Kadınlara
Erkeklere
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hediyelerin beğenilmesi veya beğenilmemesi kişiden kişiye değişebilir. Ancak, genel olarak kadınların hediye beğenmeleri konusunda daha seçici ve detaycı oldukları düşünülür. Kadınlar, genellikle hediyenin güzel ve anlamlı olmasını, onların kişiliğine ve tarzına uygun olmasını ve özenli bir şekilde hazırlanmış olmasını beklerler.
Erkekler ise genellikle daha pratik ve işlevsel hediyeleri tercih ederler. Ancak, yine de erkeklerin de hediyeler konusunda seçici olabileceği, özellikle de kişiliğine ve ilgi alanlarına uygun olmayan hediyelerin beğenilmeyebileceği unutulmamalıdır.
Sonuç olarak, her iki cinsiyetin de hediye beğenmeleri konusunda farklı beklentileri ve tercihleri olabilir. Ancak, hediye seçimi yaparken kişinin zevklerini, ihtiyaçlarını, ilgi alanlarını ve tarzını dikkate almak, hediyenin beğenilme olasılığını artıracaktır.
Yani beğendirme konusunu bilemem o kişinin ilgi alakasina göre değişir ben küçük ama anlamlı şeyleri daha çok sevdiğim için cok da zor değil bir seyleri beğenmem ama hediye seçmek konusunda kadınlar için bir sürü seçenek var erkekelr için yok bir erkeğe hediye seçmek çok zor bence yani birkaç özel günde kafandaki fikirleri bitirdikten sonra tıkaniyorsun
Cevap
10Cevap
Kadınlara beğendirmek zor ama adı üstünde hediye neticede. Begenmesek bile alırız. Bence biz kadınlar için ufacık bir hediye bile mutlu eder.
Kadınlar seçenek çok hangisini begencek nerden bilim?
Erkeklere çünkü kadınlar ufak şeylerden memnun olur erkekler hediye pek almadigi için alınca sasirirp begenmiyor
Bencede kadınlara beğendirmek zor
Bencede öyle. Kadınlar biraz zor beğenen taraf olduğu için bence kadınlara hediye beğendirmek çok daha zor diye düşünüyorum ben. Erkekler öyle fazla detaycı olmadığı için genelde takılmalar öyle.
Kadinlara hediye beğendirmek zor
Evet bencede kadınlara hediye beğendirmek bir tık daha zor gibi. Genelde erkekler öyle zor beğenen taraf değil. Kadınlar biraz fazla detaycı olduğu için bence en zor beğenen taraf oluyor diye düşünüyorum
kadınlara çok daha zor
Bize hediye beğendirmek daha zor 😄
Ben kolayca beğendiririm.
kadınlar daha zordur
Kadınlara
Kadınlara
Kadinlara
Kadınlara
Kadınlara tabiki
kadınlar zor beğenir
Kadınlara bence
Kadınlar gibi
Kadınlar bence
Aynen öyle. Kadınlar biraz zor beğenen taraf olur genelde o yüzden kadınlara hediye beğendirmek çok zor. Erkekler genelde küçücük şeylerden bile mutlu olabiliyorum o yüzden onlar aramaz öyle
Kadin
kadınlara
Çok seçiciler
Erkeklere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?