Alışveriş & Hediyeler Nişanlıma altın mi gümüş mu aliyim yüzüğü? şjsvunmk Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arife günü isteme olucak bana aldılar bizde ona alicaz gümüş mu altın mi alalım kararsız kaldım Güncellemeler+1 yıl Altın istiyo ama Güncellemeler+1 yıl Bana tektaş ile birleşik istedim öyle aldılar 24ayar altın Nişanlıma altın mi gümüş mu aliyim yüzüğü? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence alın altın 0 0 Yorumla
sananeeeeeeeeee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Müslümansan altın haram ayrıca östorejen salgılattığı için erkek için zararlı. O yüzden ben gümüş almıştım sen de öyle yap 0 0 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Erkeğin altın takması dinen haram, o yüzden gümüş bence. 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Altın erkeğe haram dinen. Gümüş al istersen 0 4 Yorumla şjsvunmk +1 yıl Perşembe günü gündüz alicaz akşam istiycekler iste Yorumla MySensizlik +1 yıl Gümüş al gitsin Allah tamamına erdirsin Yorumla şjsvunmk +1 yıl Buluştuğumuzda alırız gümüş veya altın bakar hangisini beğenirse artık Yorumla MySensizlik +1 yıl Aynen öule Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Gümüş iyidir bence altin haram derler erkeğe 0 15 Yorumla şjsvunmk +1 yıl Altın istiyo ablası gümüş al dedi Yorumla Akansel81 +1 yıl Damat ne derse o Yorumla şjsvunmk +1 yıl Altın erkeğe haram ailesi dinine düşkün Yorumla Akansel81 +1 yıl Ama adam istiyor Yorumla şjsvunmk +1 yıl Bakalım o gün ya evliliği de erkene aliyo Yorumla Akansel81 +1 yıl Dayanamıyor gibi 😉😉 Yorumla şjsvunmk +1 yıl 5defa yakın beraber olduk sabirsizlsniyo işte Yorumla Akansel81 +1 yıl Erkene alın gitsin Yorumla şjsvunmk +1 yıl Zaten öyle yapicaz gozukuyo hamile kalırım diye bir yandan da uzatmak istemiyo Yorumla şjsvunmk +1 yıl Korunmasını istemiyorum bende korunmuyorum Yorumla Akansel81 +1 yıl Salsın dışarı onu yapıyordur herhalde Yorumla şjsvunmk +1 yıl Sjsjsj yok ya erkenden olsa da çocuk sorun değil en fazla erkene alınır onun içinde öyle Yorumla Akansel81 +1 yıl Sıkıntı yok o zaman Yorumla şjsvunmk +1 yıl Ciddi konusuyoz yani ailesi izin veriyo beraber yatmamisa bir şey demiyo Yorumla Akansel81 +1 yıl Allah carsiniza göre pazar versin Yorumla
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Gumus al sevaptir. Hemde maliyeti azdir. 0 0 Yorumla
Eeyyemüs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Erkege altin haram. O yuzden gumus. 1 3 Yorumla Eeyyemüs +1 yıl Altin ona haram yani ona zarar verecek ve buna ragmen istiyorsa o isten hayir gelmez siz baslamadan bitirin. Bunu dinlemeyeceksnz biliyorum ama es dedigimiz cennet yoldasi olacak olan kisidir. Sirket ortagi degil🤷♀️ Yorumla savasantalya07 +1 yıl EİG bence Yorumla şjsvunmk +1 yıl Evet gümüş alırız altın takmaz erkek Yorumla
MütevaziBeyefendi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Dinen erkek altın takamaz haram gümüş al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence alın altın
Müslümansan altın haram ayrıca östorejen salgılattığı için erkek için zararlı. O yüzden ben gümüş almıştım sen de öyle yap
Erkeğin altın takması dinen haram, o yüzden gümüş bence.
Islami değerler düşkünse gümüş al altın erkeğe haram kılındı
Altın erkeğe haram dinen. Gümüş al istersen
Perşembe günü gündüz alicaz akşam istiycekler iste
Gümüş al gitsin Allah tamamına erdirsin
Buluştuğumuzda alırız gümüş veya altın bakar hangisini beğenirse artık
Aynen öule
Gümüş iyidir bence altin haram derler erkeğe
Altın istiyo ablası gümüş al dedi
Damat ne derse o
Altın erkeğe haram ailesi dinine düşkün
Ama adam istiyor
Bakalım o gün ya evliliği de erkene aliyo
Dayanamıyor gibi 😉😉
5defa yakın beraber olduk sabirsizlsniyo işte
Erkene alın gitsin
Zaten öyle yapicaz gozukuyo hamile kalırım diye bir yandan da uzatmak istemiyo
Korunmasını istemiyorum bende korunmuyorum
Salsın dışarı onu yapıyordur herhalde
Sjsjsj yok ya erkenden olsa da çocuk sorun değil en fazla erkene alınır onun içinde öyle
Sıkıntı yok o zaman
Ciddi konusuyoz yani ailesi izin veriyo beraber yatmamisa bir şey demiyo
Allah carsiniza göre pazar versin
Gumus al sevaptir. Hemde maliyeti azdir.
Erkek altin yuzuk takmaz
Erkege altin haram. O yuzden gumus.
Altin ona haram yani ona zarar verecek ve buna ragmen istiyorsa o isten hayir gelmez siz baslamadan bitirin. Bunu dinlemeyeceksnz biliyorum ama es dedigimiz cennet yoldasi olacak olan kisidir. Sirket ortagi degil🤷♀️
EİG bence
Evet gümüş alırız altın takmaz erkek
Gümüş al
Dinen erkek altın takamaz haram gümüş al
Gmuss
Gümüş