Alışveriş & Hediyeler Bilekliği nasıl alırım? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 20 yaşındayım bu günler baya Pandora charm bilekliği istiyorum ama param yok şuanlık aşırı çok istiyorum ama annem altın alsan daha iyi diyor 😅 ikisine param yetmiyor siz ne alırdınız ne yapardınız? Bilekliği nasıl alırım? Cevapla Bileklik Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Çok boş bi bileklik ya aldım 2 hafta takınıp attım köşeye değerlenme durumu da yok keşkem çakma alsaydım diyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🥲 çakma mi alayım diyorsun Yorumla _Daphnee_ +1 yıl En mantıklısı çelik olanı al Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraftaki gibi olanı mı Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Evet Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Tarzım olmadığı için belki de, cıngıl cıngıl şeyleri sevemiyorum. Bence anneni dinle :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Heves sadece bende karışık şeyler sevmiyorum ama bunu istedim bir an evet dinlemek zorundayım 😆 Yorumla
Adeenn Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu bileklikler tek bana mı kötü geliyo ya güzel değiller bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben kendi zevkime göre charm taktırma olayını çok sevdim 😄heves geçer Yorumla
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Şey tam bilmiyorum da özelliği ne bunun satılabiliyor mu sonradan :)) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende bilmiyorum ama zevkime göre charm taktırmak güzel bence ya 😄 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Altın daha mantıklı olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄🥺 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Pandora gereksiz bir şey parada etmiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama heves ettim Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl bizim istediklerimiz parayl bile alinmiyor… 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yavaş yavaş alırım Yorumla
Berserk34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Tahtakalede takıcılardan aynısı toplarsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme yah Yorumla Berserk34 +1 yıl Şakayla karışık söyledim ama gerçekti Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
adınısenseç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendi paranı kazan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet çalışacağım ama 🥺 Yorumla adınısenseç +1 yıl Ama ne :) Yorumla Soran +1 yıl Ama ders çalışıyorum ben Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla
Candan2323 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çakmasını al 30 tl xöxödödödödö 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çakması 🥺🥺 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ne kadar bu bileklik 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Her şeyini toplasam yaklaşık 2000 Yorumla METE3534 +1 yıl Anladım öğrenci isen pahalı gelebilir Yorumla Soran +1 yıl Öğrenciyim 🥺 Yorumla
idraketmekzoriş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl paran yetmiyorsa yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asırı asırı karısık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim zevkime göre yapacağım 😄ben sade seviyorum Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Çalarak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En iyi fikir 😆 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kaç para bunlar 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Her şeyini toplasam yaklaşık 3000 Yorumla Soran +1 yıl 2000 diyelim Yorumla greenmilitary +1 yıl 1000 lira olmaz mı Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum 😄 Yorumla greenmilitary +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hediye geliyor insanlara ben mecbur kendime alacağım 🥹🥺 Yorumla greenmilitary +1 yıl Bunu kim niye hediye eder ya Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 Yorumla greenmilitary +1 yıl Üzülme ya 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Yo üzülmem Yorumla 1Pandora +1 yıl Tatlım iki üç bine zor tamamlarsın charmlar ucuz değil, ama zamanla zevkine göre doldurursun ilk etapta sadece bileklik al Yorumla Soran +1 yıl Aha Pandora yazmış 😄💐 evet öyle düşünüyorum bakalım teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok boş bi bileklik ya aldım 2 hafta takınıp attım köşeye değerlenme durumu da yok keşkem çakma alsaydım diyorum
🥲 çakma mi alayım diyorsun
En mantıklısı çelik olanı al
Fotoğraftaki gibi olanı mı
Evet
Tarzım olmadığı için belki de, cıngıl cıngıl şeyleri sevemiyorum. Bence anneni dinle :D
Heves sadece bende karışık şeyler sevmiyorum ama bunu istedim bir an evet dinlemek zorundayım 😆
Bu bileklikler tek bana mı kötü geliyo ya güzel değiller bence
Ben kendi zevkime göre charm taktırma olayını çok sevdim 😄heves geçer
Şey tam bilmiyorum da özelliği ne bunun satılabiliyor mu sonradan :))
Bende bilmiyorum ama zevkime göre charm taktırmak güzel bence ya 😄
Altın daha mantıklı olur
😄🥺
Pandora gereksiz bir şey parada etmiyor
Evet ama heves ettim
bizim istediklerimiz parayl bile alinmiyor…
Yavaş yavaş alırım
Tahtakalede takıcılardan aynısı toplarsın
Dalga geçme yah
Şakayla karışık söyledim ama gerçekti
😄😄
Kendi paranı kazan
Evet çalışacağım ama 🥺
Ama ne :)
Ama ders çalışıyorum ben
hayır
Çakmasını al 30 tl xöxödödödödö
Çakması 🥺🥺
Ne kadar bu bileklik
Her şeyini toplasam yaklaşık 2000
Anladım öğrenci isen pahalı gelebilir
Öğrenciyim 🥺
paran yetmiyorsa yapacak bir şey yok
Asırı asırı karısık
Benim zevkime göre yapacağım 😄ben sade seviyorum
Çalarak
En iyi fikir 😆
Kaç para bunlar
Her şeyini toplasam yaklaşık 3000
2000 diyelim
1000 lira olmaz mı
Bilmiyorum 😄
😂😂
Hediye geliyor insanlara ben mecbur kendime alacağım 🥹🥺
Bunu kim niye hediye eder ya
🥺🥺
Üzülme ya 🥺
Yo üzülmem
Tatlım iki üç bine zor tamamlarsın charmlar ucuz değil, ama zamanla zevkine göre doldurursun ilk etapta sadece bileklik al
Aha Pandora yazmış 😄💐 evet öyle düşünüyorum bakalım teşekkürler
Yardımcı olurum
Annen akıllıymış onu dinle bence