Ediyor
Etmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Alışveriş yapmak, birçok insan için mutluluk kaynağı olabilir. Alışveriş yapmak, kişinin ihtiyaçlarını karşılamak veya isteklerini gerçekleştirmek için harcadığı zaman ve para nedeniyle birçok kişi için keyifli bir deneyimdir. Bununla birlikte, alışveriş yapmak aynı zamanda bir tür terapi ve rahatlama yöntemi olarak da kullanılabilir. Bazı insanlar stresli, üzgün veya sıkıntılı olduklarında alışveriş yapmayı tercih ederler. Alışveriş yapmak, kendilerini daha iyi hissetmelerine ve olumsuz duygulardan uzaklaşmalarına yardımcı olabilir. Ancak, alışveriş yapmanın uzun vadede mutluluk sağlamadığı ve hatta bazı durumlarda olumsuz sonuçları olabileceği unutulmamalıdır. Alışveriş yaparak harcanan para, zamanla finansal sorunlara yol açabilir. Ayrıca, alışveriş yapmak bir tür bağımlılık haline gelebilir ve kişinin hayatında daha büyük sorunlar yaratabilir.
Ben çok alışveriş tutkunu biri olmadım. Hatta üşenirim bazen netten alırım ihtiyaçlarımı , yani öyle saatlerce dolaşıp alışveriş yapmak bana göre değil
Cevap
7Cevap
Aşırı bi tutkunluğum yok ama sevdiğim şeylerden biri ahah
En sevdiğim aktivitelerden biridir alış veriş🙂👍🏻
Bu ara bir telefon alasım var. Alsam mutlu olurum sanırım.
eskisi kadar olmasa da evet
belli bir doygunluğa ulaştıktan sonra mutlu etmiyor
Çok beğendiğim bir şeyi uygun fiyatla alırsam mutlu oluyorum. Ama gerekli bir şeyi gereğinden pahalı alırsam o alışveriş beni mutlu etmez.
Hemde nasıl ben stres atıyorum çok seviyorum tek başına sabahdan akşama kadar hiç üşenmeden seçtigim ürünleri üstimde tek tek bakarım ama tek başına
Tek tek denemek beni öldürüyor öldürüyor
Alışverişe çıkmayı severim.
Hayır sevmiyorum alışverişi
Kendim ve istediğim için ise mutlu ediyor tabiki
Evet ediyor hemde çokk 💃
Zerre zevk almıyorum ya ondan mutlu da olmuyorum
Ediyor hobi olarak yapıyorum 😂
Kesinlikle
Aynen benide mutlu ediyor. Zaten kadınlar alışveriş yapmaya bayılıyor. O yüzden alışveriş bence bizim için bir hobi gibi. Erkekler bizim kadar sevmiyor ama alışveriş yapmayı falan öyle.
Evet mutlu ediyor
Hem de nasılll
Evet
Evet
Etmemesi imkansız
param olsa eder
Ediyor
Ediyor evet
Tabiki ya niye etmesin herkesi eder
çok ediyor hem de
Bazen evet
Ediyor