BİM
Şok
A101
Carrefour
Migros
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben market alışverişlerimi her zaman için Migrostan yapıyorum çünkü zaten çok markete girmem bir ürün bittiği zaman ya da canım o an bir şey eçktiyse giderim. çünkü bunun dışında zaten büfe yakın olduğu için işte sigara kola gibi ihtiyaçları daha çok büfeden alırım. meyve sebze yemek gibi ürünleri de haftalık veya aylık olacak şekilde alır stok yaparım sadece. ama migros hem hesaplı hem daha yakın olduğu için oraya gidiyorum ayrıca ürün seçenekleri de çok diğerleri gibi az seçenekli ve kalitesiz değil çünkü.
Evet migrosta bence güzel bir alışveriş merkezi. Aradığın herşeyi kolaylık ile bulabiliyorsunuz. Biraz pahalı ama bence çok kaliteli ürünler var. Bizim buralara çok uzak olduğu için pek gidemiyoruz ama güzel bir alışveriş yapacağın yer bence.
Groseri veya Migrosa yürüyorum, biraz uzak olsun ama orasi olsun. Ürünleri daha kaliteli. Hesap makinasi ile hesaplaya hesaplaya aliyorum, fiyat kasada farkli ciktiginda hesap soruyorum 😃
Aynen öyle ürünleri gerçekten çok kaliteli oluyor bu marketlerin. Bizim burayada çok uzak genelde bu marketler. O yüzden pek fazla tercih etmiyoruz ama gerçekten kalite açısından diğer marketlerden bence çok daha iyi.
Cevap
22Cevap
Hangisi denk gelirse gadası
hiç birisinden
dostumun yöresel satış mağazası var hepsi köylerden geliyor (yumurta ve keçi sütü kendi üretimimiz) :D
Çok güzelmiş. Ne güzel doğal yiyeceklerle besleniyorsunuz işte. Bizimde senede 1 defa köyden peynir, bal, tereyağ falan geliyor. Onun dışında patates, domates daha aklıma gelmeyen bir sürü mahsul.
Teşekkürler, yaşam tarzı seçimi bu
Her ürünü başka yerden alırım. Alışkanlık olmuş peynir başka , ettin başka yağ başka çay başka
Aynen öyle. Genelde et tarz ürünleri bizde kasaptan almayı tercih ediyoruz. Çünkü marketlerde öyle kaliteli etler satılmıyor. Herşeyi yerinden almak bence çok daha iyi. Diğer alışverişleri ise genelde marketten yapmayı tercih ediyoruz.
Şok market bana nedense hep biraz daha sıcak geliyor
Aynen şokta bence gayet güzel bir alışveriş yeri. Yani bence hem bimden sanki biraz daha uygun ürünler var. Bimde her şey çok pahalı. Şok bime göre sanki biraz daha uygun gibi geliyor bana nedense.
Online market alışverişi - migros sanal market
Evet bence migros bu konuda oldukça iyi ve kullanışlı bir site bana göre. Yani hem kaliteli ürünler var hemde çeşit açısından çok zengin bir market. Ben fazla yapmıyorum ama çok severim genelde. İyi ve gayet kaliteli ürünler bulunuyor bence.
100 metre yakınımda BİM, Şok ve A101 var. Hepsinden de alışveriş yapıyorum.
Aynen öyle. Bende hepsinden alışveriş yaparım genelde. Yani bütçeye hangisi daha uygun geliyor ise oradan alışveriş yapmayı tercih ediyoruz genelde. Yani öyle sabit bir alışveriş yaptığımız yer yok.
Aklın yolu bir yani 😊
Ayda yılda bir defa markete giderim. Onda da carrefour ve migros tercihim olur
Markete bende çok sık gitmem. Genelde annem ile babam yapar ev alışverişini. Ben ayda yılda giderim senin gibi aynı. Pek market alışverişi yapmayı sevmiyorum nedense. Migros ve carrefour güzel seçim.
BİMde Suriyeliler yapıyor o yüzden Suriyeliler anketi belirlemis:d ben A101
Ben aynı fikirde değilim seninle. Yani her yerden alışveriş yapabilir insanlar. Yani bütçesine neresi daha uygun ise genelde orayı tercih ederler. A101 e sanki hiç suriyeli gelip alışveriş falan yapmıyor mu.
Soruyu okuyunca direk BİM’in şokuna giriyorsun.
Kanka sen dün 1 xper değil miydin nasıl 1 günde 4 oldun?
Bence görüş ve sorular sayesinde
Sırasıyla;
Tarım Kredi Kooperatif Market
Şok
BİM
A101
CarrefourSA
Migros
Kesinlikle. Bizde ailecek bu marketlerin hepsinden alışveriş yaparız. Yani genelde hangi marketten indirim yapıyorsa oradan alışveriş yapmayı tercih ediyoruz. Migros ve carrefour kalite açısından bir tık daha iyi gibi bence diğer marketlerden.
Evet onlar kalite açısından bir tık daha iyi Fakat indirimli ürünler olduğunda çok daha uygun oluyor Tabii ki
Hiç istemesemde BİM mecburuz hem yakın başka uygun yok
Yani evet artık eskisi gibi bimde hiç uygun değil. Bizede yakın olduğu için genelde oradan alışveriş yaparız oda mecbur olduğumuz için yani. Yoksa alışveriş yapılacak bir yer değil bence. Hem çeşit çok az hemde bence diğer marketlere göre daha pahalı gibi. A101 ve şok bile daha uygun ve daha hesaplı.
turkiye gidince bimden a101 den yapiyoruz hangisi denk gelirse artik
Yani evet. BİM artık eskisi gibi pek tercih edilmiyor. Çünkü çok pahalı ve çok fazla ürün yok genelde. Eskiden ilk açıldığı zamanlar çok uygundu her şey. Şimdi maalesef aynı değil. Ürünler hem çok pahalı hemde çok çeşit yok. A101 daha iyi bana göre.
izine gelince farketmistim bende
Online marketler, mahalle marketi ya da Migros.
Aynen öyle. Migrosu severim. Genelde çok fazla çeşit var birde çok kaliteli yiyecekler falan var. Yani aradığın herşeyi bulabiliyorsun. En azından diğer yerler gibi ürün azlığı yok. Ama biraz pahalı migrosta.
Kaliteli ve güvenilir olsun, pahalı olsun. Benim felsefem bu
Yolumun üstünde hangi market varsa
Aynen öyle. Bizde de öyle genelde BİM daha yakın. Yani oradan yapıyoruz genelde market alışverişini falan ama oda çok mecbur kaldığımız için. En yakın yer bize o olduğu için. Yoksa alışveriş yapılacak bir yer değil eskisi gibi bence BİM.
Migross. Sebzesi çok taze.
Aynen öyle. Bence diğer marketlerden daha kaliteli ürünler satılıyor burada. Sebzeleri gayet taze ve güzel tertemiz oluyor. Genelde markette satılan Sebze ve meyveler çok taze ve çok temiz oluyor.
BİM ya diğerlerinin yanından bile geçmiyorum
Bimde bence eskisi gibi değil ya. İlk açıldığı zamanlar BİM çok uygundu. Şimdi öyle değil diğer marketlerden bence hiçbir farkı kalmadı biminde. O yüzden artık maalesef BİM diyemiyorum.
Daha yakın olduğu için
Evet genelde hangi market daha yakın ise bizde market alışverişini oralardan yapmayı tercih ediyoruz. BİM, A101 ve şok yakın bize. Genelde market alışverişlerini buralardan yapmayı tercih ediyoruz.
BİM genelde uğradığım yerdir
Yani evet mecbur olduğumuz için yapıyoruz genelde o markettende. Eskisi gibi bence ucuz ve kaliteli ürünler satılmıyor. Bimde son zamanlarda bence çok bozuldu. Eskisi gibi kaliteli yiyecekler falan satmıyor vede çok pahalı bence.
Dogru
BİM e alıştık
Yani eskiden öyleydi bence BİM. İlk açıldığı seneler insanlar torba torba alışveriş yaparlardı. Şimdi ne yazık ki biminde diğer marketlerden bence hiçbir farkı kalmadı. Hem eskisi gibi kaliteli ürünlerde satmıyor bence BİM.
Yakin oldugu icin BİM ama mugros falan daha iyi
Aynen öyle yakın olduğu için bizede bizde genelde bimden falan yapıyoruz. Oda mecbur yakın olduğu için. Migros yakın olsa oradan yaparız alışverişimizi. En azından migrosta daha kaliteli ürünler var birde diğer marketlerden daha çok çeşit bulunuyor.
Macro center'ı tercih ediyorum
Önüme hangisi girse ordan şimdilik 🤣
Bunlardan anlisveris yapilmaz
Yani tercih meselesi tabi. Genelde bu marketler çok yakın olduğu için tercih ediliyor olabilir. Yoksa insanlar bu markete bayıldığı için alışveriş falan yapmıyorlar. Yani bence herkes mecbur oldugu için alışveriş yapıyor kimse aslında memnun değil.
Migros
Migros biraz pahalı olsada bence en iyi marketlerden bir tanesi. Yani çok fazla ürün var istediğin herşeyi bulman mümkün bu koskoca markette. Biraz diğer marketlere göre bence çok daha pahalı ama gerçekten kaliteli ürünler satan bir yer.
Hepsinden bir tutam
Aynen öyle. Genelde hangisi daha hesaplı ucuz ise bizde oralardan alışveriş yaparız. Yani öyle sabit alışveriş yapacağımız bir yer yok genelde. Neresi hesabımıza uygun ise genelde oralardan alışveriş yapmayı tercih ediyoruz.
Hem hesaba uygun hem de kaliteli ürün nerdeyse o da önemli
Bimm
Yani evet genelde gideriz çok sık alışveriş yaparız. Çok uygun veya çok kaliteli ürünler satılıyor diye değil. Yani mecbur olduğumuz için alışveriş yapıyoruz. Çünkü evimize en yakın market genelde burası.
Aynen öyle
Trendyol
Evet trendyol güzel seçim. Yani hemen hemen her ürünün satıldığı bir site haline geldi. Ve gerçekten gitgide daha da büyüyor. Hem kaliteli ürünler satılıyor bu sitede hemde bence istediğin kadar bulacağın milyonlarca ürün bulunuyor diye düşünüyorum.
Bimden
Yani eskisi bimde bence iyi değil gibi. Yani hem eskisinden çok daha pahalı hemde eskisi gibi kaliteli ürünler satılmıyor bence. O yüzden eskisi gibi BİM diyemiyorum artık. Son zamanlarda oda artık bence bozuldu.
Binden
Bimde eskisi gibi ucuz değil ki. Artık oda diğer marketler gibi çok pahalı. Uygun bir ürün falan yk genelde. Mecbur kaldığımız için alışveriş yapıyoruz genelde. Yoksa alışveriş yapılacak yer değil artık oda eskisi gibi. her şey çok pahalı çünkü.
Yerel market
Değişiyor.
Üç harfli
A101
Evet A101 güzel. En azından bence bimden çok daha iyi ve uygun diye düşünüyorum. Bime hep aynı ürünler geliyor çeşit fazla yok ki. Ama A101 bu konu hakkında bence bimden çok daha iyi. Hemde daha hesaplı gibi BİM çok pahalı artık..
BİM tabiki
Yani tercih meselesi tabi. Ama bence son zamanlarda artık oda bozuldu eskisi gibi değil. O yüzden ben ne yazık ki BİM diyemiyorum. Hem eskisinden çok daha pahalı hemde eskisi kadar çeşit yok birde çok fazla kalitesiz ürünler çıkıyor son zamanlarda.
Hepsinden
Yani evet genelde bizde öyle. Sabit bir marketten alışveriş yapmayız. Her marketi gezip öyle alışveriş yaparız. Hemen hemen gerçi fiyatlar birbiri ile çok yakın. Yani artık gezip dolaşmak bile birşeyi değiştirmiyor.
Kasa da iyiymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?