Evimde fazla eşyalarım var ve götürüp spotçulara satmak istiyorum mobilya anlamında ama az kullanılmış alırlar mı acaba biliyor musunuz 2 adet berjer var elimde yani tekli koltuk pek fazla kullanmadım bilgisi olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
Spotçulara satış nasıl yapılır bilen varsa lütfen cevap versin?
Spotcularla niye uğraşıyorsunuz aldığınız yerden fiyatına bakın atiyorum 500tl sizce ne kadar temiz ve ne kadar fiyatı olmalı atıyorum 400 350tl koyun internete oradan satın bir sürü uygulama var satis yapabileceginiz eğer tabi sizin için para önemli değil eşyalar gitsin diyorsaniz spotcu belirlediği fiyata göre alır
ara birini.. gelip bakıp fiyat verirler. bu fiyat genellikle ederinin yarısının yarısı olur.. yani şu iki koltuğua mesela 100 lira verirler.. internetten ara, görüklede yoğunlar. heykelde sobacıların ordada dolu
Alışveriş & Hediyeler konusunda 958 cevap paylaştı.
Arıyorsunuz hanımefendi onları. Size iletişim numarası veriyorlar. Whatsapptan fotoğrafları gönderiyorsunuz. Eğer satılacak durumda ise geliyorlar ve alıyorlar.,
Kusura bakmayın ben şu sebepten sordum eğer sizinle aynı şehirde olsaydık paylaşacaktım bulunduğum şehri fakat değiliz bunun için gerek yok ben sadece elimdeki malzemeyi satmaya çalışıyorum fakat bilgim yok fakat sizinle de aynı şehirde olmadığımız için bana yardımcı olamazsınız teşekkür ederim iyi i geceler diliyorum
Pazarlık payı hepsi mevcut net fiyat değil yani koyduğun fiyat 1 aydan beri öyle bekliyor ilanım letgo'da dolap uygulaması da o koltukları kabul etmiyor sistem dışı diyor