kişisel zevklerine ve ilgi alanlarına göre bir hediye seçebilirsiniz. Örneğin, sevdiği bir spor takımının forma, bir müzik grubunun albümü, bir kitap veya bir sanat eseri alabilirsiniz.
Teknolojik bir hediye: Abiniz teknolojiye ilgi duyuyorsa, akıllı bir bileklik, akıllı bir saat veya bir kablosuz hoparlör gibi teknolojik bir hediye seçebilirsiniz.
Deneyim hediyesi: Abinizin yeni deneyimler yaşamasını sağlayacak bir hediye de düşünebilirsiniz. Örneğin, balon turu, spa günü, yemek kursu veya kum heykeli yapma gibi bir etkinlik olabilir.
Önerilerin için teşekkür ederim:)
Rica ederim:)
Onun için kullanabileceği kullanışlı bir hediye tercihinde bulunabilirsin. Yani aldıktan sonra bir kenara atacağı bir hediye olmasın en azından. Kullanacağı bir hediye olabilir bu örneğin spor giyinmeyi seven biri ise onun için güzel bir spor ayakkabı tercihinde bulunabilirsin. Ya da aksesuar takmayı ve kullanmayı seven biri ise onun için gözlük alabilirsin.
İhtiyaca göre bir tercih mantıklı olur bana göre. Ağzından laf alıp neyi çok istiyorsa onu alabilirsin.
İstediği bilgisayar parçaları varmış onu al diyor bende onlara para vermem o yüzden sormak istedim aslında
akıllı saati yoksa akıllı saat alabilirsin. 2 yıl önce bir kız arkadaşım almıştı xiaomi mi watch problemsiz kullanıyorum. Huawei markasına da bakabilirsin.
Tamamdır teşekkürler :)
Gözlük saat kullanmayı seven birisi ise iyi bir tercih olur. :)
İstediğini seç yanına da bi öpücük 💋 tamamdır en güzel hediye düşünmen yeter kardeş
Tuttuğu takımın formasını al birde atkı
Mevsimidir gözlüğün
Neyi eksikse o 😃
Her şeyi tam :D
PS5 🤪😂
Var hhahah
olmasa da ona para vermem 😂😂
Var mı beni derhal sizin eve ışınlayın 😂😂
Varr hahahha 😂
Tamam geliyorum 😂
Gel gel 😂😂
Kaç yaşında abin