Alışveriş & Hediyeler Hangi parfüm tepsisi daha güzel? ayşe57 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1. 2. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi parfüm tepsisi daha güzel? Cevapla Parfüm Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ummiiss Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bunlar nişanımsı tepsiler değiller mi ya hshdjskd estetik bi görünüm yok ikisinde de 0 1 Yorumla ayşe57 +1 yıl Yoo biri mumluk sjzozms Yorumla
Adeenn Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence sen günü söz nişan tepsisi falan yap hsjsbwjs 0 10 Yorumla ayşe57 +1 yıl Ne Yorumla Adeenn +1 yıl Bunu* Yorumla ayşe57 +1 yıl Sen yap Yorumla Adeenn +1 yıl Yok sen yap Yorumla ayşe57 +1 yıl Ben parfüm tepsisi yapıcam sen yap söz tepsisi Yorumla Adeenn +1 yıl Yok ben evlenmiyom dahaa sen al hem parfüm tepsisi yapar hemde sözün de kullanırsın Yorumla ayşe57 +1 yıl Ben evleniyorum mu dedim? Zevksiz ya söz tepsisi ne bilmem ben Yorumla Adeenn +1 yıl Evleniyosun demedim zaten ayyy ne bu agresiflik ben zaten şaka amaçlı dedim onu bakan her insan anlardi ne anlamda dediğimi Yorumla ayşe57 +1 yıl Tamam çok komikti Yorumla Adeenn +1 yıl Tamam Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 522 cevap paylaştı. Birincisi daha iyi duruyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 no 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bunlar nişanımsı tepsiler değiller mi ya hshdjskd estetik bi görünüm yok ikisinde de
Yoo biri mumluk sjzozms
Bence sen günü söz nişan tepsisi falan yap hsjsbwjs
Ne
Bunu*
Sen yap
Yok sen yap
Ben parfüm tepsisi yapıcam sen yap söz tepsisi
Yok ben evlenmiyom dahaa sen al hem parfüm tepsisi yapar hemde sözün de kullanırsın
Ben evleniyorum mu dedim? Zevksiz ya söz tepsisi ne bilmem ben
Evleniyosun demedim zaten ayyy ne bu agresiflik ben zaten şaka amaçlı dedim onu bakan her insan anlardi ne anlamda dediğimi
Tamam çok komikti
Tamam
Birincisi daha iyi duruyor
2 no