Alışveriş & Hediyeler Doğum günü pastamı beraber seçelim mi? isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi olsun 23 yaşım için 😂 Mavi beyaz çiçekli Pembe Mor çiçekli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Doğum günü pastamı beraber seçelim mi? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mor çiçekli olan güzel gadası 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Şeker hamuru pek lezzetli değil aslında vişneli çikolatalı yaş pasta benim tercihim.Üçünü de tercih etmezdim kendi adıma. 0 3 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hiç birinde şeker hamuru yok ki nerde gördünüz Yorumla tuba-sueda +1 yıl Yoksa bile üçünü de tercih etmezdim 🙄 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Ben de vişne tercih etmem asla Yorumla
SweetCloud Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bence en üsttekini almalısın, en alttaki biraz yaşlı işi gibi görünüyor. Şimdiden doğum günün kutlu olsun. 🎂♥️ 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Mor çiçekli olan içlerinden ben güzeli benceŞimdiden 23 yaşın kutlu olsun💜 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Beyaz mavi çiçek çok iyi mutlu yıllar şimdiden 0 0 Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Pespembe simdiden mutlu seneler olsun 1 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla Seda23344 +1 yıl Ricalar ♡ Yorumla
Bendiyebirii0 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Zevkin nasıl yani sade biseyler mi öyleyse ilk baştaki mavi ama öyle değilse pembe bence 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 584 cevap paylaştı. Hıc bırını begenmezsem kızar mısın 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Kırılırım Yorumla u kakilakuku +1 yıl Mor olsun ozaman Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Pastani kendin seçecek kadar yalnız olmana üzüldüm 0 4 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Bende Yorumla enesayar +1 yıl Umarım bundan sonra yaş günü kutlama da seni çok mutlu edecek arkadaş ortamın oluen Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Arkadaş ortamım var ama hep tatile denk geliyor ve hepsi ayrı ayrı şehirlerde oluyor Yorumla enesayar +1 yıl O zaman bunların hiç birine intiyac bırakmayacak bir eş olur 🙏 Yorumla
Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun ilk pasta çok güzel 0 1 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mor olan hoşuma gitti 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 548 cevap paylaştı. Mavi beyaz olan çok sade ve güzel 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Şimdiden doğum gününü kutlarım 🎂 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Mor çilekli diyorum ve iyi yaşlar diliyorum 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 495 cevap paylaştı. Mor çiçekli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mor çiçekli olan güzel gadası
Şeker hamuru pek lezzetli değil aslında vişneli çikolatalı yaş pasta benim tercihim.
Üçünü de tercih etmezdim kendi adıma.
Hiç birinde şeker hamuru yok ki nerde gördünüz
Yoksa bile üçünü de tercih etmezdim 🙄
Ben de vişne tercih etmem asla
Bence en üsttekini almalısın, en alttaki biraz yaşlı işi gibi görünüyor. Şimdiden doğum günün kutlu olsun. 🎂♥️
Mor çiçekli olan içlerinden ben güzeli bence
Şimdiden 23 yaşın kutlu olsun💜
Beyaz mavi çiçek çok iyi mutlu yıllar şimdiden
Pespembe simdiden mutlu seneler olsun
Teşekkürler ☺️
Ricalar ♡
Pembe olsun iyi ki doğdun Hediye alamadım kusura bakma
En usttekiyle en alttaki arasnda kaldm
Zevkin nasıl yani sade biseyler mi öyleyse ilk baştaki mavi ama öyle değilse pembe bence
Hıc bırını begenmezsem kızar mısın
Kırılırım
Mor olsun ozaman
Pastani kendin seçecek kadar yalnız olmana üzüldüm
Bende
Umarım bundan sonra yaş günü kutlama da seni çok mutlu edecek arkadaş ortamın oluen
Arkadaş ortamım var ama hep tatile denk geliyor ve hepsi ayrı ayrı şehirlerde oluyor
O zaman bunların hiç birine intiyac bırakmayacak bir eş olur 🙏
Doğum günün kutlu olsun ilk pasta çok güzel
Teşekkür ederim ☺️
Mor olan hoşuma gitti
Hiç doğum günü pastam olmadı 🤷
Mavi beyaz olan çok sade ve güzel
Şimdiden doğum gününü kutlarım 🎂
Pek anlamam ama mor gibi
Mir cicekli doğum günün kutlu olsun 🎂🥳
Mor çilekli diyorum ve iyi yaşlar diliyorum
mavi beyaz çiçekli
Frambuazli olsun nasıl olursa olsun