Sophier üzerinden yurtdışına satılıyor ama kıyafet satımı olmuyor diye duydum bir videodan ve çok şaşırdım. Dropshipping olmuyor, yine TL kazanıyorsun dedi. Ayrıca herhangi bir uygulamadan oluyorsa bile seri üretim satmak şart mı? Yani elimde tek tük kalmış ama etiketli çok güzel ürünleri satabilir miyim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 3 parça kıyafeti yurt dışına satacak kadar uğraşacaksan herhalde bu Hermes çantalar kadar pahalı şeyler mi
2-3 parça değil sirkülasyon yapacağım ama seri üretimler olmayacak
Dediğin gibi shopier olabilir
Ama YouTube'da biri dedi ki TL kazanıyorsun gerek yok boşuna zaman emek kaybı
TL kazanıyorsun ama alan kişiye döviz endeksli fiyat biçiyorsun adamlara pahalı gelmiyor senin cebine iy para giriyor. Hele ki el yapımı şeyler iyi para getiriyor.
Hee yani dövize gitmekle uğraşmadan TL olarak dönüştürülüp sana yatıyor ama sen yine dolar bazında satmış oluyorsun öyle mi?😁
Yani normalde Türkiye de satsan 100 TL olan parçayı sen muadillerin dolar bazındaki fiyatlarına bakarsın atıyorum 20 dolar o zaman sen koyacaksın min 385 TL ye. Adama 100 TL dersen o zaman karşındakinin cebinden 5 dolar falan çıkar sen de diğer masrafları düşünce zarar edersin :)
Hmm anladım. Şimdi ben de şöyle söyleyeyim. Dolap uygulaması üzerinden satış yapıyorum. Çok zorlarsam telegram Etkinliklerine vs katilirsam ayda 2500₺ getiriyor bana (bu rakam depremden sonra piyasa durulmaya başlayınca olan rakam). Ama 2500₺ de hiçbir şey değil. Zaten birkaç ihtiyacım oluyor bir de birkaç ufak istek en fazla, anca onları alabiliyorum hala birikim yapamıyorum. Üstelik bu satış için de ben günde ortalama 3 saat çalışıyorum etkinliklere katılarak ucuza kıyafet alıp yıkayıp ütüleyip üzerimde çekerek. Ama attığın taş vurduğun kuşa değmiyor gibi oluyor. O yüzden aynı satışları aynı emekle daha fazla kazanarak, dolar bazında kazanarak yapmak istiyorum
Söylediğin alana çok yabancıyım. Sadece duyduğum bir öneriyi sana aktardım onu tekrar söyliyim. El yapımı şeyleri shopier ile batılı zengin ülkelerin insanlarına satarak güzel para kazananlar var. Özellikle yöresel kültürel şeyler olabilir. Fiyatı abartmayacaksın ne de olsa onlar dolarla falan alıyor diye. Kaliteyi tutturursan bir marka adıyla ilerlersin. Büyük çaba ve sabır istiyor ancak sen de bu hırs var gibi. Çalışkanlığını takdir ettim umarım iyi işler başarırsın bol kazançlar elde edersin.
Teşekkür ederim 😊 Bende o çaba ve hırs fazla fazla var 😄 Normalde dile getirmem ki zaten gerek kalmaz, çoğu kişi direk anlar ve söyler. Ben 18 yaşından beri aynı anda en az 2 işle uğraşıyorum. Samimi söylüyorum günde 15 saat bile çalışırım, kaldı ki zaten çook uzun zaman çalıştım da. şu an sadece emekleirmin karşılığını alabileceğim işlere odaklıyım
Teşekkür ederim bu arada yorumunuz ve bilgilendirmeniz için 😊
Şimdi bu kullanıcı adından sonra da açıp "aşkın olayım" dinleyeceğim 😅
Hahaha bir ara her yerde karşıma çıkıyordu ben de böyle bir nick koydum. Şu söz rehberin olsun, çok çalışan değil akıllı çalışan kazanır. Ben de müzik açayım bari
Aynen öyle ya. Hayatta en korktuğum şey gerçekten boşa çaba harcamak. O yüzden bu da boşuna harcamak gibi geliyor bana
Zararın neresinden dönersen kardır :) özlü sözler gecesine döndü bu gece
😂😂 aynen yaa. Neyse hoş sohbetin için teşekkür ederim, iyi geceler dilerim ☺️
İyi geceler ben teşekkür ederim
Vindet diye bir uygulama var. Istersen bir bak.
İndirdim şimdi. Yurtdışına satış oluyor galiba buradan?
Baktım 14 tane Avrupa ülkesi var Ama Türkiye yok 😔 Türkiye'den satış yapamıyorsun maalesef
Hmm..
yok galiba
Shopier ile yurtdışına satış yapıyorlardı ama sanki dimi?