2 yıldır bi erkek arkadaşım var, sevgilim değil normal arkadaşız onunla yakında buluşucaz ve manevi değeri yüksek her gördüğünde beni hatırlayacağı güzel bi hediye almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum, ne önerirsiniz?
Bi erkek arkadaşım için bi hediye alicam ne önerirsiniz? Manevi değer olan bişey olsun istiyorum?
Eğer uzun süre kullanacağı bir hediye olsun istiyorsan ona güzel bir kol saati alabilirsin. Tabi ilk önce nasıl bir saat takmayı seviyor iyice bir öğrenmen lazım. Genelde erkekler için bence saat seçimi oldukça kolay bir hediye seçimi. Hemde genelinin bence hoşuna gidecek bir hediye saat hediye etmek diye düşünüyorum.
Ona kendi ellerin ile güzel bir hediye kutusu hazırlayabilirsin istersen. Onun en sevdiği şeyleri güzel bir kutu haline getirerek ona hediye edebilirsin. Mesela en sevdiği çikolatalar olabilir içerisine koyman gerekenleri sayıyorum ya da güzel bir ayıcık tarzı şeyler olabilir. Ya da ikinizin resmi var ise onlardan güzel bir albüm yapabilirsiniz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kanka alkol kullaniyosa efsane kisiye ozel rakı viski takimlari var. Sonra netten tanistiginiz geceki ayin görüntüsüne bakıp ondan kolye bileklik yaptirabilirsin ya da saat falan alip icine bastırabilirsin bence anlamli. Eger masa basi bi isi varsa ya da odasinda guzel duracak biyer varsa yine nette tanıştığınız günün gecesi gökyüzünu bastiriyolar iste yıldızları ayi falan oldugu gibi cok guzel bi tablo oluyoo