Alırım.
Hayır almam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şahsen ben almadım hiç. çünkü ikinci el hangi ürün olursa olsun tercih etmezdim. ikinci el alışveriş sitelerinden kıyafet alınabilir. İkinci el alışveriş, hem çevre dostu bir yaklaşım hem de ekonomik bir seçenek olabilir. İkinci el alışveriş sitelerinde, kullanılmış ancak hala iyi durumda olan kıyafetler bulunabilir ve genellikle daha uygun fiyatlarla satılırlar. Ayrıca, bazı siteler, kıyafetleri sıkı bir incelemeden geçirerek kalitelerini ve durumlarını kontrol ederler ve bu da müşterilerin güvenli bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlar. Ancak, ikinci el alışveriş yaparken, kıyafetlerin durumunu ve boyutunu kontrol etmek önemlidir. Ayrıca, bazı insanlar kişisel tercihlerinden dolayı ikinci el ürünleri tercih etmeyebilirler. Sonuç olarak, ikinci el alışveriş yapmak, bireysel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır.
Yani evet alışveriş yapılır tabi. Ama kıyafet tarzı şeyler alınmaz alınmamalı bence. Çünkü hiç sağlıklı değil bu. Yani genelde biz pek tercih etmesekte buralardan alışveriş yapan insanlar çok çok fazla.
Cevap
7Cevap
Fiziken ve manevi açıdan kıyafetlerimin de eşyalarımın da her daim orijinal olması hususunda hassas ve titiz biriyim. Dikkat ederim mutlaka.
Aynen öyle bende böyleyim. Tertemiz ve düzenli olmasına dikkat ederim. İkinci el kıyafeti sanırım hiçbir şekilde üzerime falan giyemezdim. Ben kıyafette olsun temizlikte olsun çok düzenli biriyim.
🧡😎
-giyim kuşam 2. el olmamalı (temizlik, hijyen vs).
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum görüşünüze. Bence kıyafet alışverişi ikinci el tercih edilmemeli. Hem sağlık açısından hiç iyi değil hemde bence dediğiniz gibi hiç hijyenik değil. O yüzden bence sıfır tercih edilmeli kıyafet içinde temizlik içinde.
Çok temiz bir yünlü ceket aldım. Çok memnun kaldım. Kötü durumda bir şey zaten alınmaz. Sıfıra yakın alınmalı.
Aynen öyle eğer ürün çok temiz ve hiç daha önce giyilmemiş bir ürün ise alınabilir. Ceket tarzı ürünler alınabilir ya bence bir sıkıntı falan olmaz. Ama bence kıyafet falan alınmamalı diye düşünüyorum. Çünkü kıyafet genelde giyildiği için pek hijyenik olmuyor sağlık açısından o yüzden tercih edilmemesi daha iyi.
İkinci el dış kıyafet kaban almıştım sadece bir de takı ceket kaban gibi şeylerle ilgileniyorum
Yani evet kaban falan alınabilir çok eski değilse tabi. Ama onun dışında elbise falan bence alınmamalı. Çünkü bir başkasının kıyafeti genelde giyilmez giyilmemeli. Hem hijyen açısından iyi değil bence.
kıyafet olarak değil ama baharat takımı biblo fincan vs almıştım baya ucuza geliyor
Evet kıyafet olarak bende sevmem gerçekten. Yani pek sağlıklı değil o yüzden asla tercih etmem. Hani genelde mutfak eşyası, fincan takımı, tabak tarzı ürünler olabilir ve alınır. Ama bende genel olarak kıyafet alışverişi yapmayı tercih etmem.
Asla ikinci el eşya mı alınır kattiyyen
Aynen öyle bencede alınmamalı. Sonuçta bir başkasının üzerine giyindiği kıyafet bu. O yüzden ben alınmasını şahsen pek sağlıklı ve hijyenik bulmuyorum. Onun yerine bence kıyafet her zaman sıfır ve yeni olmali diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum
Almıyorum ben
En iyisini yapıyorsunuz aslında. Bende aslında ikinci el kıyafet alışverişini pek sağlıklı bulamıyorum. Yani bence ikinci el kıyafet alışverişi yapmak yerine sıfır ve yeni olan kıyafetler tercih edilmeli diye düşünüyorum ben.
Bence de 👍
Almam
Aynen bencede alınmamalı diye düşünüyorum. Yani ikinci el kıyafet sağlık açısından iyi değil bence. Hem bence hiç ama hiç hijyenik değil bu. Ben alınmaması taraftarıyım genelde. Çünkü ben milletin giyindiği kıyafeti asla üzerime alıpta giyemem.
2. el giymem
Aynen bende öyle. Hijyenik değil genelde ikinci el kıyafetler. O yüzden her zaman yeni ve temiz olmalı diye düşünüyorum. Hem bir başkasının kıyafetini kullanmak bence hiç iyi ve sağlık değil. O yüzden ikinci el kıyafet alışverişi yapmam ben.
asla almazdım
Almam
En güzelini yapıyorsunuz. Bence sıfır ürün almak çok daha iyi her açıdan. Yani kullanılmış kıyafet falan satmak bana açıkçası biraz saçma geliyor. Yani eskidiyse bence atmak daha iyi satmak yerine.
almam
Kesinlikle bende almam. Hem hijyen açısından iyi değil bana göre. Ben genelde pek sağlıklı bulmuyorum bu tarz ikinci el kıyafet yerlerini. Yani insanın bir başkasının kıyafetini bence üzerine giyinmek falan istemez ya.
Sorun nedir anlamadım