Gratis
Watsons
Kozmela
Flormar
Avon
Oriflame
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erkekler için kozmetik ürünleri genellikle daha sınırlı bir seçim sunar. Ancak, Sephora, Watsons, Gratis ve Rossmann gibi büyük kozmetik perakendecileri, erkekler için özel olarak tasarlanmış kozmetik ürünlerinin yanı sıra, cilt bakımı, saç bakımı ve tıraş malzemeleri gibi geniş bir ürün yelpazesi sunarlar. Bu sitelerden birini tercih ederek, ihtiyacınız olan ürünleri kolayca bulabilirim
aynı zamanda bu siteler de var
Trendyol
Watsons
Sephora
Gratis
Markafoni
Lidyana
Erkek cilt bakımı son yıllarda giderek daha önem kazanmıştır. Erkek cildi, kadın cildinden farklı özelliklere sahiptir ve erkeklerin ciltleri genellikle daha kalın ve yağlıdır. Bununla birlikte, güneş hasarı, yaşlanma belirtileri ve cilt problemleri erkekleri de etkiler. Bu nedenle, erkekler de cilt bakımı rutinlerini benimsemelidirler.
Evet erkekler içinde bu siteler çok güzel bir site. Hem bu sitede istedikleri her ürünü bulabilirler. Ister saç ürünü olsun bu ister cilt bakım ürünü. Genelde sadece erkekler için açılmış kozmetik sitesi burası..
Daha bir kaç gün önce gratisten alışveriş yaptım o kadar yoğunluk var ki kargoyu veremediler daha. Arkadaşlar lütfen mağazadan almaya çalışın ben deprem şehrindeyim diye Gratis mağazası kalmadı bende !
Evet çok fazla müşterisi olan bir site çok fazla yoğunluk yaşanıyor genelde İnternet üzerinden alışveriş yapınca falan. Yani eğer İnternet üzerinden bir yoğunluk geri dönüş yok ise henüz bence gidip en yakın Gratis mağazasından alışveriş yap derim.
Cevap
2Cevap
Gratis, Trendyol, Watsons genellikle. Flormar ve Sephora da olabilir bazen Migros ta olabilir indirime denk gelince bilhassa.
komela hariç hepsinden yaptım avon Gratis format genel tercihim bb kremde
Gratis den alışveriş yapıyorum.
Evet bencede kozmetik alışverişi deyince ilk akla Gratis gelir. Gratiste gerçekten aşırı güzel bakım ürünleri cilt ürünleri ve saç ürünleri var hepsi birbirinden çok fazla güzel ve kaliteli. Keşke çok param olsa oradan dünya kadar alışveriş yapsam diyorum.
Gratis, Watsons, Sephora
Aynen öyle. Saydığın seçenekler genelde en çok tercih edilen siteler. Ve gerçekten bu sitelerden çok fazla alışveriş yapılıyor ve tercih ediliyor. Gratis benim için hepsinden daha ön planda daha güzel ürünler var bence.
Bencede haklısın. Birde gratiste fiyatlar daha uygun. Watsonsta ise Alışveriş yaptığın zaman ise puan veriyorlar ya o hoşuma gidiyor. Sephorada ise daha çok parfüm için gidiyorum.
Gratis ve Watsons ✌️😊
Evet Gratis ve Watsons denilince ilk akla kozmetik ürünleri ve milyonlarca bakım ürünleri geliyor. Bu sitelerden kozmetik ve cilt bakımı ürünlerini bulmak mümkün. Çok güzel ve kaliteli ürünler satılıyor genelde.
Bana en yakın o olduğu iicn
Douglas, Müller
Daha önce hiç böyle bir kozmetik alışveriş sitesi duymadım. Genelde ben kozmetik alışverişimi Gratis ve trendyoldan falan yapmayı severim. Birde sosyetikavm diye bir makyaj ve kozmetik sitesi var orayı tercih ederim.
Türkiye’ye gelince ben de Watsons ve Gratis tercih ediyorum 😅
Gratis veya Trendyol
Gratis ve trendyol bence kozmetik ürünü deyince ilk akla gelenlerden. Burada istediğin her ürünü kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Bence biraz pahalı olmuş olsana çok güzel ve gerçekten çok kaliteli ürünleri var.
Gratis ve Oriflame
Evet bencede Gratis kozmetik alışverişi yapmak için çok güzel ve uygun bir site. Bu siteden istediğiniz her ürünü kolay bir şekilde bulmam mümkün. Hemde çok kaliteli ürünleri var gerçekten gratisin.
Parfüm Bargello
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?