trendyol dan parfüm beğendim calvin klein euphoria ve tereddütteyim orijinal midir sizce? Daha önce internetten parfüm aldınız ve beğendiniz mi? Yorumlarınızı alalım...
Cevabın nedir?
- +1 yıl
trendyol bu işin en büyüğü bildiğim kadarıyla ilk de o kuruldu onun diğer bir markası olan modagramdan sürekli alışveriş yaparım sıkıntı yaşamadım ama yinede kesin emin olunamaz herhalde
04 Yorumla- +1 yıl
yani bilemiyorum ne kadar güvenilir oluyor o da ben kokusunu çok iyi bildiğim bir parfümü watsons'dan arkadaşıma aldım resmen çakma gibiydi. belki de bir üretim diğerini tutmadı bilmiyorum artık ama birşey vardı
- +1 yıl
yok değildi zaten edt ve edp fiyattan anlardım da vardı birşey bilemiyorum
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
markafonıden cok alısverıs yaptım. once orjınallerının fıyatlarına bak.. sonra o sıtedekıyle karsılastır.. hemen anlamıs olursun orjınallıgını..
17 Yorumla- +1 yıl
cakma oldugu kesın.. kacak bıle gelse fıyat yarı yarıya olmaması lazım.. sen bu parfumlerı avm dekı kozmetıkcılerden almasın..
- +1 yıl
parfume para vermıyorsun kı markaya para verıyorsun :) o yuzden bu kadar pahalı.. avrupada o parfumler daha ucuz. tanıdıgın varsa onlar gondersın sana.. 400 luk bır parfumun 200e yakın kısmı markasına kalanı kendısıne verıyorsn :D
- +1 yıl
burası turkıye somuru cumhurıyetı : ) en cok kullanılan ne varsa tuketım vergısı yuksek olur ve alamamaya baslarsın.. =)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
daha önce internetten parfüm almadım ama bahsi geçen siteler güvenli
10 Yorumla - +1 yıl
Bilindik siteler gayet güvenilir. Orjinaldir kesinlikle zaten orjinal olmadığı takdirde birsürü ulaşabileceğin yer var.
01 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 365 cevap paylaştı. % 80 çakma ürünler 2 ayakkabı sipariş ettim ikiside çakma çıktı
03 Yorumlaparfum almadım giyim cok aldım ama parfum konusunda güvenmem orjinal olmayabilir gibime geliyor
03 YorumlaTrend yolu bilmiyorum ama markafoni guvenilir gönül rahatligiyla alisveris yapabilirsin.
01 YorumlaHer ikisi de kaliteli siteler. Hatta birinin kadrosunda yer almışlığım var geçmişte.
04 Yorumla- +1 yıl
Sitenin çok fazla önemi yok genelde tüm siteler kendi ürününü satmıyor ise tedarikçilerle çalışıyorlar. bu sebeple sitenin güvenli olması o ürününde güvenli olduğu anlamına gelmez. parfüm olayına geleyim hemen parfümler genellikle orjinal ancak bayat 1 2 yılını dolduran ve bayatlayan parfümleri güzel indirimlerle ellerinden çıkartıyorlar parfüm orjinal olmasına rağmen kalıcılığı çok düşmüş oluyor. Bu sebeple çok iyi araştırma yapılması gerekir.
bu siteden her parfümün üretim tarihini sorgulayabilirsiniz. checkcosmetic. net/ (parfüm şişesinin altında olan kodları sorar.
evet 1500 tl lik saat bile almıştım
00 YorumlaParfum alma cakma cikiyo
00 Yorumlagüvenilir alabilirsin istediğini
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 4,4b cevap paylaştı. Güvenilir
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Trendyol ve Markafoni gibi internet alışveriş siteleri güvenilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar