Alışveriş & Hediyeler Yeni işe başlayan arkadaşıma sizce hangisini almalıyım? problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor A ya da B diyenler yorumlarda hangisi olduğunu belirtebilir mi? seçenek:a seçenek:b seçenek:c seçenek:d seçenek:e seçenek:f seçenek:g Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl a seçeneği için resme tıklayıp bakmanızı tavsiye ederim, tam çıkmamış Yeni işe başlayan arkadaşıma sizce hangisini almalıyım? Cevapla İş Soruları Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TheSaygiN Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Meslegi, pozisyonu nedir 0 8 Yorumla problem_değil +1 yıl Mimar, bayan Yorumla TheSaygiN +1 yıl G secenegi yakisabilir. Yorumla problem_değil +1 yıl A nasıl Yorumla TheSaygiN +1 yıl Masamda A olsa, farkinda olmadan biraktigim telefon, not defteriyle dusup kirabilirdim.Soluk, silik, yok gibi duruyor sanki.. Yorumla TheSaygiN +1 yıl *dusurup Yorumla problem_değil +1 yıl Sade işte, onu alıcam sanırım da😅 Yorumla TheSaygiN +1 yıl Heh, dogru sade ama COK sade.. Yorumla problem_değil +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl B dedim. 1 5 Yorumla problem_değil +1 yıl Sağdaki soldaki? Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl Soldaki daha sade ve zarif 💖 Yorumla problem_değil +1 yıl Teşekkürler Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl Rica ederim Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl Seçenek g de güzelmiş bu arada 👍 üzerine tıklayınca daha net gözüküyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
G güzel duruyor.
Meslegi, pozisyonu nedir
Mimar, bayan
G secenegi yakisabilir.
A nasıl
Masamda A olsa, farkinda olmadan biraktigim telefon, not defteriyle dusup kirabilirdim.
Soluk, silik, yok gibi duruyor sanki..
*dusurup
Sade işte, onu alıcam sanırım da😅
Heh, dogru sade ama COK sade..
Teşekkürler
B dedim.
Sağdaki soldaki?
Soldaki daha sade ve zarif 💖
Teşekkürler
Rica ederim
Seçenek g de güzelmiş bu arada 👍 üzerine tıklayınca daha net gözüküyor
Kızsa d diyorum