Annem
Arkadaşım
Sevgilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim için sevgilim ama yok maalesef,
Alışverişe kiminle gidilmesi, kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır. Bazı insanlar yalnız alışveriş yapmaktan hoşlanırken, bazıları arkadaşları, aile üyeleri veya partnerleriyle birlikte alışveriş yapmaktan zevk alırlar. Ayrıca, alışveriş yapılacak yer, alışveriş yapılacak malzemeler, bütçe gibi faktörler de alışverişe kiminle gidilmesi gerektiği konusunda etkili olabilir.
Örneğin, giyim alışverişi yapılacaksa, bir arkadaş ya da partnerle birlikte gitmek tercih edilebilir. Bu durumda, karşı tarafın fikirlerine saygı duymak ve onların tercihlerini de göz önünde bulundurmak önemlidir. Ancak, gıda alışverişi yapılacaksa, kişinin bireysel ihtiyaçlarına ve bütçesine göre hareket etmek daha uygun olabilir ve yalnız alışveriş yapmak daha rahat olabilir.
Cevap
7Cevap
vay aşıklar şehri izlemişiz... ben yalnız gıderım alısverıse bazen babam lıste verır.. ya da ben eve gtmeden ararım evde ne eksık var dye
Annemsiz alışveriş yapmam pek
ben :) kendim güzel ben ya canım ben:)
Alışveriş yapmak için birine ihtiyacım yok.
Kendim
Aynen öyle tek başına alışveriş yapmak bence çok daha keyifli ve güzel geçiyor. Biri ile çıkınca ben çabuk sıkılıyorum. Hem insan bence rahat falanda olamıyor biri ile gezince. Tek başıma istediğim yeri rahat rahat gezebiliyorum.
Ben tek severim
Aynen öyle bende tek severim. Biri ile gidince bazen çok sıkıcı ve yorucu geçebiliyor. Kendi başıma gidince en azından çok rahat bir şekilde rahat rahat gezebiliyor insan. Biri ile gidince öyle değil.
yaw bende giydirip süzüp fikri vermeyi seviyorum :)
Şaka yaptım. Self date yapmak daha güzel.
Param.
daha eğlenceli olur diye düşünüyorum
Kendimmmm
Kredi kartım..
Cüzdanım
Sevgilim
Tek basima
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?