Abur cubur
İçecek
Yiyecek
Et ve süt ürünleri
Kozmetik ürünleri
Temizlik ürünleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben genel olarak hangisine ihtiyaç duyuyorsam onları alıyorum ilk attığım ürünler genel olarak içecekler olur genelde daha kolau bulunduğu için diğer ürünler daha uzun sürüyor çünkü bulması. Markete ilk alınacak şeyler, kişisel ihtiyaçlara ve önceliklere göre değişebilir, ancak genel olarak, taze gıdalar, temizlik malzemeleri ve temel hijyen ürünleri gibi temel ihtiyaçları karşılayan ürünler ilk olarak alınabilir. Taze sebzeler ve meyveler Süt, yoğurt, peynir ve diğer süt ürünleri Ekmek, makarna, pirinç gibi temel karbonhidrat kaynakları Et, balık ve tavuk gibi protein kaynakları Temizlik malzemeleri, deterjan ve diğer ev temizlik ürünleri Temel hijyen ürünleri, sabun, diş macunu, tuvalet kağıdı gibi Atıştırmalıklar, su ve içecekler gibi diğer ihtiyaçlar.
Cevap
7Cevap
genel olarak et almaya girdiğim için et oluyor benim..
Et süt ürünleri, protein önceliğimdir.
Evet buda sonuçta evin bir ihtiyacı. Bizde çok alırız süt ürünleri falan. Normalde aldığımız gibi bitiyor olsada alışverişe gittiğimiz zaman hemen hemen alırız. Eti eskisi gibi çok tüketiyoruz öyle bir marketteki etlerin tadı tuzu yok çünkü
Marketteki sütler sağlıksız diye biz çiğ süt alıp kaynatıyoruz inan çok fark ediyor tadı kalitesi. Bende spor yaptığım için beyaz et daha çok yiyorum, gıdalardan komple şüphe ediyoruz da ne yapabiliriz..
Bu konuda epey spontane takılıyorum.
Yulaf ezmesi, yumurta, su...
Abur cubur
Evet benimde genelde o oluyor. Abur cubur alışverişi yapmaya bayılıyorum. Markete ilk girince gözüm hemen abur cubur reyonuna gidiyor. Bu reyonda saatlerce vakit geçirebilirim çok keyif alıyorum.
Demlik poşet çay
Evet buda bir ihtiyaç normal olarak. Bizde genelde markete alışveriş yapmaya giderken poşet poşet çay alırız. Çayı çok severek tüketiyoruz o yüzden her alışverişte mutlaka çay alırız.
Çay olmazsa olmazımız , ata sporumuz , kutsalımız 😂
Kozmetik ürünleri.
Benimde öyle. Kozmetik ürünlerine bayılırım her kadının bayıldığı gibi. Genelde ilk markete girdiğim zaman ilk dikkatimi çeken reyon kozmetik be kişisel bakım reyonu olur. Bu reyonda vakit geçirmeye bayılıyorum
Meyve veya şekersiz fıstık ezmesi 😋
Markete gitmem.
Sakız
CipssssSSS
Hanımeller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?