Almayı
Vermeyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hediye veren, insanları güldüren ya da neşe saçan kişi olmak her zaman daha hoş gelmiştir bana. Bu yüzden hediye almayı değil, hazırlamayı ve vermeyi seçerim ‽
Bende aynı şekilde. Kendim hediye almayı pek sevmem genelde hediye vermeyi çok daha severim. O yüzden sevdiklerim mutlu olsun diye onlara hep hediye alır elimden geldiğince onları mutlu etmeye çalışırım.
Ne mutlu ki senin gibi nahif insanlar var 💫
Ben hediye vermeyi daha çok severim çünkü insanları mutlu etmek bence daha güzel ama Hediye almak ve hediye vermek farklı zevklere sahip insanlar için farklı anlamlar taşıyabilir, ancak genellikle her ikisi de keyifli deneyimlerdir. Hediye almak, sevildiğinizi ve düşünüldüğünüzü hissetmenizi sağlar, hediye vermek ise başkasını mutlu etmenin ve onlara önem verdiğinizi göstermenin güzel bir yolu olabilir. Hangisinin daha güzel olduğuna karar vermek kişisel bir tercih meselesidir. Bazı insanlar hediyeleri almaktan daha çok sevebilirken, bazıları da hediye vermekten daha çok keyif alabilirler. Ancak, hediye almak ve vermek arasında bir denge kurarak her iki tarafta da mutlu olmanın ve özel bir bağ oluşturmanın önemli olduğunu unutmayın.
Evet bende hediye vermeyi çok daha severim. Bende aynı şekilde insanları mutlu etmeyi seven biriyim. O yüzde bana hediye alınmasını pek seven ve tercih eden biri değilim. En iyisi vermek bence
Cevap
9Cevap
Bunu hiç yaşamamış olsamda bana hediye alınması beni daha mutlu eder çünkü sürprizleri severim. Biri hediye alsa çocuk gibi severim de işte hiç olmadı
Yani evet genelde değer verdiğin biri tarafından hediye alınması benide mutlu eder tabi. İnsan değer verip önemsediğini düşünür hoşuma gider açıkçası benimde. Ama almayıda çok severim tabi.
Vermeyi de severim ama almayı daha çok seviyorum 😀
Yani bende hediye vermeyi daha çok seviyorum. Karşımdaki insanları mutlu etmeyi bayılırım. O yüzden hediye vermeyi çok daha severim. Bana hediye alınmaz pek o yüzden hep ben veririm hediye.
Hediye vermeyi seviyorum, insanların mutlu olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor.
Bende aynı şekilde. Hediye vermeyi çok daha seviyorum. İnsanların mutlu olduğunu görmek beni çok daha mutlu ediyor. O yüzden bana alınmasını pek sevmiyorum genelde hep ben alırım
Dürüst olmak gerekirse hediye almayı daha çok seviyorum.
Yani bende genelde hediye almayı çok daha seviyorum. Çünkü bana hediye alınınca falan çok mahcup oluyorum o yüzden ben bana hediye alınmasını falan pek seven biri değilim. Genelde ben alırım
ikisinide severim ama bana alınan şeyler özensiz ve 💩 tan şeyler olduğu için vermek daha anlamlı sanki karşınızdakinin sevincini görmek falan
İkisini de severim tercih yapmak zorunda kalsam vermek derdim galiba.
İkiside mutluluk verici ama almak her zaman daha çok mutlu ederr
Yani bende genelde karşımdaki insana hediye almayı severim. Hediye alınmasını bana pek sevmem çünkü çok mahcup oluyorum biri bana hediye falan alırken çok mahcup oluyorum çünkü
Birisi bana alınca ona yük olmuşum gibi hissediyorum nedense.. ama ben almayı çok severim
Aynen bende aynı fikirdeyim senin ile. Genelde bana hediye alınınca çok mahcup oluyorum o yüzden pek kabul eden biri değilim hediye almayı. Genelde hediye vermeyi çok daha severim ben
Hediyede almayı severim fjgh
Yani bende tam tersi hediye almayı değil vermeyi daha çok severim. Çünkü bana hediye alınınca genelde çok mahcup olan biriyim. Genelde hediye vermeyi çok daha severim almayı pek sevmem.
Almayı vermek değil de seçme süreci çok kötü
Aynen ya bazen oda sıkıntı olabiliyor. Hani ne tarz bir hediye beğenir nasıl bir hediye ile mutlu olur diye cok düşünürüz. Ama ben yine hediye vermeyi çok daha seviyorum insanları mutlu etmeyi seviyorum.
O işten anlasam severim bende işte hediyeleşmek güzel ya
Vermeyi.
Alınca utanırım çünkü
😀
Aynen öyle bende aynı şekilde. Bana biri hediye alınca çok utanır bu durumdan çok mahcup oluyorum. O yüzden genelde hediye alan taraf hep ben olurum. Ben insanları mutlu etmeyi çok severim
Ya ben de çok hediye alan taraf oldum ama onun yüz kızarıklığını görenler “sen böyle bi adammıydın” deyip çok gırgır geçtiler.
😀
Alan olmadığı için vermeyi daha çok seviyorum😅
Yani banada genelde aynı şekilde. Beni kimse düşünüp hediye almaz öyle. Yani kaç kez doğum günüm geçti kimse hatırlayıp kutlamadı bile. O yüzden bana alan olmadığı için genelde hep alan taraf ben olurum.
Benimde hediye derdinde değilim ama iyi ve güzel bir söz bile mutlu eder yani bu bile benim için bir hediye. Kutladığım hiç bir doğum gününde bunu bile alamadım o insanlardan😕😇
Valla ikisinide severim hediyelesmek guzeldir
Evet benim içinde öyle. Genelde hediyeleşmeyi seven biriyim. Yani ama daha çok hediye almayı severim karşımdaki insanı mutlu etmeyi seven biriyim. Genelde bana fazla hediye alınmaz o yüzden hep ben alırım..
Hediye almaya da vermeye de hayır diyemem.
Yani bende tam tersi hediye almayı severim birine. Bana hediye alınmasını pek seven biri değilim. Çok mahcup oluyorum genelde bana hediye falan alınınca. O yüzden genelde hep vermeyi severim.
Eşit derecede seviyorum 🎁
Evet bende öyle. Yani hem hediye alıp karşımdaki insanı sevindirip mutlu etmeyi çok severim. Hemde sevdiğim değer verdiğim birinden hediye almayı çok severim. Karşılıklı ise bu çok daha hoşuma gider
😊👍
aldığım hediyelerin hiçbirsini beğenmem. o yüzden hediye alınmasından hoşlanmam
Almayı daha çok severim 😄
İkisinide sevmiyorum hiç basıma gelmedi çünkü
hediye vermek guzel
Bencede. Ben genelde hediye alınmasını seven biri değilim o yüzden hep ben alırım karşımdaki insana. Yani ben genelde sevdiğim insanlar mutlu olsunlar diye elimden geleni yaparım kendimi düşünmem pek
bende sen gibiyim birini mutlu etmek hoşuma gidiyor
Almayı severim.
Yani ben genelde bana hediye alındığı zaman çok mahcup oluyorum o yüzden kabul edemiyorum pek. Ben daha çok hediye vermeyi daha çok severim. Karşımdaki insanı mutlu etmeyi çok severim
Tabi alana bağlı ama genellikle kabu ederim ben
Vermeyi daha cok seviyorum🥰
Evet bende. Karşımdaki insanı mutlu etmek için hediye almak yerine omu mutlu etmeyi çok daha seviyorum. Genelde bana hediye alan pek kişi olmadığı için ben hediye vermeyi çok daha seviyorum
ikiside
Yani evet ben genelde hediye alınmasını bana pek seven biri değilim. Çünkü ben çok mahcup oluyorum bu durumdan. O yüzden ben karşımdaki insana hediye almayı çok daha seviyorum.
Vermeyi
Evet bende vermeyi daha çok severim. Karşımdaki insanı mutlu etmeyi çok seven biri olduğum için hediye almaktan çok hediye vermeyi çok daha severim. Hem bana alan kimse olmadığı için genelde ben alan taraf olurum
Almayı
Yani evet genelde biz kadınlar hediye alınmasını çok severiz. O yüzden bizim için çok daha önemli hediye alınması. Genelde bende hediye almayı severim her kadının sevdiği gibi ama hediye verip sevindirmekte güzel bence
Vermeyi
Evet bende severim. Karşımdaki insana hediye alıp alıp mutlu etmeye genelde bayılırım. Yani insanları mutlu etmeyi çok seven biriyim o yüzden genelde hediye almayı çok daha severim karşımdaki insana
vermeyi diyenler duygu almayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?