Oğluma trendyol dan bayramlık aldım açıklama da kız değilde unisex diyordu. Kız ayakkabısı mi bu oğlan çocuğuna olmaz mı değiştirmeli miyim?

Oğluma trendyol dan bayramlık aldım açıklama da kız değilde unisex diyordu. Kız ayakkabısı mi bu oğlan çocuğuna olmaz mı değiştirmeli miyim?
Ya giydirilir de ben giydirmezdim. açıkçası bence bu kız ayakkabısı. Ama Pembeymis maviymis hani çokta önemli değil ama dedim ya ben giydirmezdim 😂
Netten araştırdım şu an deli gibi de erkek çocuklara pembe kıyafet giydirilebiliyo ama ayakkabı patlıyor 😂 Bende değiştircem yaa kişiliğini zedeler çocuğun
Cevap
4Cevap
Küçük çocuklarda cıvıl cıvıl renkler giydiriyorlar ama yani pek olmaz ama bu renkler sırıtabilir
Ay ben unisex diyince bu kadar da dikkat etmedim 🥺 iadeyle mi ugrasacam şimdi
Ürün eline ulaşınca ancak anlayabiliyorsun. Iadesi olduguna sevin bazi magazalarda yok ve o magazaya bagli kaliyorsun değistirmek daha ugrastirici
Evet yaa
Unisex ama baska renkleri vardir size bu gelmistir erkek cocugna gitmez bence
🥺🥺 Tüh
Küçük 4 yaşında da bilemedim galiba kişiliğini zedeler giydirsem. Tam temizlige baslicaktim illa bi olay çıkması gerekiyor yani 😂
Bu da pek seviyor da etraftan diyen çok olur kız ayakkabısı diye ya
değiştir bence
Öyle mi yapayim oruç ağızla da iadeyle uğraşmak çok can sıkıcı ben unisex diye kandım ne biliyim kız erkek belirtmemis
Yok maalesef
Vallahi pek yok ne yalan söyleyeyim vicco markaydi bunu 500 e aldım oğlan çocuğuna 600 ayakkabi beyaz mavi olan yani ne saçma
Ben bunu iade göndersem üstüne nasil para atacam
Bu ayakkabı erkek çocuk için uygun olmaz. :(
Bence güzel.
Erkege gider yani 🤔
Olmaz ama erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?