Alışveriş & Hediyeler Bu saat nasıl alınır mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor güzel idare eder kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu saat nasıl alınır mı sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Alınır bence 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben bu tür saatleri pek sevmiyorum daha çok sadel ve klasikten yanayım 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Eğer senin zevkine uygunsa al. Buralarda sorma bence. Sen kullanacaksin çünkü. Bana göre kötü ama sana göre güzel gelebilir. 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kötü değil ya ben beğendim spor giyimlerle güzel kombinlenir 0 0 Yorumla
queenahella Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence kötü ama bu senin tarzınsa alabilirsin önemli olan bu 0 0 Yorumla
fıstıklıpuding Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl boş ver buradaki insanların görüşünü beğendiysen al 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kötü bir hublot çakması 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hublot değil Richard mille, ayrıca çakma değil tasarım kopyalanmış başka bir marka tarafından homage saat olarak geçiyor bunlar Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çok güzel ama siyah olsa asaletinden geçilmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Siyahı da vardı da siyah saatim olduğu için tercih etmedim ama o da şıktı kasası gümüş renkti Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Kime alacaksın? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kendime Yorumla Hz_Joker +1 yıl Peki. Güle güle kullan ne deyim :D 1400tlye oyuncak gibi bişey. Yorumla Soran +1 yıl bu aslında richard mille markasının bir kopyası tasarım başka bir marka tarafından kopyalanmış birebir şekilde Yorumla Hz_Joker +1 yıl android saat al daha iyi. en azından sıkıldıkça görünüm değiştirirsin. bi sürü ıvır zıvır özellik de cabası. Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ben beğenmedim. Rengi falan çok çocuksu duruyor. 1 0 Yorumla
meellooderler Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl çocuk saati gibi geldi bilemiyorum 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Güzel bence 1 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Çok kötü 1 2 Yorumla Soran +1 yıl o kadar mı ya? Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Valla daha kötü çok az şey görmüşümdür bu ne böyle kinder sürpriz yumurtadan çıkmış oyuncak gibi Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzel değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neyi beğenmedin Yorumla khaixx +1 yıl Hiçbir şeyini beğenmedim 🙄 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 527 cevap paylaştı. beğenmedim 0 0 Yorumla
kemal_19 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 350 cevap paylaştı. Fiyatı ne kadar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Alınır bence
Ben bu tür saatleri pek sevmiyorum daha çok sadel ve klasikten yanayım
Eğer senin zevkine uygunsa al. Buralarda sorma bence. Sen kullanacaksin çünkü. Bana göre kötü ama sana göre güzel gelebilir.
Kötü değil ya ben beğendim spor giyimlerle güzel kombinlenir
Bence kötü ama bu senin tarzınsa alabilirsin önemli olan bu
boş ver buradaki insanların görüşünü beğendiysen al
Kötü bir hublot çakması
Hublot değil Richard mille, ayrıca çakma değil tasarım kopyalanmış başka bir marka tarafından homage saat olarak geçiyor bunlar
Çok güzel ama siyah olsa asaletinden geçilmez
Siyahı da vardı da siyah saatim olduğu için tercih etmedim ama o da şıktı kasası gümüş renkti
Kime alacaksın?
Kendime
Peki. Güle güle kullan ne deyim :D 1400tlye oyuncak gibi bişey.
bu aslında richard mille markasının bir kopyası tasarım başka bir marka tarafından kopyalanmış birebir şekilde
android saat al daha iyi. en azından sıkıldıkça görünüm değiştirirsin. bi sürü ıvır zıvır özellik de cabası.
Cocuk saati gibi alma
Ben beğenmedim. Rengi falan çok çocuksu duruyor.
çocuk saati gibi geldi bilemiyorum
Bence kötü çok karışık görünüyor
Zevk-renk meselesi bence kötü
Güzel
Güzel bence
Çocuk saatti gibi alma
Çok kötü
o kadar mı ya?
Valla daha kötü çok az şey görmüşümdür bu ne böyle kinder sürpriz yumurtadan çıkmış oyuncak gibi
Güzel değil
neyi beğenmedin
Hiçbir şeyini beğenmedim 🙄
Alınabilir evet
Kötü..
beğenmedim
Hiç beğenmedim
Bu saat değil ki araba motoru
Yaniii zevk meselesi
Fiyatı ne kadar